Fost Ministru Canadian al Apărării: «Illuminati satanici conduc lumea din umbră. Patru specii de extratereștri sunt deja prezente pe Terra»

 

Un fost ministru canadian al Apărării, în perioada 1963-1967, a făcut afirmaţii surprinzătoare despre societatea satanică secretă Illuminati. Paul Hellyer a precizat că Illuminati există şi conduc lumea din umbră, aceştia câştigând trilioane de dolari de pe urma industriei petroliere, informează The Sun.

Fostul ministru, în vârstă de 94 de ani, a mai adăugat că membrii bogaţi ai grupului Illuminati poartă războaie inutile şi pun accent pe profit nefiind interesați de poluarea mediului înconjurător sau de variațiile climatice uneori dezastruoase.

Hellyer a afirmat că acest grup ar avea tehnologia necesară pentru a stopa efectele poluării industriale, dar nu o folosesc din cauza faptului că majoritatea membrilor Illuminati au obţinut profituri uriaşe datorită industriei petroliere.

Printre așa-zișii „Iluminați” se numără oameni influenţi, gruparea controlând din umbră economia mondială.

De asemenea, fostul ministru a mai spus că „cel puţin patru specii extraterestre” vizitează Pământul de câteva decenii, iar autorităţile comunică des cu ambasadorii acestor specii.


Citiți și:

Illuminati-i şi sinistra aristocraţie neagră a planetei

Sinistra piramidă Illuminati din Blagnac, Franța – monument de celebrare a Revoluției Franceze

 

yogaesoteric
14 aprilie 2018

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More