Foto: declaraţia anonimă a lui Alex Cojocaru a fost filmată în biroul avocatului Mihai Rapcea

Un cititor al site-ul yogaesoteric ne-a semnalat, printr-un mail trimis pe adresa redacţiei, detalii semnificative ce dovedesc relaţia de colaborare împotriva MISA pe care o au fostul cursant Alexandru Cojocaru şi avocatul Mihai Rapcea. Repetarea aceloraşi minciuni şi chiar folosirea unor expresii identice evidenţiau de la bun început complicitatea celor doi, însă iată că o persoană cu spirit de observaţie a remarcat pe imagini filmate unele amănunte care îi dau de gol.

Vă oferim în continuare acest mesaj însoţit de respectivele imagini edificatoare, care vin să completeze evenimentele prezentate atât de site-ul yogaesoteric.net, cât şi de postul de televiziune MISA Senzaţional TV.


Dragă redacţie yogaesoteric,

Pentru a clarifica relaţia dintre avocatul Mihai Rapcea (care acum candidează la funcţia de consilier în Baroul din Bucureşti) şi fostul cursant yoga Alex Cojocaru vă trimit unele capturi de ecran în care se vede clar că acea declaraţie mincinoasă difuzată de Antena 1 a fost de fapt filmată în biroul lui Rapcea. Primele trei imagini sunt din diferite interviuri cu Rapcea, postate pe internet, iar ultima este din filmarea difuzată de Antena 1. Dacă vă uitaţi cu atenţie veţi observa că atât în cadrele cu Rapcea, cât şi în imaginea de la Antena 1 cu „anonimul” Alex Cojocaru, este exact acelaşi birou! Sunt prea multe elemente identice ca să poată fi vorba doar de asemănări „întâmplătoare”. Uitaţi-vă la pervaz, la ramele geamurilor, la scaunul negru cu spătar înalt, la scaunul mai mic de lemn sau la jaluzele verticale albastre (în filmarea cu Alex se văd în partea dreaptă, strânse lângă dulap). Mai sunt şi alte detalii, de exemplu raftul de lângă fereastră pe care sunt aşezate dosare!! Se pare că Rapcea nu şi-a dat seama că se dă foarte uşor de gol.
 

 

 

 

În ultima perioadă, Mihai Rapcea şi Alexandru Cojocaru încearcă din nou să contacteze diferiţi realizatori TV oferindu-le „declaraţii cutremurătoare din interior”. Asta îmi aduce aminte de Cecilia Tiz care a dat numeroase interviuri presei, spunând mereu acelaşi şi acelaşi lucru, iar declaraţiile ei infantile şi fanteziste erau titrate de fiecare dată cu titluri şocante de genul „Cecilia Tiz rupe tăcerea”.

Vă trimit aceste imagini pentru a le face publice pe site-ul yogaesoteric şi a demasca manevrele acestui instigator (Rapcea). Atât respectiva „declaraţie” a lui Alex Cojocaru, cât şi diversele articole publicate de Rapcea pe blogul lui nu sunt decât nişte falsuri grosolane şi jalnice instigări. În articolele sale Rapcea se preface că vin mulţi din MISA şi îi sesizează tot felul de chestii „cutremurătoare” când, de fapt, – aşa cum se vede şi din situaţia pe care o dovedesc aceste poze –, chiar el urzeşte toate astea şi apoi se comportă ca un şarpe viclean.

Poate ar fi momentul să vedem şi o anchetă de presă reală pe acest subiect – dar probabil că în afară de yogaesoteric şi MISA Senzaţional TV  nu va fi niciun jurnalist îndeajuns de curios şi curajos să o realizeze. Profit de ocazie să îi felicit pe cei de la MISA Senzaţional TV pentru emisiunea lor excelentă pe acest subiect.

Citiţi şi:

O nouă anonimă manipulatoare creată în laboratoarele serviciilor secrete face vâlvă în presă. Replică adresată EVZ

ANUNŢ IMPORTANT DIN PARTEA CONDUCERII MISA – 24 august 2013

 

yogaesoteric
1 aprilie 2015

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More