Practica yoga ne poate transforma considerabil nu numai viața, ci chiar și destinul. Mărturii emoționante și uimitoare

 

De multe ori se petrece ca atunci când primim totul pe tavă, să uităm să apreciem valoarea reală și cu totul extraordinară a ceea ce ni se oferă.
Pe internet există mai multe mărturii profund inspiratoare și ce ne pot motiva, care prezintă oameni a căror viață părea a fi plină de chinuri și suferințe. Au descoperit practica yoga, deși nici pe departe cea autentică, ci doar posturi trupești ce erau realizate ca și exercițiu fizic. Chiar și așa, practica perseverentă a făcut ca viața și chiar destinul lor să se transforme radical.

Unul dintre filme prezintă un bărbat ce suferea de obezitate morbidă, și care cu siguranță nu mai avea prea mult de trăit. Acest om a devenit cu ajutorul sistemului milenar yoga suplu, armonios și sănătos.

Un alt bărbat, ce putea să meargă doar cu ajutorul cârjelor, ajunge să se vindece complet, numai prin practica yoga.

Sper ca aceste filmulețe să ne ajute pe cât mai mulți dintre noi să realizăm că primim de la această școală de yoga, MISA, cu mult mai mult decât cei doi care au oferit mărturiile prezentate mai sus și că practica adecvată și perseverentă, cu atât mai mult, ne poate conduce către transformări încă și mai uimitoare.

R.F., grupa 6 de yoga, București


Citiți și:

Sondaj: Ce vă impresionează cel mai mult la yoga, după 25 de ani de practică? 
Viaţa mea de când practic YOGA – o viaţă plină de lumină divină 
De ce să practicăm yoga?
 

 

yogaesoteric
2 octombrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More