Francis Bergoglio și liderii politici avansează agenda religiei globaliste New Age într-o declarație de 35 de paragrafe din 15 septembrie 2022

Documentul final de 35 de paragrafe al Congresului din Kazahstan este un fel de cartă magna a religiei mondiale New Age. Acesta a fost adoptat de Francisc Bergoglio împreună cu numeroși membri ai frăției masonice mondiale care au participat la Congres.

Politicieni și șefi de organizații internaționale, adică masoni actuali, au aderat și ei la această religie globalistă. Acești lideri nu sunt ghidați de dorința de salvare a sufletelor nemuritoare, ci mai degrabă de o lume prosperă. De fapt, nici măcar nu este vorba de prosperitate, deoarece în viitorul apropiat ne putem aștepta la „marea resetare” planificată în prealabil, adică la opusul prosperității.

Celelalte declarații din documentul final conțin, de asemenea, multe manipulări frauduloase care duc la sfârșitul tragic al ființei umane și al umanității.

Chiar în prima zi, Bergoglio, vorbind cu multe fraze sforăitoare, a dezvăluit: „Lumea are nevoie de un singur lider…”

Cine ar urma să fie liderul politic și religios al lumii? Structura politică și de putere este deja pregătită pentru el. Ar urma să fie Francisc? Sau Francisc nr.2, nr.3, sau altcineva? Biblia ne avertizează cu privire la venirea fiului pierzaniei – antihristul.

Această religie New Age a fost planificată de arhitecții globaliști care promovează un singur guvern, o singură monedă și o singură religie.

Citiți și:
H.G. Wells – propagandistul noii ordini mondiale. Partea I: Religia New Age
‘Gardienii Lumii’ – Papa se aliază cu satan pentru ‘Capitalism Incluziv’
Eliberează-ne pe noi de rău: Arhiepiscopul Viganò – Considerații despre Marea Resetare și Noua Ordine Mondială (I)

 

yogaesoteric
28 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More