‘Gardienii Lumii’ – Papa se aliază cu satan pentru ‘Capitalism Incluziv’

 

Papa Francisc a anunțat că Vaticanul va intra într-o „alianță globală” cu marile bănci din lume, cu corporații internaționale și fundații globaliste pentru a crea un Consiliu economic care „să redistribuie bogăția în întreaga lume”.

După cum scrie blogul leblogalupus.com, inițiativa globalistă, numită Consiliul pentru Capitalismul Incluziv, se definește ca o organizație pro-capitalistă care își propune să creeze „economii și societăți mai puternice, mai corecte”.

Grupul de elită, autonumit Gardienii, vorbește de „o colaborare istorică a directorilor executivi și a liderilor mondiali care lucrează sub îndrumarea morală a Papei Francisc pentru a valorifica pentru totdeauna puterea afacerilor”.

„Răspundem provocării Papei Francisc de a crea economii mai incluzive, care să distribuie mai uniform beneficiile capitalismului și să permită oamenilor să-și realizeze pe deplin potențialul”, spune moștenitoarea băncii Lynn Forester de Rothschild.

De la conferința de lansare a proiectului Capitalismului Incluziv, în 2018, nu au lipsit membrii familiei Rotschild și Prințul Charles, implicat și în „Marea Resetare” a Forumului Economic Mondial, informează ActiveNews.

Acum, Consiliul Capitalismului Incluziv prezidat de Papă se laudă că reunește membri cu un aport financiar de 10 trilioane de dolari.

De fapt, așa numitul grup Gardienii reunește crema globaliștilor orientați spre implementarea politicilor radicale de extremă stânga în întreaga lume, precum inițiativa Green New Deal sau politicile de identitate, scrie sursa citată de ActiveNews.

Pe lista Gardienilor se află, pe lângă Papa Francisc, șefii Visa, Mastercard, Bank of America și BP, precum și Lynn Forester de Rothschild, președinta Fundației Ford Darren Walker, președintele Fundației Rockefeller, Rajiv Shah, și trimisul special al ONU pentru climă, Mark Carney.

Gardienii, așa cum se definesc membrii consiliului de administrație, sunt șefii marilor corporații globale care „se angajează să ia măsuri îndrăznețe pentru a crea un capitalism incluziv”, a scris și revista Forbes.

Aceștia vor fi responsabili de respectarea unei liste de acțiuni planificate care implică probleme de mediu, sociale și de guvernanță. Aici puteți citi cuvântul Papei către Gardienii lumii.

În cadrul companiilor lor, Gardienii lui Papa Francisc intenționează „să angajeze și să promoveze mai multe femei, să promoveze diversitatea LGBTQ, să se implice în reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și în refolosirea și reciclarea apei”. Inteligența Artificială și transumanismul se află de asemenea pe agenda Gardienilor lumii.

Citiți și:

Arhiepiscopul catolic Carlo Maria Viganò despre cum a ajuns (Anti)Biserica Catolică a Papei Francisc să fie slujitoarea Noii Ordini Mondiale (I)

Papa Francisc recunoaşte ca femei pe bărbații care se identifică astfel

 

yogaesoteric
17 februarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More