Eliberează-ne pe noi de rău: Arhiepiscopul Viganò – Considerații despre Marea Resetare și Noua Ordine Mondială (I)

Nimeni nu va face parte din Noua Ordine Mondială dacă nu va îndeplini un act de închinare la Lucifer. Nimeni nu va intra în Noua Eră dacă nu primește inițierea luciferică.” – David Spangler, Director al proiectului Inițiativa Planetară a Națiunilor Unite (Reflecții asupra lui Hristos, Findhorn, 1978)

Situația de urgență pandemică a făcut deosebit de evidente contradicțiile și ilogicitatea măsurilor menite teoretic să limiteze contagiunea – închideri, ore de stingere, închideri de activități comerciale, limitări ale serviciilor publice și ale cursurilor, suspendarea drepturilor cetățenilor – dar care au fost dezavuate zilnic de voci contradictorii, de dovezi clare de ineficiență, de contradicții din partea acelorași autorități sanitare. Nu este nevoie să enumerăm măsurile pe care aproape toate guvernele lumii le-au luat fără a obține rezultatele promise.

Dacă ne limităm la presupusele avantaje pe care serul genetic experimental ar fi fost cazul să le aducă comunității – în primul rând imunitatea la virus și o reînnoită libertate de mișcare –, descoperim că un studiu al Universității Oxford publicat în The Lancet a afirmat că încărcătura virală a celor vaccinați cu o doză dublă este de 251 de ori mai mare decât cea a primelor tulpini ale virusului, în ciuda declarațiilor liderilor mondiali, începând cu premierul italian Mario Draghi, potrivit cărora „cine se vaccinează trăiește, cine nu se vaccinează moare”.

Efectele secundare ale serului genetic, abil disimulate sau deliberat neînregistrate de către autoritățile sanitare naționale, par să confirme pericolul administrării vaccinului și necunoscutele îngrijorătoare pentru sănătatea cetățenilor, cu care deja ne confruntăm. Dacă societatea se prăbușește, puteți paria că alimentele pe care le mâncau pionierii deschizători de drumuri vor deveni alimente de bază.

De la știință la scientism

Arta medicinei – care nu este știință, ci aplicarea principiilor științifice la cazuri diferite de fiecare dată, pe bază experimentală și de experiență – pare să fi renunțat la prudența sa, în numele unei urgențe care a ajuns la rangul de sacerdot al unei religii – religia științei, de fapt – care, pentru a fi astfel, s-a învăluit într-un dogmatism la limita superstiției. Miniștrii acestui cult s-au constituit ca o castă de intangibili, scutiți de orice critică, chiar și atunci când pretențiile lor sunt negate de evidența faptelor.

Principiile medicinei, considerate universal valabile până în februarie 2020, au făcut loc improvizației, până la a se vaccina în plină pandemie, la impunerea obligativității măștilor deși acestea sunt inutile, la impunerea arbitrară a unor distanțe bizare, la interzicerea tratamentelor cu medicamente eficiente și la impunerea terapiilor genetice experimentale cu încălcarea protocoalelor normale de siguranță.

Și, așa cum există noi preoți covid, tot așa există și noi eretici, adică cei care resping noua religie pandemică și vor să rămână fideli jurământului lui Hipocrate. De cele mai multe ori, aura de infailibilitate care îi înconjoară pe virusologi și pe alți oameni de știință mai mult sau mai puțin titrați pare să nu fie pusă sub semnul întrebării din cauza conflictelor de interese ale acestora sau datorită beneficiilor financiare substanțiale primite de companiile farmaceutice, ceea ce în condiții normale ar fi scandalos și criminal.

Ceea ce mulți nu reușesc să înțeleagă este inconsecvența dintre obiectivele declarate și mijloacele care au fost adoptate într-o manieră în continuă schimbare pentru a le atinge. Dacă în Suedia, absența închiderilor și a măștilor nu a dus la rate de infectare mai mari decât cele din țările în care oamenii au fost închiși în casele lor sau în care li s-au pus măști chiar și în școlile primare, acest element nu este considerat o dovadă a ineficienței măsurilor.

Dacă în Israel sau în Marea Britanie vaccinarea în masă a crescut infecțiile și le-a făcut mai virulente, exemplul lor nu îi determină pe conducătorii altor țări să fie prudenți în campania de vaccinare, ci i-a împins la evaluarea obligativității administrării vaccinului.

Dacă ivermectina sau plasma hiperimună se dovedesc a fi tratamente valide, acest aspect nu este suficient pentru a le autoriza, cu atât mai puțin pentru a le recomanda. Iar cei care se întreabă care este motivul acestei iraționalități deconcertante sfârșesc prin a se abține de la judecată, dând un fel de acceptare de bună credință preoților covidieni sau, dimpotrivă, considerându-i pe medici drept niște vrăjitori de rea-credință.

Un singur scenariu sub o singură regie

Așa cum am spus mai devreme, ne confruntăm cu o înșelătorie colosală, bazată pe minciună și fraudă. Această înșelăciune pornește de la premisa că justificările prezentate de autorități în sprijinul acțiunilor lor sunt sincere. Mai simplu, greșeala constă în a crede că guvernanții sunt cinstiți și în a presupune că aceștia nu ne mint.

Astfel, persistăm să găsim justificări mai mult sau mai puțin plauzibile, cu unicul scop de a nu recunoaște că suntem obiectul unei conspirații planificate până în cele mai mici detalii. Și în timp ce încercăm să explicăm rațional un comportament irațional, în timp ce atribuim logică acțiunilor ilogice ale celor care ne guvernează, disonanța cognitivă ne determină să închidem ochii în fața realității și să credem în cele mai nerușinate minciuni.

Este necesar să înțelegem – am scris-o cu ceva timp în urmă – că planul Marii Resetări nu este rezultatul delirului vreunui „teoretician al conspirației”, ci dovada crudă a unui plan criminal, conceput de zeci de ani și menit să instaureze o dictatură universală în care o minoritate de oameni incomensurabil de bogați și puternici intenționează să înrobească și să supună întreaga omenire ideologiei globaliste.

Acuzația de „teorie a conspirației” ar fi putut avea sens atunci când conspirația nu era încă evidentă, dar astăzi, negarea a ceea ce elita a planificat încă din anii 1950 este nejustificabilă. Ceea ce Kalergi, Rothschild, Rockefeller, Klaus Schwab, Jacques Attali și Bill Gates au spus încă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial a fost publicat în cărți și ziare, comentat și preluat de organisme și fundații internaționale, alcătuit tocmai de partide și majorități guvernamentale. Statele Unite ale Europei, imigrația necontrolată, reducerea salariilor, anularea garanțiilor sindicale, renunțarea la suveranitatea națională, moneda unică, controlul cetățenilor sub pretextul unei pandemii și reducerea populației prin utilizarea vaccinurilor cu ajutorul noilor tehnologii nu sunt invenții recente, ci rezultatul unei acțiuni planificate, organizate și coordonate – o acțiune care se manifestă în mod clar, aderând perfect la un singur scenariu sub o singură direcție.

Conștiința criminală

Odată ce s-a înțeles că evenimentele actuale au fost concepute pentru a obține anumite rezultate – și, în consecință, pentru a urmări anumite interese în numele unei părți minoritare a omenirii, cu daune incalculabile pentru majoritate – este necesar să avem și onestitatea de a recunoaște conștiința criminală a autorilor acestui plan.

Acest plan criminal ne face, de asemenea, să înțelegem frauda săvârșită de autoritatea civilă, care prezintă anumite măsuri ca un răspuns inevitabil la evenimente imprevizibile, când evenimentele au fost create și amplificate în mod ingenios cu unicul scop de a legitima o revoluție – pe care Schwab o identifică drept a patra revoluție industrială – intenționată de elite în detrimentul întregii umanități.

Înrobirea autorității este, pe de altă parte, rezultatul unui proces care a început chiar mai devreme, odată cu Revoluția Franceză, și care a făcut din clasa politică servitorul nu al lui Dumnezeu (a cărui domnie o desconsideră cu dispreț) și nici al poporului suveran (pe care îl disprețuiește și îl folosește doar pentru a se legitima), ci al potentaților economici și financiari, al oligarhiei internaționale a bancherilor și uzurpatorilor, al multinaționalelor și al companiilor farmaceutice. În realitate, la o privire mai atentă, toți acești subiecți aparțin unui număr mic de familii foarte bogate bine cunoscute.

Aceeași înrobire este evidentă și în mass-media: jurnaliștii au acceptat – fără niciun scrupul de conștiință – să se prostitueze celor puternici, mergând până la cenzurarea adevărului și la răspândirea de minciuni nerușinate, fără a încerca măcar să le dea o aparență de credibilitate. Până anul trecut, jurnaliștii au numărat numărul „victimelor” covidului prezentând pe oricine a fost testat pozitiv ca fiind bolnav în fază terminală; astăzi, cei care mor după ce au fost vaccinați sunt cuprinși întotdeauna și numai de o vagă „boală” și, chiar înainte de examinările post-mortem, ei au decis oficial că nu există nicio corelație între moartea unei persoane și administrarea serului genetic. Ei răstălmăcesc adevărul cu impunitate atunci când acesta nu le confirmă narațiunea, pliindu-l pentru a se potrivi scopurilor lor.

Ceea ce se petrece de un an și jumătate fusese anunțat pe larg, până în cele mai mici detalii, chiar de către creatorii Marii Resetări; la fel cum ni s-au spus și nouă măsurile care urmau să fie adoptate.

La 17 februarie 1950, depunând mărturie în fața Senatului Statelor Unite ale Americii, cunoscutul bancher James Warburg a spus: „Vom avea un guvern mondial, fie că vă place sau nu. Singura întrebare care se pune este dacă acest guvern mondial va fi stabilit prin consens sau prin forță”.

Patru ani mai târziu, a luat naștere Grupul Bilderberg, care a numărat printre membrii săi personaje precum [omul de afaceri italian Gianni] Agnelli, Henry Kissinger, Mario Monti și actualul prim-ministru italian Mario Draghi.

În 1991, David Rockefeller scria: „Lumea este pregătită pentru un guvern mondial. Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și a bancherilor mondiali este cu siguranță preferabilă autodeterminării naționale practicate în secolele trecute.”

Și a adăugat: „Suntem în pragul unei schimbări globale. Avem nevoie doar de criza globală «potrivită» și națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.” Astăzi putem afirma că această „criză potrivită” coincide cu urgența pandemică și cu „pasul de blocare” schițat încă din 2010 de documentul Fundației Rockefeller „Scenarii pentru viitorul tehnologiei și al dezvoltării internaționale”, în care sunt anticipate toate evenimentele la care asistăm acum.

Pe scurt, ei au creat o falsă problemă pentru a putea impune măsuri de control al populației ca o soluție aparentă, pentru a anula întreprinderile mici și mijlocii cu închideri și cu permisul verde în beneficiul câtorva grupuri internaționale, pentru a demola educația prin impunerea învățământului la distanță, pentru a scădea costul forței de muncă și al angajaților cu „munca inteligentă”, pentru a privatiza sănătatea publică în beneficiul Big Pharma și pentru a permite guvernelor să folosească starea de urgență pentru a legifera prin derogare de la lege și pentru a impune așa-numitele vaccinuri întregii populații, făcând ca cetățenii să poată fi urmăriți în toate mișcările lor și să fie bolnavi cronic sau sterili.

Tot ceea ce elita a vrut să facă, a făcut. Și ceea ce este de neînțeles este că, în fața dovezilor premeditării acestei crime teribile împotriva umanității, care îi vede complici și trădători pe liderii aproape întregii lumi, nu există niciun magistrat care să deschidă un dosar împotriva lor pentru a stabili adevărul și a-i condamna pe vinovați și complici. Cei care nu sunt de acord nu sunt doar cenzurați, ci sunt arătați cu degetul ca dușmani publici, ca infectanți, ca non-persoane cărora nu li se recunoaște niciun drept.

Statul secret și biserica secretă

Or, în fața unui plan criminal, ar fi cel puțin logic să îl denunți și să îl faci cunoscut, pentru a putea apoi să îl previi și să îi judeci pe cei vinovați. Lista trădătorilor este necesar să înceapă cu șefii de guvern, cu membrii cabinetului și aleșii, apoi să continue cu virusologii și medicii corupți, funcționarii complici, conducătorii forțelor armate incapabili să se opună încălcării Constituției, jurnaliștii vânduți, judecătorii lași și sindicatele slugarnice.

În acea listă lungă care va fi poate întocmită într-o zi, să fie incluși și liderii Bisericii Catolice, începând cu Bergoglio și nu puțini episcopi, care au devenit executanți zeloși ai voinței prințului împotriva mandatului primit de la Hristos. Și, cu siguranță, în această listă s-ar cunoaște amploarea conspirației și numărul conspiratorilor, confirmând criza de autoritate și pervertirea puterii civile și religioase.

Pe scurt, s-ar înțelege că partea coruptă a autorității civile – statul ascuns – și partea coruptă a autorității ecleziastice – biserica ascunsă – sunt două fețe ale aceleiași monede, ambele instrumentale pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale.

Totuși, pentru a înțelege această alianță dintre puterea civilă și cea religioasă, este necesar să recunoaștem dimensiunea spirituală și escatologică a conflictului actual, încadrându-l în contextul războiului pe care Lucifer, încă de la căderea sa, l-a purtat împotriva lui Dumnezeu. Acest război, ale cărui rezultate au fost decise ab æterno odată cu înfrângerea inexorabilă a lui Satana și a Antihristului și cu victoria copleșitoare a Femeii înconjurate de stele, se apropie acum de încheierea sa.

Iată de ce forțele întunericului sunt atât de sălbatice în prezent, atât de nerăbdătoare să anuleze numele Domnului nostru de pe pământ, să distrugă nu numai prezența sa tangibilă în orașele noastre prin dărâmarea bisericilor, demolarea crucilor și suprimarea sărbătorilor creștine; ci și prin eliminarea memoriei, anularea civilizației creștine, falsificarea învățăturii sale și înjosirea cultului său. Iar pentru a obține aceasta, prezența unei ierarhii credincioase și curajoase, gata să sufere martiriul pentru a apăra credința și învățătura morală creștină, este cu siguranță un obstacol.

Iată de ce, încă din faza inițială a planului globalist, a fost esențial să corupă Ierarhia în ceea ce privește morala și doctrina, să o infiltreze cu coloane a cincea și celule adormite, să o priveze de orice dorință supranaturală și să o facă vulnerabilă la șantaj datorită scandalurilor financiare și sexuale; toate acestea cu scopul de a o exclude și de a o elimina odată ce scopul său a fost atins, conform practicii stabilite.

Această operațiune de infiltrare a început la sfârșitul anilor ’50, când proiectul Noii Ordini Mondiale abia prindea contur. Și-a început propria operă de subversiune câțiva ani mai târziu, odată cu Conciliul Ecumenic Vatican II, în vederea căruia alegerea lui Roncalli și expulzarea cardinalului Siri, „delfinul” sau succesorul probabil al lui Pacelli în funcția de papă, au reprezentat un motiv de entuziasm atât pentru elementul progresist și modernist din cadrul Bisericii, cât și pentru elementul comunist, liberal și masonic al lumii civile.

Vatican II a reprezentat în cadrul corpului eclezial ceea ce jurământul de la Curtea de Tenis [al Revoluției Franceze] a fost pentru societatea civilă: începutul Revoluției. Și dacă în mai multe rânduri am atras atenția asupra caracterului subversiv al Conciliului, astăzi cred că merită atenție o analiză istorică în care fapte aparent fără legătură între ele capătă o semnificație tulburătoare, explicând multe aspecte.

Citiți a doua parte a articolului

Arhiepiscop Carlo Maria Viganò

Citiți și:
Arhiepiscopul Viganò: „Obiectivul vaccinurilor este de a crea miliarde de bolnavi cronici și de a extermina milioane de oameni”
Scrisoare deschisă adresată preşedintelui Donald Trump de Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano
Arhiepiscopul catolic Carlo Maria Viganò despre cum a ajuns (Anti)Biserica Catolică a Papei Francisc să fie slujitoarea Noii Ordini Mondiale (I)

 

yogaesoteric
13 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More