Franța: Plângeri pentru omor formulate în instanță de familiile celor decedați după vaccinarea cu AstraZeneca

Avocatul Étienne Boittin a fost angajat de familiile celor decedați care ar dori să știe dacă vaccinul laboratorului suedezo-britanic AstraZeneca a cauzat sau nu decesul celor dragi care erau în perfectă stare de sănătate înainte de a primi o doză a serului împotriva covid-19.

Plângerile au fost formulate pentru omor. Această încadrare ar putea fi dezvoltată”, a declarat Boittin pentru Europe 1.

Angajat în martie 2021, după moartea unui tânăr de 24 de ani, avocatul reprezintă acum familiile mai multor persoane decedate. „Niciunul nu a avut antecedente medicale în legătură cu apariția unei tromboze care s-a dovedit a le fi fatală”, asigura el.

Printre familiile pe care apără se numără și cea a unui bărbat de 42 de ani, care a murit la Pleumeur-Bodou (Côtes-d´Armor) pe 22 martie, la nouă zile după vaccinare. „Avea o stare bună de sănătate, dar se afla în grupa de risc. Însă afecțiunea de care suferea nu avea legătură cu tromboza, care i-a fost fatală”, a indicat avocatul familiei.

Complicații grave după administrarea vaccinului Pfizer

Dar avocatul nu reprezintă doar familii care au pierdut pe cineva drag în urma vaccinării. Și alte dosare au fost depuse la biroul lui Etienne Boittin pentru aceleași suspiciuni privind efectele adverse, fără a fi provocat neapărat moartea celor vaccinați. „Sunt în principal afecțiuni de natură vasculară sau neurologică”, explică avocatul.

După o suspendare de câteva zile, în martie 2021, utilizarea vaccinului AstraZeneca este permisă din nou în Franța, dar numai pentru persoanele cu vârsta peste 55 de ani.

Cele sub 55 de ani care au primit o primă doză a acestui vaccin fac rapelul respectiv boosterul cu Moderna sau Pfizer, conform recomandărilor stabilite de Înalta Autoritate pentru Sănătate.

Citiți și:
De ce victimele vaccinurilor au datoria să vorbească. Vaccinații mor sau se îmbolnăvesc grav pe capete. Realitatea este deja în sicriu, cu capacul dat la o parte
Cum ascund guvernele sub preș morții vaccinării

 

yogaesoteric
13 ianuarie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More