Fratele lui Justin Trudeau îl consideră pe acesta un teleghidat al lui Klaus Schwab și al Marii Resetări: Parcă ar oficia o magie neagră (II)

Toată această înșelătorie covidiană este un fenomen orchestrat la nivel global pentru profit și putere

Fratele vitreg al premierului canadian, Kyle Kemper – fiul lui Fried Kemper și al lui Margaret Trudeau, mama lui Justin Trudeau – a acordat un interviu rețelei Western Standard în care l-a portretizat pe fratele lui ca fiind un purtător de cuvânt al Marii Resetări a lui Klaus Schwab, a cărui școală de mini-dictatori a și urmat-o.

Citiți prima parte a articolului

Reporter: Ai folosit de mai multe ori noțiuni precum „hipnoză”, „psihoză de formare în masă”, la ce te-ai referit mai exact?

Kyle Kemper (K.K.): Charles Eisenstein a scris un eseu remarcabil, Mob Morality and the Unvaxxed (Moralitatea de turmă și nevaccinații). Eisenstein este unul dintre cei mai mari scriitori și gânditori din epoca noastră. El trage un semnal de alarmă, arătând că toate genocidurile din istorie s-au petrecut atunci când ura colectivă s-a îndreptat asupra unui anumit segment al populației. Când te uiți la comentariile lui Justin și la cele din media observi că se investește multă energie în a-i portretiza pe nevaccinați ca egoiști, periculoși, extremiști, misogini, rasiști, adepți ai mișcării Qanon, oameni de nimic – orice etichetă identitară pe care ar putea-o pune cu scopul de a-i reduce la tăcere.

Tot „rumegând” și reiterând asta la infinit, îi aduci pe oameni până-n punctul în care să-și dorească internarea „celorlalți” în lagăre, vaccinarea lor cu forța! Ura aceasta perpetuată, mai ales cu ajutorul unor instrumente tehnice avansate, precum rețelele de comunicare virtuală și mass-media, te face să construiești și să impui o narațiune unică, iar apoi să folosești o întreagă rețea de algoritmi care să verifice comentarii și să le evidențieze pe cele favorabile, ascunzându-le pe celelalte. Este de fapt dezlănțuirea unui război psihologic împotriva oamenilor care urmăresc să se opună. Iar toate acestea, în combinație cu suspendarea, discreditarea sau pedepsirea doctorilor, oamenilor de știință care sunt împotrivă și își afirmă crezurile și îngrijorările asupra unei imense mulțimi de probleme – pentru că nu mai este doar o singură problemă centrală – sunt atât de multe chestiuni care impun o serioasă cercetare și dezbatere.

Atunci când nu mai poți avea o dezbatere asupra unui subiect, se întărește bănuiala că ceea ce nu poate fi dezbătut este bazat, cel mai probabil, pe minciună. Iar asta, pentru că adevărul este ușor de pus în discuție, dar minciuna nu se poate supune dezbaterii! De aceea ei nu vor să dezbată niciodată, nici măcar nu vor să audă că narațiunea lor ar putea fi pusă sub lupă. E o dogmă, la fel ca schimbarea climei: știința o spune, noi de ce s-o mai dezbatem? Timpul dezbaterilor a trecut.

Este doar un exemplu clasic despre felul în care nu se vrea să fie puse în discuție anumite subiecte, pentru că există multe întrebări bune care merită puse în cadrul unei dezbateri calificate, publice și deschise. Atunci când nu putem avea o asemenea dezbatere, riscăm ca întreaga populație să fie hipnotizată cu o anumită narațiune. Dacă repeți suficient de mult o minciună, ea devine adevărată în conștiința unora. Și dacă tot insiști pe panta asta, după aceea oamenii vor începe să apere acea minciună și acea narațiune, revărsându-și ura bazată pe frică.

Frica a fost regula care s-a aflat la baza acestei politici: au pompat frică și au indicat încă de la început  că speranța vine doar de la vaccin. Totul este clar, întreaga structură, adevărul se vede cu ochiul liber, este scris pe pereți, totul este la îndemână dacă avem un sistem de justiție care să fie la înălțimea provocării și să ancheteze corespunzător toate corporațiile, toți manipulanții care să dea seama pentru această situație și să fie făcută dreptate, așa cum ați spus. Sunt atâția oameni care cercetează și care caută adevărul de aproape doi ani încontinuu – e de ajuns să vorbiți cu dr. Reiner Fuellmich din Germania.

Eu sunt doar un om, nu sunt Salvatorul, nu sunt Mesia, doar îmi exprim adevărurile. Sunt oameni care mă caută și îmi spun că sunt o speranță, dar eu le repet că sunt doar un om care urmărește să fie vertical și să facă ce poate: să spun adevărul, să fiu blând și neînfricat. Nu vreau să ies în față și să îi acuz pe alții, ideea e să aducem lumea laolaltă.

R.: Tocmai pentru că ați vorbit despre aducerea oamenilor laolaltă, iar fratele dumneavoastră face contrariul, folosind un limbaj al dezbinării, ce credeți, se face el vinovat de „hate speech” (discurs al urii) prin comentariile pe care le-a făcut în mod public? [numindu-i pe antivacciniști „minoritate infimă și marginală”, care răspândește „dezinformări” și incită la „ură” – n.tr.]

K.K.: Da, aș spune că este unul dintre aspectele pentru care se face vinovat.

O altă carte care mi-a influențat viața și pe care o recomand tuturor se numește The Four Agreements (Cele patru angajamente). Primul angajament este să fii impecabil în ceea ce vorbești. Al doilea este să nu faci presupuneri. Al treilea este să nu iei nimic la modul personal. Și al patrulea este să te străduiești mereu să faci tot cât de bine poți.

Sincer, mi se pare că Justin a încălcat toate aceste angajamente la fiecare pas al acestei plandemii. Observând presupunerile și cuvinte pe care le folosește, vedem că este ca și cum ar oficia o magie neagră, este foarte frustrant și mă face să mă doară inima văzând la ce nivel a ajuns… Și apoi să nu facă decât să vină după aceea [după sosirea convoiului protestatar la Ottawa – n.tr.] și să urmărească să-i marginalizeze pe toți… Toți acei canadieni care s-au săturat și care iau atitudine! Și cu asta ajungem la acest Convoi al Libertății, al Transportatorilor, toată energia acumulată… Știți, reversul acestei psihoze de formare în masă e că oamenii sunt încordați și așteaptă ca ceva să se petreacă. Pentru că numai vreo 20% dintre oameni sunt cu adevărat profund hipnotizați de această narațiune, în timp ce alte 60 – 70 de procente doar vor să se descurce, acceptă să poarte „scutecul facial” când merg la magazin pentru că nu doresc probleme, acceptă să se vaccineze ca să nu se pună rău cu guvernul federal. Totuși ei înțeleg undeva în adâncul lor că ceva nu este în regulă.

Mai sunt și cele 20 – 30 de procente din populație care sunt împotrivă, dintre care 10% cred că se opun vehement, au o neîncredere profundă și se opun în toate modurile în care pot s-o facă, ridicându-se și făcând opoziție. Și e foarte important să avem dizidență și opoziție. Este unul dintre motivele pentru care avem un Parlament, care era necesar să se opună și să zică NU acestor aspecte, dar se pare că nu avem opoziție, avem un Parlament foarte slab, la fel de șubred ca și fundația pe care e întemeiat. Ei nu sunt puși să răspundă la întrebări. Dacă le pui întrebări dure, ei nu-ți vor răspunde, îți vor da acele teribile răspunsuri prescrise care sunt atât de străvezii. Cred că totul face parte din această hipnoză generală.

Însă atunci când din ce în ce mai mulți oameni se ridică și susțin acest Convoi, aceasta devine un fel de scânteie ce cade pe o saltea îmbibată cu benzină. Sper că rezultatul va fi mai multă conștientizare, mai multă înțelegere, îndemnuri la a lua atitudine pentru a opri toate astea și o revoltă populară adevărată: oameni care să se adune laolaltă în jurul a ceva. E ca atunci când Canada a câștigat medalia de aur în 2010, toți canadienii s-au adunat laolaltă în jurul acestei victorii. O mare parte din Canada s-a adunat alături de acești șoferi de camion, pentru că ei reprezintă o poveste uimitoare, să-i vezi și să-i asculți pe toți acei oameni… Am văzut o filmare cu copii care trimiteau mesajele de susținere față de transportatori. E atât de frumos! Acesta este un simbol, o acțiune necesară. Iar să vină apoi Justin cu declarațiile lui și să spună că este „inacceptabil”, că transportatorii propagă puncte de vedere care sunt „inacceptabile”, ce înseamnă aceasta? Inacceptabile pentru cine? Pentru tine, Justin? Acesta e punctul tău de vedere subiectiv, că este „inacceptabil”, că acestea ar fi puncte de vedere cu care nu ești de acord, dar în Canada asta e ceva foarte necesar, pentru că suntem o țară liberă, în care putem avea puncte de vedere divergente asupra cărora putem discuta, pe care le putem dezbate, acesta ar fi fost un răspuns mai normal. Dar, în loc să dea un astfel de răspuns, el a încercat să marginalizeze, să trivializeze totul, iar Jerry Butler i-a ținut isonul pe Twitter.

Am mai spus-o și o repet: acești indivizi nu pot să scoată oamenii în stradă în număr atât de mare cum au făcut-o șoferii de camion. Pur și simplu nu pot s-o facă. Știți pe cine pot ei să scoată în stradă în număr mare? Mașinile CBC News, CTV News, Global News și CP24 News. Ei pot scoate în stradă doar un convoi format din dube TV, de fapt asta e ceea ce au și făcut în campania electorală, când au călătorit însoțiți de o sumedenie de știriști. Pot să obțină o cameră plină de postaci plătiți de Big Media să scrie pe Twitter și să rostogolească în spațiul public o anume agendă. Asta e tot ce pot face politicienii, să plătească oameni. Dar acești oameni din spatele meu (arată spre camioanele din Freedom Convoy 2022) din întreaga Canadă nu sunt plătiți să facă ceea ce fac. Da, au strâns circa 6 milioane de dolari într-o campanie GoFundMe (platforma de donații blocată între timp, după ce suma a ajuns la 10 milioane, plus alte aproape 10 milioane pe altă platformă, blocată și aceea).

R.: Suma a fost pusă sub semnul întrebării în mod repetat de mass-media, chiar am văzut oameni care scriau pe Twitter că sunt bani furați, care ar urma să fie folosiți pentru acțiuni motivate de ură, ba chiar pentru acte „teroriste”. Și am mai observat o atitudine, al cărei complice este și Trudeau: minimalizarea. Se tot încearcă acreditarea ideii că n-ar fi vorba decât de o grupare minusculă, de o mișcare marginală, de o răbufnire minoră. Iar asta se poate afirma doar în lipsa unei opoziții politice. Cred că problema partidelor noastre politic e că încearcă să se plieze pe opiniile cele mai „populare”, care par a fi majoritare. Care sunt influențate de modul în care mainstream media reflectă totul, influențând o mulțime de oameni. Știu că multe tipuri de media independentă sunt în creștere, dar totuși canadienii obișnuiți se bazează încă pe știrile de la ora 18:00, iar dacă ceea ce văd la TV este percepția că protestatarii ar fi o categorie socială marginală, reticentă să se conformeze, formată din elemente radicale, atunci și politicienii au motiv să spună că asta e opinia publică (generală) și s-au purtat în consecință. Am vorbit cu o grămadă de canadieni obișnuiți care se luptă cu situația – doctori, asistente –, care își pun întrebări și sunt puși la colț sau pedepsiți, ostracizați, își pierd locurile sau posibilitatea de muncă. Nu sunt elemente radicale, extremiști, dizidenți, sunt doar simpli canadieni care au o opinie diferită pe tema ordinelor de vaccinare obligatorie.

K.K.: Am cercetat și știu că totul este o prejudecată. Poate că nu totul, poate că sunt mai multe paliere de discuție, dar există oameni care pur și simplu se opun vaccinării din cauza propriei stări de sănătate, au anumite contraindicații, nu pot să facă vaccinul, cum să-i obligi să-l facă fie ce-o fi? Dacă tot sunt etichetați drept minoritari, știți cine sunt adevărații minoritari? Să luăm, de pildă, Partidul „Liberal” (de guvernământ). Este un guvern minoritar. Care e numărul de voturi pe care-l au? Dacă vorbim de întreaga Canadă, ar putea să aibă mai puțin de 10% dintre voturile canadienilor. [La fel ca actualul guvern din România! – n.tr.] Dacă ar fi să-i întrebăm pe toți „Chiar ați votat pentru P.L.?”, am realiza că P.L. chiar reprezintă o minoritate foarte mică. Deoarece majoritatea oamenilor nu votează. Iar când ne uităm la popularitate… Uitați-vă la Maxime Bernier din alegerile trecute, vorbea cu mulțimile, era cu adevărat popular, dar nu a avut o bază largă de alegători sau un sistem partinic sofisticat, pentru că a câștiga alegerile implică multă știință și inginerie: să vorbești cu oamenii, să-i convingi, să-i coalizezi, să-i pui să doneze bani – pentru că atunci când ai reușit să strângi chiar și o singură dată 5 dolari de la un om înseamnă că poți să-i obții într-adevăr și votul.

Ei n-au făcut decât să tureze această mașinărie din nou și din nou, au făcut toate promisiunile din lume, au vorbit despre tot ceea ce vor face și apoi au fost aleși, iar acum au ZERO răspundere să dovedească dacă s-au ținut de vreo promisiune electorală. Iar acesta este motivul fundamental pentru care sistemul nostru democratic este complet distrus și este nevoie să ne uităm la noi modele, cum ar fi democrația directă, democrația lichidă, la tehnologii avansate pentru a crea sisteme de răspundere, de așa natură încât eu să pot vota cu tine, Justin, crezând în ceea ce faci, dar, de îndată ce începi să faci ceva cu care eu nu sunt de acord, să pot să-mi retrag votul pe loc. Haideți să creăm răspundere și responsabilitate, nu să acordăm cecuri de putere în alb unor persoane pentru că, până la urmă, acesta a fost scopul democrației reprezentative. Acest sistem a fost creat într-o epocă în care nu exista Internet, nu existau nici telefoane, aveam oameni de pe tot cuprinsul țării și trebuia să guvernăm și ne-am gândit să trimitem o persoană la Ottawa care să reprezinte interesele noastre, ale celor de aici din provincie. Se adunau laolaltă, lucrau timp de 6 luni pe an reprezentându-ne pe noi, apoi se întorceau înapoi. Dar acum, în epoca noastră, avem Internet, avem comunicații, avem Zoom, nu mai este nevoie să dăm toată acea putere acelei singure persoane care să ne reprezinte.

Deputații reprezintă maximum 20% din populația unui district și dacă faci ca 20% din întreaga populație să te voteze, tu vei fi acel deputat, ei bine, acesta e semnul unui sistem stricat, iar când intervine și influența din afară, precum cea a firmelor de lobby care se străduiesc să controleze politicile și finanțează campanii de toate părțile, atunci ai o gașcă de politicieni care nu vor face decât să ia legislația și propunerile de politici de la sectorul privat și să le promoveze ca și cum ar fi propriile lor idei strălucite și să lupte pentru ele. La fel cum am văzut că s-au luptat pentru achiziția de către Canada a sute de milioane de vaccinuri false și experimentale, prin înțelegeri secrete – nici până astăzi nu știm cât costă fiecare vaccin, ca să nu mai pomenim de toate acele teste din plastic, cât costă fiecare dintre ele, dacă este subvenționat sau parte din sistemul de sănătate [la fel ca în România – n.tr.]. Mai sunt și ajutoarele sociale, care bătătoresc calea către venitul universal minim garantat, dar ce sunt acelea? Sunt tot sume de bani al căror efect se traduce în inflație. Pasul următor după toată această chestiune este inflația. Și vom ajunge să vedem hiperinflație, ceea ce de fapt am început să vedem deja.

Citiți partea a treia a articolului

Citiți și:
Canada. Un studiu arată că prejudiciile aduse de lockdown-uri sunt de 10 ori mai mari decât beneficiile lor
Canada, țara care „anihilează rasismul” prin arderea cărților „colonialiste”. Mii de lucrări distruse
Planul de resetare al Canadei dezvăluit de un membru al Partidului Liberal din Canada

 

yogaesoteric
5 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More