Gândesc, deci sunt „terorist”

De ce te grăbești să te vaccinezi, românule? De frică? Te vaccinezi ca să poți călători, ca să eviți carantinarea? Dacă doar frica este motivul, de ce nu te oprești o clipă să cugeți, românule, dacă merită să te supui unui experiment medical, care ți-ar putea cauza mai multe daune decât beneficii? Căci asta sunt la momentul actual vaccinurile „Pfizer” și „Moderna”, niște experimente genetice. „Pfizer” și „Moderna” nu sunt doar experimente prin faptul că nu au fost suficient testate și folosesc o tehnologie care nu s-a mai aplicat la oameni, ci pentru că intervin genetic în organismul uman, cu efecte care încă nu pot fi cuantificate pe termen mediu și lung.

O simplă analiză generală relevă:

– vaccinurile nu previn răspândirea virusului SARS-Cov-2. Chiar dacă te-ai vaccinat, poți purta virusul și să-l împrăștii altora ca oricare nevaccinat;

– vaccinurile nu garantează că nu te vei îmbolnăvi de covid-19, dimpotrivă, vei putea lua boala ca și până acum. Unii îți spun că vaccinat fiind, nu vei mai face forme severe ale bolii, ci doar forme ușoare, dar…

– vaccinurile nu sunt deloc sigure, oricât au mințit reclamele guvernamentale și politicienii. Dovadă, iată, „Astra Zeneca” a fost scos (suspendat) din o grămadă de state europene pe motiv de efecte secundare periculoase, deși celelalte vaccinuri, Pfizer și Moderna, au la rândul lor multe efecte secundare nedorite, dar de asta nu se va vorbi prea mult prin presă, că nu s-a dat O.K. european. Tot scandalul duhnește a eliminarea unui concurent de pe piață, folosindu-se mecanismele de propagandă media. Oricum este clar că niciun vaccin nu e sigur;

– vaccinurile ți le faci pe propria răspundere și dacă cineva va muri sau va rămâne cu sechele pe viață, producătorii de vaccinuri nu poartă nicio răspundere, căci au primit imunitate de la Uniunea Europeană. În plus, toți cei care se vaccinează sunt păcăliți să semneze o țidulă de „consimțământ informat” în care își asumă întreaga răspundere, precum și faptul că au luat la cunoștință despre riscuri și că și le asumă. Deci cine moare, „la revedere și un praz verde!” la capitolul despăgubiri pentru urmași, asta în cazul în care ar avea urmași capabili să obțină în instanțe un verdict împotriva Statului Român și al Uniunii Europene, care au pus pe piață vaccinurile și ne-au vrăjit că sunt sigure.

Asta fiind situația, care ar fi rațiunea pentru care ar fi nevoie să ne vaccinăm cu produse experimentale genetice, care nu sunt sigure? Câți dintre români au citit Strategia U.E. privind vaccinurile împotriva covid-19 emisă la Bruxelles la 17 iunie 2020?

Cităm chiar din prima pagină a documentului: „Găsirea unui vaccin împotriva covid-19 este însă deosebit de dificilă dată fiind urgența situației. Pentru a se dezvolta un vaccin este nevoie, de regulă, de peste 10 ani”.

Atunci cum este posibil ca la un virus nou apărut să se găsească vaccinuri în doar 6 luni? Puse pe piață cu „aprobarea provizorie” a Agenției Europene a Medicamentului, fără să se parcurgă perioada normală de testare de minim doi ani? Și toate statele UE, ca la un ordin, scot bani din visterie să plătească aceste „vaccinuri”, pe contract, înainte ca ele să apară? Iar la noi în România, nici nu apăruseră vaccinurile fizic, și președintele Klaus Iohannis ne mințea că „vaccinurile sunt sigure”. Uite că nu sunt! La Astra Zeneca mai mult de zece state au zis „stop”! Deja sunt o grămadă de morți.

Două pasaje edificatoare din „Strategia UE privind vaccinurile împotriva covid-19”:

Având în vedere nevoia furnizării unui vaccin într-un interval scurt de timp, costurile iniţiale mari şi rata ridicată de eşec, efectuarea de investiţii în dezvoltarea unui vaccin împotriva covid-19 este, pentru companiile care dezvoltă vaccinuri, o decizie cu un grad ridicat de risc. […] Situația fără precedent în care se află Uniunea Europeană cere luarea unor măsuri curajoase. Deși se vor lua măsuri pentru a se atenua riscurile – de exemplu, prin investiţii într-un portofoliu de companii care acoperă diferitele tehnologii –, rata de eșec este ridicată în cazul dezvoltării vaccinurilor. Există întotdeauna un risc foarte real ca niciunul dintre vaccinurile «candidat» care beneficiază de finanțare să nu se dovedească viabil. Cu toate acestea, un acces timpuriu la un vaccin are o valoare enormă din punctul de vedere al vieților salvate și al daunelor economice evitate. Prin urmare, este un risc care merită luat. Prezentul cadru propus constituie, prin urmare, o poliță de asigurare prin care se transferă o parte din riscuri de la sectorul industrial către autoritățile publice.”

Ați înțeles, români, că decizia de elaborare și punere pe piață a unor vaccinuri – despre care chiar UE recunoaște că nu pot fi produse în mai puțin de 10 ani – a fost luată de niște politicieni de la Bruxelles? Credeți că ei nu au proștii lor, așa cum îi avem și noi pe ai noștri? Incompetența și iresponsabilitatea, amestecate uneori cu ticăloșia, mustesc la toate nivelurile!

Practic – ca să avem o imagine plastică – UE a pus niște miliarde de euro bune pe masă și a invitat niște companii farmaceutice să elaboreze vaccinuri, încălcând toate normele medicale privind siguranța medicamentelor pe motiv de „curaj” și „asumare de riscuri”.

Cam ce credeți că au făcut companiile farmaceutice când au văzut miliardele de euro pe masă? Putem pune pariu că „Big Pharma” ar fi scos vaccinurile și într-o lună-două, dacă astea erau cerințele contractuale. Mai ales că cine primea aprobare să vaccineze întreaga Uniune Europeană, și nu numai, avea în față un profit de zeci de miliarde de euro. Și mai ales că Uniunea Europeană a oferit imunitate penală și civilă producătorilor de vaccinuri. Afacerea lumii, fără niciun risc!

V-ați pus vreo clipă întrebarea de ce Uniunea Europeană nu a găsit înțelept să investească niște miliarde în găsirea unei medicații ieftine și eficiente împotriva virusului? De pildă, să luăm o pastilă, două și să scăpăm de covid? Cum se petrece, de exemplu, în India (și nu scrie nimeni). De ce s-a ales doar calea vaccinurilor genetice? Ce se urmărește oare prin administrarea lor?

Prin urmare, dragi români, aveți „olecuță de răbdare”, cum se zice în popor. Nu credeți niciun mesaj de genul „vaccinurile sunt sigure”, căci nu sunt. Nu acceptați niciun vaccin genetic de tip ARN mesager și așteptați până apar vaccinurile clasice (cele cu administrare de viruși inactivi). Altfel faceți totul pe riscul propriu, așa cum sunteți puși să semnați la vaccinare țidula cu așa-zisul „consimțământ informat”, moment din care, „ura și la gară!”, orice vi s-ar petrece. Ați fost prostiți. Totul a fost perfect gândit.

După ce am așternut toate gândurile de mai sus, mă aștept să fiu numit „anti-vaccinist terorist”. Adevărul e că nu vreau să fiu luat de prost și nu vreau să ajungem să fim obligați prin lege să ne injectăm cu niște substanțe experimentale, pentru care nu răspunde nimeni și pentru care la vaccinare suntem constrânși să semnăm țidula de „consimțământ informat” prin care luăm asupra noastră toată răspunderea pentru eventualele efecte secundare nedorite.

Am senzația că afacerea cu vaccinurile nu va mai ține mult. Cel puțin în privința celor genetice… În toată lumea avem zilnic proteste de amploare și putem vorbi deja de o Revoltă Mondială împotriva măsurilor aberante, care nu mai au nimic de a face cu protecția împotriva unei pandemii, ci mai degrabă cu încercarea de manipulare și control al maselor, de încălcare brutală a Drepturilor Omului.

P.S. Am avut covid, am trecut prin spitale și am simțit cum acționează acest virus. Doar că nu vaccinul te vindecă, ci medicația. Este de neînțeles pentru mine de ce Guvernul României a băgat atâtea milioane de euro în media, pentru a exacerba campania de vaccinare, dar nu acționează deloc pentru găsirea unei medicații eficiente, pe care oricine să și-o permită. Și pe care să și-o poată procura de la farmacie și administra în fazele ușoare și medii de covid, ca în cazul oricărei răceli sau gripe…

România nu știe să facă altceva decât campanie la vaccinurile genetice.

Autor: Răzvan Savaliuc

Citiți și:
Vaccinul vieţii
12 motive pentru care nu mă vaccinez

 

yogaesoteric
14 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More