Gardasil 9: noile manevre ale companiei farmaceutice Merck

FDA (Food and Drug Administration) a aprobat în decembrie 2014 utilizarea unei versiuni noi şi presupus ameliorată a vaccinului Gardasil (împotriva HPV) care va fi comercializată sub numele de Gardasil 9 (pentru 9 valenţe). Această autorizare a fost făcută fără consultarea Comitetului consultativ pentru securitate, eficacitate şi utilizare adecvată a vaccinurilor şi a altor produse biologice. Deoarece testele nu ar fi evidențiat de fapt „nicio îngrijorare sau probleme controversate” în ceea ce priveşte acest nou Gardasil!

Pericol sigur ocultat…

 

Întrucât autorităţile neagă de mai bine de 15 ani evidenţa neurotoxicităţii aluminiului din vaccinuri (deși 1652 articole ştiinţifice au fost publicate pe acest subiect), Merck, compania producătoare a Gardasilului, nu a ezitat să dubleze dozele acestui adjuvant în noua variantă a vaccinului (500µg faţă de 225µg).

Merck a crescut și cantitatea de proteine L1 ale virusului HPV pentru trei din tipurile de HPV care figurează deja în prima versiune a Gardasilului. Oare de ce?

Conform datelor obținute de Merck prin urmărire clinică un timp de până la 48 de luni după administrarea a 13.236 de doze de Gardasil 9, au fost înregistrate 305 cazuri de efecte secundare grave, adică 2,3% accidente post-vaccinale (decese, spitalizări, handicap permanent etc). Pentru Gardadsil 4, Merck observa un procent de 2,4% accidente postvaccinale.

Extrapolând, pentru 100.000 de vaccinaţi Merck recunoaşte deci că vor fi 2300 de accidente post-vaccinale cu Gardasil 9, faţă de 2400 cu Gardasil 4.

Incidența cancerului de col uterin este estimată la 7,9 cazuri la 100.000 de locuitori în Statele Unite, adică un risc statistic de 0,0079%. Costul vaccinării a 100.000 de persoane se ridică la aproximativ 30 de milioane de dolari (profiturile intră în primul rând în buzunarele companiilor producătoare de vaccinuri). La aceasta ar trebui să se adauge costul uman şi financiar al spitalizării a 2300 de persoane (datorită apariției efectelor secundare postvaccinare). Toate acestea se fac, dacă ar fi să dăm crezare autorităților, doar pentru a preveni un cancer ipotetic care ar atinge aproximativ 8 persoane!

Complicitatea mass-media şi a autorităţilor europene şi franceze

Pe 19 februarie 2015, publicaţia Science et Avenir („Ştiinţă şi Viitor”) împreună cu Agence des Feuilles Politiques („Agenţia de Foi Politice”) participa la promovarea Gardasilului, bazându-se pe un studiu publicat foarte oportun de revista de specialitate New England Journal of Medicine. Studiul promova această vaccinare afirmând că ea protejează împotriva apariției a 90% din cancerele de col şi ale uterului. Cercetătorii de la Universitatea Queen Mary au estimat că o femeie neinfectată care primeşte Gardasil 9 are „97% şanse de a preveni cancerul uterin şi vaginal”. După această promovare mediatică, Agenţia Europeană a Medicamentelor a autorizat comercializarea vaccinului Gardasil.

Reamintim că riscul pentru o femeie nevaccinată de a contacta cancerul de col este de 0,0079%!!!


Citiți și:

Campania criminală de vaccinare cu Gardasil şi Cervarix vizează depopularea prin sterilizare

Manifestaţii împotriva vaccinului Gardasil pe străzile Columbiei
 

 

yogaesoteric
19 octombrie 2015

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More