Gata, avem și anticorupție medicală!

Relativ recent, contabilul-economist cu apetit pentru medicamente de la Ministerul Sănătății a ieșit la rampă cu o tentativă de lovitură publică.

După ce și-a dat cu stângul în dreptul, probând singur că habar nu are de cifrele plecate de sub pulpana ministerului pe care îl conduce, Vlad Voiculescu s-a grăbit să tragă preșul peste propria incompetență. Cui pe cui se scoate, vorba prostului vesel și a bețivului. Noua lovitură de imagine care să o anuleze pe precedenta a fost atacul la corectitudinea sistemului de vaccinare. Drept pentru care ministrul Vlad Voiculescu a ieșit la rampă cu următoarea declarație (ineptă):

În perioada următoare, ministerul Sănătăţii va trebui să vegheze la două vulnerabilităţi – 30% dintre vaccinări sunt în afara platformei de vaccinare. Sunt 30% dintre oameni în registrul național de vaccinare și nu sunt în platforma de vaccinare. Sunt centre care nu sunt informatizate, lucrurile se fac pe hârtie. Faptul că oamenii nu se programează în platformă și sunt înregistrați în registrul național de vaccinare sunt o vulnerabilitate care trebuie remediată cât mai rapid. 30% din totalul de vaccinuri este mult, trebuie să mergem cat mai mult spre o siguranță oferită tuturor. Avem mai multe centre cu circuit închis decât cu circuit deschis. Lucrul acesta ne îngrijorează. Nu există o hotărâre a guvernului sau a Ministerului Sănătăţii care să fi aprobat aşa ceva.

Carevasăzică, podoaba de ministru a trecut la atac. Nu categoria incompetenţilor (din care face și el parte) este principala vulnerabilitate a Ministerului Sănătății, ci faptul că există centre de vaccinare în care datele personale sunt scrise cu creionul și că multe dintre aceste centre sunt cu circuit închis. Grav, nedrept și periculos, dar, cu siguranță, nu mai periculos decât un ministru habarnist cu legături nemedicale în lumea marilor mișcări de medicamente.

Dacă declarația de mai sus ar fi fost făcută doar pentru a le pierde în ceață pe precedentele, n-ar fi fost așa de grav. Nu, omul nu are nicio idee serioasă despre domeniul Sănătății, fiind plutaş în domeniu. Și, atunci, se bagă în seamă cu ceva. Incapabil de mize mari, el a dat semnalul de declanșare a controalelor în centrele de vaccinare unde există oameni care intră peste rând și comit o veritabilă ofensă la adresa „Codului eticii și echității socialiste”.

Dorința ministrului de ocazie este un fel de nod în papură. Omul este o catastrofă în domeniul medical. Numirea sa la Sănătate are la bază numai rațiuni de context politic. Fără USR-Plus, „guvernul meu” s-ar fi alcătuit numai pe cârdul gâștelor și rațelor de pe balta Colentinei.

Dacă e să ne preocupe subiectul, ar fi trebuit ca lista centrelor cu circuit închis să fi fost prezentată de îndată, împreună cu unele exemple de profitori și de oameni vaccinați peste rând (omul încă este prizonierul statului la coadă, deși, la bani și la putere, la favoruri și beneficii este printre cei mai înfipți). Cică ar fi un doctor la Tecuci sau la Rădăuți care a vaccinat prea mulți de la coada listei și la Giurgiu, un altul care, în loc să vândă sau să bea dozele rămase, a avut curajul să le atribuie unor cetățeni chemați după cine știe ce criterii. Dar chemați și vaccinați ca niște cetățeni care aveau dreptul și care n-au dat șpagă pentru asta.

Când prioritățile României se vrea să fie îngropate, se face imediat loc pentru gândirea de tip Monica Macovei. Să facem curat, tovarăși! Totul este corupt și numai noi, cei însărcinați să facem ordine (indiferent de trecutul lor mizerabil), suntem capabili. Iar anticorupția este poteca de pe scoarța cerebrală a tuturor celor din gașca Soros. Numai ei, cu sancțiuni, cu studii și cu reguli noi și cu ajutorul poliției și al noii securități pot vindeca populația de apucături regretabile.

Farul și tătucul afacerilor cu medicamente din România a și trimis pe teren Corpul de control de la Ministerul Sănătății (probabil că, de îndată, vor porni pe teren și cei de la DNA!) pentru a depista responsabilii acestei caracatițe care există mai mult în capul ministrului și a celor de la USR, contaminați serios de gândirea de tip Monica Macovei, Codruța Kovesi și Emanuel Ungureanu.

Ne-a bătut Dumnezeu! Ăștia ne scot ochii pentru ca nulităţi ca ei să poată pune la cale marile tunuri de achiziții și privatizări ale ouălor de aur ale statului. Pentru asta, toată țara este o anchetă și o urmărire generală, un dosar și o sancțiune! Avem anticorupție în economie, în politică și acum avem și în vaccinare și în domeniul Sănătății. Mai rămâne anticorupția în biserică și în cultură… Nu mai e nevoie decât să ne concentrăm și pe corupția din istoria României.

Ministrul Voiculescu Vlad vrea să controleze tot ce mișcă în domeniu. Dar, nimeni să nu-și vâre nasul în incompetența sa, în gafele și în învârtelile sale și ale unchiului Nic Voiculescu.

Ca să înțelegeţi mai bine cine este prea cinstitul moralist al poporului român, reproducem o confesiune a personajului, scrisă de el însuși și postată pe contul său:

Zilele trecute, înainte să îmi retrag candidatura pentru Primăria Municipiului București, am citit și văzut la anumite televiziuni din nou «dezvăluiri» despre relațiile mele de rudenie care «m-au făcut om».

 De câteva zile, pe câteva grupuri de whatsapp umblă un document. Este o decizie a unei instanțe de judecată care constată calitatea de colaborator al Securității a tatălui meu. E din 2014 si a fost mereu disponibilă pe net. Probabil că o păstrau pentru mai târziu, dar acum că a apucat să circule, va apărea probabil în câteva minute pe wall-ul dumneavoastră cu titlul «ȘOC», «DEZASTRU» sau ceva în genul ăsta.

 Sunt deja câțiva ani de când greșeli sau păcate vechi ale unor membri ai familiei mele sunt scoase la suprafață și arătate lumii, la pachet câteodată cu mizerii și minciuni fără sfârșit. Toate din cauza mea și a implicării mele. Toate pentru a demonstra că «toți sunt/suntem la fel» și pentru a fi folosite ca intimidare. Ei, bine, nu. Nu suntem toți la fel. Vorbesc în numele meu!” (Vlad Voiculescu, inexplicabil și fără nicio performanță în domeniu, ministru de două ori la Sănătate).

Chiar așa! Toți sunteți la fel. Nu vorbesc de toți românii, ci de Voiculeștii nehaliți și înghesuiți la cașcaval!

 

Citiţi şi:
Puiuțul de securist Vlad Voiculescu vrea să împlinească visul USR: Pașaport de vaccinat electronic, eventual direct în telefon
Vlad Voiculescu declanşează «revoluţia» neoliberală a managementului spitalicesc

 

 

yogaesoteric
3 aprilie 2021

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More