Gates: ‘Trump este vaccino-sceptic. M-a trimis să vorbesc cu RFK Jr.’

Într-un interviu pentru publicația Wired, Gates spune că nu a mai discutat cu Trump din martie 2018, însă susține că a vorbit cu vicepreședintele Mike Pence și cu secretarul de stat Mike Pompeo, într-o încercare de a-i convinge să aloce fonduri „pentru a procura vaccinul (anti-coronavirus) pentru țările aflate în dezvoltare”.

„Este foarte important să li se poată spune companiilor producătoare de vaccinuri să construiască fabrici suplimentare pentru miliarde de doze”, a declarat Gates.

Miliardarul preocupat de sănătatea mondială a mai afirmat că, în întâlnirile pe care le-a avut cu Trump, acesta l-a îndemnat să vorbească cu Kennedy Jr.

„Toate întâlnirile cu el (Trump) sunt de genul: «Eu nu mă pricep la vaccinuri, este necesar să vorbeşti cu tipul ăsta, Robert Kennedy Jr.», care urăște vaccinurile și răspândește prostii despre ele”, a spus Gates.

Trump a anunţat că administrația sa este „total pregătită în ceea ce privește vaccinul (anti-COVID)”, cu un general de armată care supraveghează toată logistica de desfacere a vaccinului aflat încă în stadiul de testare.

Anterior, președintele a declarat că vaccinarea cu viitorul vaccin nu va fi obligatorie.

Într-un interviu la Casa Albă, acordat în luna iulie, Trump a declarat că, dacă ar fi nevoie să aleagă între vaccinuri și tratament, ar alege fără ezitare tratamentul.

Wired a publicat deopotrivă o versiune scrisă și una audio a interviului cu Gates, despre ambele avertizând că sunt editate, între versiuni fiind diferențe notabile.

Astfel, comentariile de mai sus despre Kennedy apar în versiunea scrisă, nu și în cea audio.

Robert F. Kennedy Jr., nepot al fostului președinte american JFK, asasinat la Dallas, a explicat motivele îngrijorărilor sale față de diverse proiecte de vaccinuri, inclusiv cele finanțate de Bill Gates.

Într-un articol din 9 aprilie 2020, Kennedy scria:
„Pentru Bill Gates, vaccinurile sunt un fel de filantropie strategică care alimentează numeroasele sale companii cu activitate legată de vaccinuri (inclusiv ambiția Microsoft de a controla o companie mondială de identificare a persoanelor vaccinate) și îi oferă un control dictatorial asupra politicii de sănătate globală”.

Un articol din decembrie 2019, din Scientific American, descria ideea cercetătorilor de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) de a implanta evidența vaccinurilor „direct în pielea” copiilor:

„Pe lângă vaccin, unui copil i s-ar administra și puțin colorant, invizibil pentru ochiul liber, dar ușor vizibil cu un filtru special de pe smartphone, combinat cu o aplicație care proiectează din apropiere lumină infraroșie pe piele. Vopseaua poate dura până la cinci ani, conform testelor pe pielea porcilor și a cobailor dar și pe piele umană.”

Dezvoltarea acestei idei, despre care articolul notează cu mândrie că ar evita „scanarea irisului”, susceptibilă de a viola intimitatea, „a fost finanțată de Fundația Bill & Melinda Gates”.

Ideea evidențelor pe piele „a apărut la solicitarea directă a fondatorului Microsoft și a filantropului Bill Gates însuși, care a susținut eforturile de eliminare a maladiilor precum poliomielita și rujeola pe cuprinsul lumii”.

Vechiul director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase și unul dintre principalii consilieri ai lui Trump în chestiunea pandemiei, Anthony Fauci, declara în aprilie 2020 că el crede că este „posibil” ca într-o zi americanii să fie obligați să aibă asupra lor certificate care să demonstreze că sunt imuni la coronavirus.

„Cred că aceasta se poate petrece în anumite circumstanțe”, a spus Fauci.

Tot în aprilie 2020, Gates atrăgea atenția Procurorului General al SUA afirmând:
„În cele din urmă, vom avea niște certificate digitale care să arate cine s-a vindecat sau a fost testat recent sau dacă avem de-a face cu o persoană vaccinată.”

Mai mulți lideri politici globaliști, printre care se numără fostul premier britanic Tony Blair, au făcut apel pentru crearea unei baze de date digitale de identificare pentru a depista „statutul bolii”, în cadrul unui plan de răspuns la epidemia de coronavirus.

Tot în luna aprilie, patronul Microsoft declara pentru Financial Times că „normalitatea va reveni doar atunci când vom vaccina întreaga populație a globului”.

Cu ocazia aceluiași interviu pentru FT, Gates și-a întrerupt reflecțiile despre impactul coronavirusului pentru a declara: „Nu ai de ales”, deși este neclar la ce se referea.

<iframe width=”645″ height=”388″ src=”https://www.youtube.com/embed/xUChdrL6Cd8″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Într-o recentă dezbatere online pe tema vaccinării obligatorii, Kennedy Jr. a subliniat că un procentaj semnificativ dintre cei care au participat la un test pentru un vaccin anti-coronavirus au fost spitalizați. Kennedy a mai notat și că mai mulți dezvoltatori de vaccinuri, dintre care câțiva au primit fonduri de la Gates, au fost obligați să plătească miliarde de dolari daune penale legate de produsele lor medicale.

„Ar fi nevoie de o disonanță cognitivă pentru persoanele care înțeleg obiceiurile corporatiste criminale ale acestor patru companii pentru a crede că fac aceasta cu toate celelalte produse ale lor, însă doar cu vaccinurile nu.”

Realizatorii interviului din Wired arată că este o „dezinformare” din partea „adepților teoriei conspirației” ideea că Gates ar avea vreun plan de a lega vaccinurile anti-COVID de identificarea digitală și microcipuri care să dovedească statutul vaccinărilor unei persoane.

Fără a se referi direct la cipuri sau identificare digitală, Gates declară în interviu:
„În mod straniu, sunt implicat în aproape orice este combătut de anti-știință: schimbare climatică, organisme modificate genetic și vaccinuri.”

Întrebat când anticipează că situaţia va reveni la normal, Gates a răspuns: „undeva pe la sfârșitul anului 2021, pentru țările bogate, și pe la sfârșitul anului 2022, pentru restul lumii”.

„Dar va fi normalitatea pe care o știam înainte?”, întreabă realizatorul.

„Păi, în sensul în care nu va mai fi nevoie să te temi că mori (de COVID), da.”
Și Gates adaugă: „În numai doi ani se vor fi realizat progrese cât în zece ani, în mod obișnuit, în ceea ce privește a-i face pe oameni să accepte digitalizarea diferitelor aspecte.”

Pe 11 mai 2020, un alt miliardar progresist, George Soros, declara plin de entuziasm: „Suntem într-un moment revoluționar, în care putem realiza ceea ce părea de neconceput.”

Citiţi şi:

Robert F. Kennedy Jr. îl demască pe Bill Gates și relația sa cu Big Pharma

Visul lui Bill Gates: vaccinarea obligatorie la nivel mondial!

yogaesoteric

1 noiembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More