Gen, transumanism și derive globaliste

A-i învăța pe tineri că identitatea sexuală poate fi aleasă ca o rochie de îmbrăcat este un „abuz de putere împotriva adevărului despre om”.

Acestea sunt cuvintele clare și puternice ale Monseniorului Giovanni d’Ercole, episcop emerit de Ascoli Piceno, potrivit căruia a fi bărbat sau femeie este înscris în însăși natura omului. În ziua de astăzi, oricine susține astfel de poziții este catalogat drept obscurantist medieval, iliberal sau fascist, excluzând orice dezbatere pe această temă.

Monseniorul Giovanni d’Ercole

Excelența Sa nu este indiferentă la situațiile de suferință psihologică a persoanelor, care este necesar să fie analizate și abordate cu respect și delicatețe, alături de primire și milă, fără a banaliza niciodată dificultățile celor care își trăiesc homosexualitatea ca pe o dramă interioară, respectând totodată valorile creștine și adevărul antropologic, care sunt puse în pericol de ideologia Gender și LGBT+.

Interferența statului, guvernat în mod evident de gândirea globalistă care deține și controlează totul, de la politică, la justiție și mass-media, este impusă copiilor noștri încă din școală, învățându-i cum pansexualitatea este o mare cucerire socio-culturală și o mare libertate.

Potrivit episcopului d’Ercole, există o dublă soluție la această problemă: pe de o parte, crearea de comunități de familii inspirate de valorile umane și spirituale, în cadrul cărora copiii să crească într-un climat mai armonios și conform principiilor definite de familie, în conformitate cu Constituția republicană; pe de altă parte, consolidarea și susținerea școlilor parentale, care sunt din ce în ce mai răspândite și în expansiune, chiar dacă în mijlocul multor dificultăți, și care readuc cultura, tradiția, valorile umane și credința în centrul educației copiilor.

Oricum am privi aceste aspecte, este necesar să ne întoarcem la dezvoltarea capacității critice a noilor generații, expuse riscului de omogenizare și uniformizare a gândirii, astfel încât să fie valorificată și respectată sensibilitatea fiecărei persoane, fiecare cu propriile caracteristici și diversitate, care îi fac pe oameni unici, precum diferitele note și instrumente dintr-o singură orchestră.

Exact opusul a ceea ce preconizează gândirea satanică globalistă, care propagă transumanismul pentru a atinge scopul omologării.

Citiți și:
Arhiepiscopul catolic Carlo Maria Viganò despre cum a ajuns (Anti)Biserica Catolică a Papei Francisc să fie slujitoarea Noii Ordini Mondiale (I)
Transhumanismul și experimentele pe embrionul uman. Interviu cu Părintele vizionar Jean Boboc despre masonerie, „omul nou” și religia mondializării

 

yogaesoteric
25 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More