Laura Ingraham, gazda Fox News: ‘Dacă Biden preia președinția, pregătiți-vă pentru lupta vieții voastre, în următorii ani’

Vor încerca la fiecare pas să vă submineze drepturile

Laura Ingraham, gazda Fox News, a comentat recent rezultatele alegerilor, context în care a adus în atenție și un subiect despre care nimeni din presa americană nu a vorbit: Forumul Bloomberg Pentru o Nouă Economie. 

„Dacă Biden preia președinția, pregătiți-vă pentru lupta vieții voastre, în următorii ani”, a avertizat jurnalista Fox News dezvăluind cine, cum și de ce s-au adunat la acest Forum. 

„Dacă presa și-ar face treaba, ați fi auzit multe despre Forumul Bloomberg Pentru o Nouă Economie, care a durat o săptămână și la care au participat lideri din toată lumea și persoane bogate, care l-au susținut pe Joe Biden.

Sunt atât de încrezători în agenda lor și atât de bucuroși de ceea ce consideră a fi înfrângerea mișcării America First, încât nici măcar nu încearcă să-și ascundă disprețul pentru suveranitatea americană.

Ați fost surprins de performanța slabă a Americii în această privință? E șocant. Când acordul de la Paris a intrat în vigoare, Statele Unite s-au retras, dezamăgind toate țările din lume. Piețele sunt încurajate de prezența unui lider mai inclusivist.

Inclusivist. Bineînțeles. Dacă iese cum vor ei, nu veți avea niciun cuvânt de spus în viitorul economiei globale, nicio modalitate de a o influența și nicio posibilitate de a o modifica. Ține de patrioții americani să se opună la ceea ce încearcă să facă acești oameni aproape la fiecare pas. Iar asta înseamnă sprijinirea senatorilor Kelly Loffler și David Perdue în Georgia, la alegerile de pe 5 ianuarie. Și înseamnă menținerea presiunii asupra aleșilor republicani de peste tot. Să recunoaștem, înainte de Trump, mulți dintre ei au greșit atât în domeniul comerțului, cât și al imigrației. Este necesar să-i urmărim.

În următorii patru ani, acești republicani vor fi supuși unei presiuni mediatice și financiare enorme, de a face pe placul elitelor globale. Nu vă înșelați, globaliștii sunt hotărâți să-și implementeze agenda. Și, având în vedere vârsta și acuitatea conştiinţei lui Biden, sau lipsa acesteia, probabil simt că au o perioadă foarte scurtă la dispoziție pentru a-și atinge obiectivele mărețe.

Dacă Biden preia președinția, pregătiți-vă pentru lupta vieții voastre, în următorii ani. Vor încerca la fiecare pas să vă submineze drepturile și să vă răpească prosperitatea. Mai întâi, vă vor afecta finanțele personale prin politici climatice nebunești. Avem nevoie de o adevărată revoluție economică, sprijinindu-i pe cei care fac parte din soluție și luând capital de la cei care au făcut parte din problemă. Limitarea comerțului și taxarea amprentei de carbon. O piață activă a carbonului, cu un preț al carbonului care va crește în fiecare an.

Taxele mari garantate asupra energiei ar distruge clasa de mijloc. Dar elitele știu asta. Exact asta vor. Am chemat-o pe Alexandria Ocasio-Cortez să colaboreze cu noi, pentru a opri unele dintre aceste acorduri globaliste distructive. Dar Bloomberg și prietenii lui sunt cu adevărat deștepți. Știu exact de ce fel de retorică e nevoie pentru a câștiga oameni ca Alexandria Ocasio-Cortez.

Schimbările climatice ne vor ucide pe toți. Dacă așteptăm ca situaţia să se modifice în 2050, nu vom fi aici să vedem. Nu avem mult timp… între 10 și 20 de ani… este necesar să investim acum.
Nu avem 10 sau 12 ani pentru a construi noi centrale electrice. Avem nevoie de ele peste 18 luni.

În privința comerțului, Bloomberg și prietenii lui globaliști au arătat clar, într-un raport special, care este obiectivul lor primordial: unitate împotriva riscului decuplării SUA de China. Nu vor asta. Bloomberg și o mulțime de alți nababi americani au investit miliarde în China. Deci, decuplarea de regimul comunist ar fi un dezastru pentru ei, personal, chiar dacă ar fi un avantaj imens pentru industria și pentru muncitorii americani. În problema Covid, miliardari precum Bill Gates abia își puteau ascunde entuziasmul pentru ceea ce ar putea aduce o președinție Biden.

Oamenii care vin în țară au un certificat digital care să indice dacă au fost vaccinați sau nu? Odată ce SUA se alătură din nou OMS, sper să începem dialogul despre un certificat de vaccinare.

Actele la control. Să nu vă gândiți nicio secundă că veți avea ceva de spus în acest dialog. Este nevoie să-ți ții gura și să faci ceea ce ți se spune. Vă amintiți? Cel puțin, asta ne-a spus doctorul Fauci.

Întâmplător (?), epidemiologul șef din China a avut același mesaj. În țările din Orient, valorile comunitare sunt mai importante decât cele personale. În Statele Unite și în țările europene, dreptul personal este cel mai important. Cel mai important este ca toată lumea să accepte ordinele și să urmeze instrucțiunile.

Toată lumea să accepte ordinele și să urmeze instrucțiunile. Faceți ce vi se spune. Puneți masca, deschideți portofelul, țineți distanța, obțineți certificatul de vaccin, renunțați la libertate, la autonomie și, în niciun caz, nu puneți întrebări reale. Ce lume minunată în care să-ți duci viața! Acesta este tipul de mentalitate care va ghida răspunsul administrației Biden la Covid. Și, bineînțeles, Joe va face tot posibilul pentru a mulțumi Organizația Mondială a Sănătății. O perspectivă care l-a încurajat pe Tedros, șeful OMS.

Cea mai rapidă ieșire din această pandemie este să colaborăm în solidaritate, între sectoare și peste granițe. Naționalismul va prelungi pandemia. Pandemia ne-a răpit atât de multe, dar ne-a și oferit ceva: oportunitatea unei noi perspective asupra lumii pe care o dorim. Putem construi o lume mai sănătoasă, mai sigură și mai corectă, pe care ne-o dorim cu toții. Să reconstruim mai bine.

Iată! Credeți că este o coincidență faptul că Tedros împrumută sloganul campaniei lui Biden?! Sau, cine împrumută de la cine? E un semnal că toți fac parte din aceeași echipă. Toți au același obiectiv. Drepturile personale vor fi anulate și vor fi înlocuite de drepturile globale comune. E un semn că Joe Biden nu va pune America pe primul loc. Nu vrea să facă America mai bună și nu va face din asta prima sa prioritate. Este chemat să slujească intereselor Bloomberg, Wall Street, marilor afaceri și restului intereselor speciale care i-au finanțat campania.

Bineînțeles, asta înseamnă să se plece în fața elitelor, care nu dau o ceapă degerată pe locurile de muncă și pe salariile americanilor. N-au făcut-o niciodată. De aceea este imperativ să controlăm Senatul anul viitor. Deoarece, cu o majoritate în Senat, plus locurile câștigate în Cameră, avem șansa de a contracara această preluare a pârghiilor, din mâna guvernului nostru, de către un guvern de departe. Și ne putem asigura că mișcarea America First continuă să producă rezultate și un viitor în care copiii noștri să poată prospera.”

Citiţi şi:

Mesaj simbolic: Neomarxistul Joe Biden a fost proclamat președinte al SUA de mogulii media, chiar de Ziua Revoluției Bolșevice revoluție finanțată de miliardarii de pe Wall Street 

Marionete ale imperiului

yogaesoteric

3 decembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More