George Bush, CIA, controlul conştiinţei și abuzul sexual asupra copiilor (II)

 

Citiţi prima parte a articolului 


Mai multe baze militare americane sunt implicate în programarea Monarch. Două baze au fost expuse în trecut de incidentele Offutt și Presidio.

Cazul Presidio datează din anul 1982, când un medic militar a avertizat armata asupra pericolului pentru copiii din grădiniţa sa. Armata nu şi-a respectat propriile reguli, permițând copiilor să plece în călătorii pe teren în afara bazei, fără consimțământul părinților.Michael Aquino

În data de 14 august 1984, FBI și ofițerii din Divizia de investigaţii penale a armatei au percheziționat casa colonelului Michael Aquino în căutarea de probe de molestare a copiilor.

Cazul Presidio a atras atenția reporterului de investigație și a gazdei de emisiuni radio Mae Bruessell. În timpul cercetării cazului a primit mai multe amenințări cu moartea. Fiica ei a fost ucisă într-un accident de mașină pe care ea l-a considerat un atentat. Înainte de a încheia investigația, Mae a fost lovită de o formă rapidă de cancer. Moartea lui Mae este foarte posibil să fi fost indusă, mai degrabă decât să fi apărut din cauze naturale.

Cel care s-a considerat că a fost implicat atât în cazul Offutt, cât și în cazul Presidio, este colonelul Michael Aquino. Aquino a fondat Templul lui Set, o ramură a Bisericii Satanei a lui Anton LaVey. El a fost atașat la divizia de război psihologic al DIA (Agenţia de Informaţii în domeniul Apărării) și deține o autorizație de securitate ultra-secretă pentru activitatea sa în domeniul serviciilor militare de informații și a războiului psihologic secret. Aquino este obsedat de ritualuri păgâne naziste. El a oficiat ceremoniile de magie neagră SS (Schutzstaffel – Eşalonul de protecţie – o organizaţie paramilitară nazistă, n.tr.) ținute la Wewelsburg, castelul folosit de șeful SS, Heinrich Himmler, pentru a crea un ordin SS al Cavalerilor Teutoni bazat pe Cavalerii Templieri.

Manipularea hipnotică pe care o exercita asupra oamenilor l-a făcut un candidat ideal pentru poziția de „maestru programator”. Aquino împreună cu alții au fost arestați în cazul Presidio pentru molestare infantilă. Dovezile care i-au inculpat au fost covârşitoare şi totuși, spre disperarea părinților victimei, toate acuzațiile au fost retrase. Aquino a elaborat casete de instruire despre crearea unui sclav Monarch și a lucrat ca om de legătură între Guvern / Serviciu Militar de Informații și diverse organizații criminale și grupuri oculte în ceea ce priveşte distribuția sclavilor Monarch.

Retragerea acuzațiilor este un fapt obişnuit în astfel de cazuri. La 7 februarie 1987, Washington Post a prezentat un articol despre un posibil caz de răpire și abuz asupra unui minor. Poliția din Washington DC a arestat doi bărbați după ce i-a observat în timp ce supravegheau mai mulți copii ce au fost descriși ca fiind foarte neglijați. Copiii aveau vârsta de la 2 la 7 ani și erau acoperiți de înţepături de insecte și extrem de murdari. Ancheta lor ulterioară a condus la Finders (grupare pedofilă aflată în legătură cu guvernul american).

Cei doi bărbați erau Michael Houlihan și Douglas Ammerman. Ei au condus autoritățile la un depozit vechi. În interiorul depozitului poliția a găsit diapozitive color, fotografii și formulare de contact. Unele fotografii arătau cum copiii participau la ritualuri de cult de masacrare a animalelor. Alte documente au descris „ritualuri de sânge” și orgii sexuale cu copii și o crimă nerezolvată în care cei din Finders ar putea fi implicaţi. Documentele suplimentare au scos la iveală instrucțiuni detaliate pentru cumpărarea copiilor în scopuri nespecificate. Instrucțiunile includeau să le lase însărcinate pe femeile ce erau membrii în cadrul comunității, cumpărarea copiilor, tranzacționarea și răpirea.

Mai multe mesaje telex au fost găsite și în depozit. Un astfel de telex ordona achiziționarea a doi copii în Hong Kong, ce urma a fi aranjată printr-un contact la ambasada Chinei. A existat un dosar intitulat Pentagon Break-in (Luarea cu asalt a Pentagonului) și referințe la activitățile din Moscova, Hong Kong, China, Malaezia, Vietnamul de Nord, Coreea de Nord, Africa, Londra, Germania, Europa și Bahamas. Alte documente au identificat interese legate de transferurile de înaltă tehnologie către Regatul Unit, numeroase proprietăți aflate sub controlul Finders, interesul pentru terorism, explozivi și eludarea legii. Depozitul avea de asemenea o cameră pentru proiecţii video, folosită se pare pentru îndoctrinare.

Toate constatările poliției locale au fost verificate de funcționarii vamali americani. Funcţionarii vamali au dispus o investigație completă și au obținut mandate de percheziţie pentru diferite locații. Investigația a alertat şi FBI-ul. Cu toate acestea, ancheta a fost oprită. Toate agențiile de aplicare a legii inclusiv poliția locală, ofiţerii de vamă americani și FBI-ul au fost obligate de Ministerul de Justiție să oprească investigațiile din motive de securitate națională. Cazul a fost predat către CIA, pe motiv că ar reprezenta o „problemă de securitate internă”, deoarece Finders este și a fost o operațiune secretă internă și internațională a Agenției Centrale de Informații. Investigațiile au fost oprite imediat, probele au fost ascunse, iar copiii abuzați s-au întors la supraveghetorii lor, care fuseseră arestați. Până în prezent, singura sursă media care a publicat detaliile din spatele opririi anchetei a fost US News and World Reports.

Au existat și alte rapoarte ce au sugerat o legătură între abuzul asupra unor minori și oficialii de vârf. Pe 29 iunie 1989, Washington Times zguduia din temelii Casa Albă a administraţiei Bush, cu titlul „Băieții de serviciu invitaţi la turul de la miezul nopții al Casei Albe”. Raportul scria: „O reţea homosexuală de prostituție este în curs de investigare de către instituţiile federale și regionale și include printre clienții săi funcționari-cheie ai administrațiilor Reagan și Bush, ofițeri militari, consilieri ai Congresului și oameni de afaceri americani și străini care au legături strânse cu elita politică a Washingtonului”.

În centrul scandalului se afla Craig Spence, un guvernator republican, cunoscut pentru petrecerile sale risipitoare cu cocktail-uri tari. Printre zvonurile care au circulat se numără și acela care indica faptul că peste 200 de persoane din elitele de la Washington au folosit oferta ,,băieților de serviciu”. Întreaga reşedinţă a lui Spence era plină de pereţi oglindă, microfoane ascunse și camere video. Casa Albă, inclusiv președintele Bush, a refuzat să răspundă la întrebări sau să discute despre incident. În același timp o altă poveste în care președintele a fost implicat în cazuri de abuz asupra minorilor a apărut în inima țării.

Povestea s-a axat pe eșecul Uniunii Federale de Credit Comunitar Franklin din Omaha. Timp de aproximativ un deceniu, mărturii care-l leagă pe Larry King, directorul de la Franklin, de molestarea copiilor, au apărut atât în Omaha cât şi în zona din jurului ei. Eșecul Uniunii Federale de Credit Comunitar Franklin a început să scoată la suprafaţă trecutul tulbure al lui King ce fusese învăluit în ceață. Pe lângă faptul că a fost implicat în scandalul ilicit Iran-Contra, au apărut zvonuri despre implicarea lui King în abuzuri asupra copiilor. „Regele” (talk-show-ului) a fost unul dintre starurile în ascensiune ale Partidului Republican. A cântat imnul național la convenția națională din Dallas. Era cunoscut pentru petrecerile extravagante pe care le ținea, inclusiv cea de la renumitul South Fork Ranch din seria TV Dallas. King a dat petreceri prin toată țara, inclusiv în Washington D.C.

Întotdeauna la aceste petreceri erau prezenți copii de ambele sexe ce parveneau din reţeaua de prostituţie a lui King. De ani de zile au apărut zvonuri despre abuzul asupra copiilor și a consumului de droguri de către King în zona Omaha. King avea o mulțime de băieți tineri de la Boys Town, alții erau racolaţi de pe străzile din Omaha. Poliția din Kansas City era la curent cu activitățile sale.

Cu toate acestea, în Omaha King a fost protejat. Șeful poliției din Omaha și cel din Des Moines, Iowa, erau invitaţi frecvent la petrecerile lui King. King era protejat de elita din Omaha, inclusiv de ziarul local extrem de conservator. Într-adevăr, King a exercitat suficientă putere pentru a închide o anchetă a procurorului general al statului sub guvernatorul democrat Exxon. King avea chiar și un aliat în cadrul FBI care era funcţionar în Omaha. Mai mult decât atât, au existat multe zvonuri că nimeni nu ar fi îndrăznit să atragă nemulțumirea lui King. Există zvonuri potrivit cărora King ar fi comis mai multe crime pentru a muşamaliza molestarea copiilor și afacerile lui cu droguri. De fapt, cel puțin cincisprezece decese misterioase sunt legate de cazul Franklin.

De la bun început a fost clar că marile jurii locale, cât și cele federale au fost folosite ca instrumente pentru a acoperi abuzurile asupra copiilor din cazurile King și Franklin. La fel, şi FBI-ul participa la această muşamalizare. Câteva dintre victime și-au retras plângerile după ce au fost amenințate de FBI. Victimele care au refuzat să le retragă au fost acuzate de sperjur şi condamnate la închisoare.

Doar după eșecul Uniunii Federale de Credit Comunitar Franklin, întreaga poveste despre Larry King a ieșit la iveală din cauza determinării tenace a unui om: John DeCamp, fost senator de Nebraska, care a urmărit acest caz necontenit. De fapt, DeCamp a fost ferm avertizat de prietenul său, fostul director al CIA, William Colby, să renunțe la dosar înainte de a se întâlni cu moartea. La puțin timp după ce a fost avertizat, Colby a fost găsit mort. Deși moartea lui Colby a fost atribuită înecării accidentale, mult mai probabil el a fost ucis. În loc să renunțe la investigația și hotărârea sa de a scoate la suprafaţă adevărul despre reţeaua de pedofilie a lui King, DeCamp a ales singura opțiune rămasă cu binecuvântarea lui Colby.

A scris o carte despre acest caz: The Franklin Cover Up („Muşamalizarea Franklin”). Odată publicată, moartea lui DeCamp ar fi atras mai multă atenție asupra cazului Franklin. Pagină după pagină, DeCamp descrie viețile oribile ale victimelor reţelei de pedofilie a lui King. Unele cazuri au precedat eșecul Franklin cu peste un deceniu. Mulți dintre copii au descris ritualurile satanice la care au fost obligați să participe, dintre care unele au implicat sacrificarea de bebeluşi și de copii mici. Copiii care au participat la aceste sacrificii au fost avertizați că, dacă vor spune cuiva, vor fi următorii care vor fi sacrificați. În plus, aceștia au spus că au fost duși în locații din jurul țării, în avionul privat al lui King, la petreceri în care era de așteptat ca ei să participe la orice tip de act sexual solicitat.

Ce a făcut ca un astfel de caz din centrul Americii să determine o asemenea sursă de nivel înalt, ca fostul director al CIA, să-l avertizeze pe prietenul său? Mai mult decât atât, de ce au existat atât de multe decese misterioase legate de acest caz? În timp ce cazul a ajuns pe prima pagină a cotidianelor regionale, nu a atras niciodată atenția mass-mediei naționale. Majoritatea oamenilor nu au auzit niciodată de Larry King. Răspunsul la aceste întrebări constă în legătura lui King cu principalul centru de putere al Partidului Republican și al administrației Bush. Atât procurorul general, cât și secretarul Trezoreriei erau conștienți de faptul că FBI-ul a fost implicat într-o muşamalizare masivă în Omaha. Chiar și jurnalele de zbor ale avionului lui King dispăruseră implicând şi AFA (Autoritatea Aero) în această muşamalizare.

Cercul de pedofili al lui King cuprindea nu doar elita de vârf a Partidului Republican, ci se răspândise şi la nivelul conducerii administrației Bush și a Biroului Oval. Câțiva dintre copiii din reţeaua de prostituție a lui King povestesc că l-au văzut pe George Bush la unele dintre petrecerile acestuia. În timp ce un outsider nu ar fi bănuit nimic rău, copiii din această reţea știau ce se petrece. Cel puțin una dintre tinerele prostituate ale lui King a relatat că la o petrecere l-a văzut pe George Bush cum l-a plătit pe King și apoi a plecat cu un tânăr negru. Președintele a fost un pedofil și a fost implicat într-o reţea de pedofilie, iar povestea era nevoie să fie înăbuşită cu orice preț. În timp ce martorii sunt amenințați sau băgați în închisoare, pedofili precum George Bush sunt liberi și pot să abuzeze de alți copii, toate în numele siguranţei naționale. Nu te poți aștepta la altceva când există mărturii că tatăl său, George Bush Sr., pe vremea când era șeful CIA, care a fost implicat în asasinarea lui John. F. Kennedy, când venea în Washington DC în camera de hotel îl așteptau doi băieței.

Adevărul este crud, dar este necesar să fie știut și dezvăluit întregii lumi pentru a conștientiza cine sunt satanele care au condus sau conduc această planetă. Acesta este doar un capitol din aceste reţele de pedofilie în care sunt implicate Vaticanul (respectiv Iezuiții), casele regale europene, politicieni de toate rangurile, președinți sau CEO de mari corporații, loji masonice și societăți secrete.

Păziți-vă copiii și dezvăluiți autorităților orice abuz vedeți sau simțiți!


Citiți și:

O femeie vândută în copilărie unui cerc criminal de pedofili belgieni, membri ai caselor regale şi politicieni mărturiseşte ororile prin care a trecut 
Comentariile lui Putin despre satanism și pedofilie în cadrul politicii se dovedesc a fi adevărate 

 

yogaesoteric
19 ianuarie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More