George Soros a donat 21 de miliarde de dolari unor politicieni și grupuri de susținere a stângii radicale din anul 2000 încoace

Numai în anul 2021 miliardarul a băgat 2,7 miliarde de dolari în cauze de stânga.

Renumitul „filantrop” de stânga George Soros a cheltuit 21 de miliarde de dolari pentru a susține politicieni și grupuri politice de stânga începând cu anul 2000, potrivit unor documente analizate de ONG-ul conservator Capital Research Center (CRC), cu sediul la Washington, D.C.

Hayden Ludwig ca investigator al CRC, a raportat la 4 ianuarie că Soros a canalizat fondurile prin intermediul „imperiului său de ONG-uri” pe parcursul a peste două decenii.

Numai în 2021, miliardarul în vârstă de 92 de ani a băgat 2,7 miliarde de dolari în cauze de stânga, potrivit raportului.

Soros nu a făcut niciun secret din obiectivul său de a-și folosi averea enormă – câștigată pe piețele capitaliste – pentru a reproiecta țara după propria sa imagine”, a scris Ludwig. „Concret, asta implică direcționarea de subvenții, cu șase și șapte cifre, către activiști profesioniști, în numele «carității», care promovează politici de susținere a democraților în alegeri.”

Potrivit raportului, Rețeaua Soros (cunoscută și sub numele de Organizația pentru o Societate Deschisă) cuprinde o varietate de grupuri de lobby și fundații care toate primesc finanțare de la Soros.

Grupurile radicale de susținere care au primit finanțare de la Soros au lucrat pentru a promova politici de stânga în domeniile politicii de identitate rasială și sexuală, imigrației ilegale, relaxării legilor electorale și accesului la avort.

În 2021, de exemplu, Rețeaua Soros a acordat 36 de milioane de dolari companiei de consultanță filantropică Arabella Advisors, pentru a finanța o serie de puncte de pe agenda stângii, inclusiv „promovarea politicilor privind schimbările structurale”, „drepturile de vot și reforma instanțelor de judecată”, „reforma democrației”, „litigii pentru a preveni privarea de dreptul la vot și suprimarea votului”, precum și redistribuirea circumscripțiilor electorale și politica de imigrație, potrivit CRC.

Omul de afaceri american de origine maghiară a lucrat, de asemenea, pentru a promova mass-media de stânga și a se opune grupurilor conservatoare, acordând 2,5 milioane de dolari pentru publicația Courier Newsroom, despre care The Blaze a subliniat că „acuză mass-media de dreapta și personalități politice de răspândirea intenționată a dezinformării.”

Color of Change, un grup de organizații bazate pe internet, fondat de Van Jones, un fost țar al locurilor de muncă ecologice pe timpul mandatelor președintelui Barack Obama, a primit încă 17,5 milioane de dolari de la Soros. Potrivit Influence Watch, proiectul de supraveghere al CRC, grupul „a derulat campanii care urmăresc să atace persoane conservatoare, să reducă la tăcere experții media conservatori și să lipsească de fonduri organizațiile conservatoare”.

Soros a cheltuit, de asemenea, zeci de milioane de dolari pentru a susține personalități politice care vor pune în aplicare politici radicale în lumea reală, inclusiv procurori districtuali progresiști care au slăbit standardele de urmărire penală în interesul „justiției sociale”.

Anul trecut, o analiză a Law Enforcement Legal Defense Fund (LELDF) a constatat că fundațiile lui Soros au cheltuit 40 de milioane de dolari pentru a contribui la finanțarea campaniilor politice a 75 de procurori districtuali de stânga din SUA.

În plus, Soros a finanțat alegerile a zeci de procurori de stat și locali care refuză să aplice legile pro-viață și a donat unor grupuri pro-avort din statele de stânga, înființate pentru a ajuta femeile din statele pro-viață să călătorească pentru a-și ucide copiii nenăscuți, a raportat anterior LifeSiteNews.

În timpul campaniei electorale de la mijlocul mandatului de anul trecut, Open Society Policy Center (OSPC) al lui Soros a donat 4,5 milioane de dolari comitetului de acțiune politică pro-avort Reproductive Freedom for All, care a fost înființat pentru a sprijini inițiativa din Michigan de a înscrie avortul în constituția statului, în urma răsturnării hotărârii Roe vs. Wade.

Pe lângă multe alte măsuri de vot pro-avort propuse anul trecut la nivel de stat, inițiativa din Michigan a fost aprobată cu o majoritate de 56,66%.

În raportul său din 4 ianuarie, CRC a subliniat faptul că cheltuielile raportate de la flota de organizații non-profit și grupuri de lobby de stânga a lui Soros, sunt probabil „doar vârful [icebergului]”.

Grupul a citat un articol din Wall Street Journal care a observat în noiembrie că Soros a fost cel mai mare donator în alegerile parțiale din 2022, renunțând la 128 de milioane de dolari pentru a finanța comitetele democrate.

Acest fapt s-a adăugat unei contribuții de 50 de milioane de dolari la Democracy PAC-ul său (Political Action Committee, Comitet de Acțiune Politică) în decembrie 2022, care redirecționează fonduri către alte super PAC-uri democrate”, a notat raportul.

Citiți și:
Cum controlează Soros media
Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, îi declară război globalistului Soros
Putin și Xi Jinping, ținte ale Davosului! George Soros cere lichidarea lor

 

yogaesoteric
16 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More