Putin și Xi Jinping, ținte ale Davosului! George Soros cere lichidarea lor

De la precedenta întâlnire de la Davos, cursul istoriei s-a schimbat dramatic. Rusia a declanșat în Ucraina o „operațiune specială” care a zguduit din temelii Europa. Culmea este că UE a fost creată și pentru a preveni ca astfel de evenimente să se producă. Nu știm când va lua sfârșit războiul, dar ce putem anticipa este că, atunci când asta se va petrece, situația nu va reveni niciodată la un „status quo ante”.

Cu ocazia recentului Forum de la Davos, George Soros a vorbit despre începutul celui de-al Treilea Război Mondial. Într-adevăr, conflictul ruso-ucrainean se poate dovedi a fi fitilul care aprinde planeta, iar civilizația este posibil să nu supraviețuiască unei conflagrații.

Soros, îndemn la război total împotriva lui Putin

În discursul său anual rostit la Davos, controversatul miliardar George Soros a avertizat că omenirea nu are forța să treacă peste un alt război mondial, unul purtat azi cu arme nucleare, chimice și biologice. Tocmai de aceea, Soros a spus că lumea occidentală este nevoie să-și mobilizeze toate resursele pentru a pune capăt războiului din Ucraina. Cum? Printr-o ofensivă totală împotriva lui Vladimir Putin, care este nevoie să fie învins numaidecât, a îndemnat cel care este supranumit artizanul Marii Resetări a umanității.

Printre altele, George Soros a mai spus și că președintele Chinei, Xi Jinping, și liderul rus sunt legați într-o alianță care nu are limite. Tocmai de aceea invadarea Ucrainei nu a venit din senin, Putin informându-l pe Xi în avans despre planurile sale. Cei doi președinți s-au întâlnit pe 4 februarie, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing. Cu acel prilej, au emis o lungă declarație comună în care au anunțat că Rusia și China vor coopera „fără limite” în toate domeniile.

China, indiferentă la avertismentul americanilor

George Soros le-a explicat invitaților Forumului de la Davos cum vede „Elita” planetei că au decurs evenimentele în privința războiului din Ucraina. Astfel, miliardarul este sigur că Vladimir Putin l-a informat pe Xi Jinping despre „operațiunea militară specială” pe care vrea să o declanșeze, dar nu este clar dacă i-a spus liderului chinez și că are în vedere un atac la scară largă asupra întregii Ucraine.

În plus, Soros mai arată că „experții militari americani și britanici le-au spus cu siguranță omologilor lor chinezi ce-i așteaptă” dacă vor sprijini Rusia. Cu toate astea, „Xi a aprobat atacul, dar i-a cerut lui Putin să aștepte până la încheierea Jocurilor Olimpice”.

Așa-numita „operațiune militară specială” a lui Putin nu s-a desfășurat conform planului, crede George Soros. Liderul de la Kremlin „se aștepta ca armata sa să fie salutată de populația vorbitoare de limbă rusă din Ucraina, să fie primită ca eliberatoare. Soldații ruși și-au purtat uniformele de parcă erau la o paradă a victoriei, dar nu asta s-a petrecut acolo”.

Ce au în comun cei doi șefi de stat? Conduc prin intimidare și, în consecință, fac greșeli uluitoare. Cel puțin asta a fost concluzia trasă la Davos de sforarii planetei (cei care au venit acolo).

Davosul împotriva lui Xi Jinping

Davosul se ridică împotriva lui Xi Jinping! George Soros este convins că Xi Jinping a greșit când a girat invadarea Ucrainei deoarece atacul Rusiei nu a servit intereselor Chinei.

Dar cea mai gravă greșeală a lui Xi a fost să-și dubleze Politica «Zero Covid». Contrar așteptărilor generale, Xi Jinping s-ar putea să nu obțină râvnitul său al treilea mandat din cauza greșelilor pe care le-a făcut. Și, totuși, chiar dacă o va face, Politburo nu-i poate da mână liberă pentru a selecta membrii următorului Politburo. Aceasta i-ar reduce foarte mult puterea și influența și ar face mai puțin probabil ca el să devină conducător pe viață”, a insistat Soros.

Mesajul transmis este unul clar, iar Davosul arată că a pus ținta pe cele mai înalte structuri din conducerea Partidului Comunist Chinez. George Soros nu s-a ferit să sugereze Politburo limitarea puterilor pentru președintele Xi Jinping, un îndemn similar cu cel adresat rușilor, de a-l „lichida” (politic) pe Vladimir Putin.

Citiți și:
George Soros, Klaus Schwab și slujitori precum Hillary Clinton plâng cel mai tare pentru Ucraina
Ucraina e susținută de țările cărora le-a furat teritorii și guvernul mondial simulează apărarea suveranității ei

 

yogaesoteric
29 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More