Germania. 80% dintre decesele covid au, de fapt, alte cauze, susține directorul institutului independent de cercetare IGES

Statisticile oficiale legate de decesele covid oferite de Institutul Robert Koch (RKI) din Germania sunt în mare parte distorsionate, potrivit calculelor realizate de prof. dr. Bertram Häussler, director al institutului independent de cercetare IGES din Berlin.

Într-un interviu oferit publicației germane Die Welt, el susține că aproximativ 80% dintre decesele raportate ca fiind legate de covid au, de fapt, alte cauze.

Am descoperit că, pentru 80% dintre decesele covid raportate oficial de la începutul lunii iulie, infectarea survenise cu cel puțin cinci săptămâni înainte, ceea ce ne face să realizăm că nu coronavirusul a fost adevărata cauză a morții”, spune Häussler.

În prezent, RKI raportează un număr de cca. 250 decese covid pe zi. Însă, la apogeul celui de-al doilea val, erau înregistrate aproximativ 1.200 de victime zilnic.

Häussler nu înțelege motivul care determină panica generală: rata deceselor este relativ scăzută, mai mult, susține el, numărul este exagerat de autorități. „Au fost atribuite mai multe decese bolii covid decât au existat în realitate”, afirmă profesorul.

Care ar fi explicația: Pe lângă cele 3,8 de milioane de persoane care au supraviețuit bolii, există aproximativ 100 care mor zilnic, din diverse cauze. Dar autoritățile de sănătate clasifică aceste decese ca fiind provocate de covid, apoi sunt incluse în rapoartele oficiale ale RKI.

Spre exemplu, în Marea Britanie se respectă o altă regulă. Se aplică o normă de patru săptămâni. Orice persoană infectată care moare în respectiva perioadă, poate fi încadrată la categoria „decese covid”. Nu și cele care depășesc intervalul.

Toate cluburile sunt deschise acolo, nu mai există obligația de a purta mască. Deși sunt raportate 38.000 de noi infectări zilnic, sunt doar 150 de decese pe zi, iar numărul pacienților din secțiile ATI este redus. Aceste date se află și în posesia RKI, dar nu sunt publicate”, susține Bertram Häussler.

El afirmă și că majoritatea celor care sunt infectați și transmit virusul sunt migranți.

Citiți și:
Vaccinurile omoară mai mulți oameni decât covid. STUDII
„Acesta nu este un complot. Cum povestește mass-media covidul” – Documentar excepțional de Bernard Crutzen

 

yogaesoteric
21 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More