Modelul australian ce va fi implementat pe întregul pământ: toată lumea în lockdown, iar vaccinaţii sunt premiaţi cu „ora de recreere” în aer liber o dată pe zi

Mulţi europeni s-au vaccinat deoarece s-au lăsat prostiţi de propaganda ce le spune că astfel îşi vor relua viaţa din trecutul antepandemic.

Ceea ce se petrece însă în Australia dovedeşte că s-au înşelat amarnic, deoarece ce li s-a promis va fi de scurtă durată. În Australia absolut toată lumea este la puşcărie, indiferent dacă e sau nu e vaccinată. Cei vaccinaţi primesc totuşi un strop de „libertate”: au voie să iasă o oră în plus la plimbător.

Şi aşa va fi pe întregul Pământ…

Iată ce putem citi pe Summit News:

Înfiorător: Australienii vaccinați vor avea parte de o nouă „libertate; Guvernământul a autorizat „ora de recreere

Asta pe deasupra deja permisei ore de exerciții fizice

De Steve Watson, 27 august 2021, Summit News

Într-o evoluție înfricoșătoare, australienilor din New South Wales (Noul Wales de Sud), care include orașul Sydney, li se va acorda o „libertate” suplimentară dacă sunt complet vaccinați, rezidenții putând „ieși din casă pentru o oră de recreere în plus față de ora de exerciții fizice”.

9 News din Australia a relatat: „Premierul Gladys Berejiklian a declarat că pragul de șase milioane de vaccinări atins săptămâna aceasta va permite o mică îmbunătățire a libertăților pentru rezidenții care și-au făcut vaccinul”.

Reportajul adaugă că „începând cu 13 septembrie, gospodăriile din zonele de interes ale guvernului din Noul Wales de Sud, vor putea petrece o oră suplimentară de recreere în aer liber, atâta timp cât toți adulții din gospodărie sunt complet vaccinați.”

Apoi clarifică: „Aceasta se adaugă la ora de exerciții fizice deja permisă, ceea ce înseamnă că cei din gospodării vor putea vizita un parc.”

Australia s-a confruntat cu unele dintre cele mai draconice reguli de izolare din lume. Armata a fost chemată să asiste la aplicarea măsurilor sanitare, criticii comparând această situație cu cea din Coreea de Nord.

Lockdown-urile au fost instituite de mai multe ori în mai multe regiuni după ce a fost înregistrat un singur caz de covid, iar scenele în care locuitorii, inclusiv copiii, sunt hăituiți de autorități au devenit ceva obișnuit.

Toți australienii care vor fi prinși că își exprimă sentimentele anti-lockdown riscă amenzi uriașe, iar miniștrii guvernamentali le-au spus deja oamenilor să nu vorbească între ei și au declarat că ceea ce le va fi permis să facă în comunitate celor nevaccinați „va trebui controlat și restricționat” de către autorități.

Citiți și:
O lege a statului Australia de Vest împuternicește autoritățile să dezbrace oamenii cu forța pentru a îi vaccina
Guvernul australian recunoaște că vaccinul anti-covid este otravă! Document

 

yogaesoteric
21 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More