Gheorghe Piperea: „Aceștia sunt virușii”

Revoluționarele și extraordinar de hiper-eficientele vakseenuri cu ARNm ale celor de la faizăr și mondena, produse la foc automat pe baza unor tehnologii copiate infracțional de unul de la celălalt, au fost efectuate pe baza unei secvențe de ADN a virusului, pe care guvernul chinez le-a pus-o la dispoziție în anul 2020.

Este ceea ce au declarat în Parlamentul European cei doi reprezentanți ai faizăr și mondena, ca răspuns la întrebările românului Cristian Terheș.

Așadar:

– e vorba de o secvență de ADN, iar nu de virusul propriu-zis (pe care nu l-a identificat nimeni până acum – tot ce „știm” despre treaba respectivă, codificat denumită cou_veed, e transpunerea în ghiceli și estimări sau falsificări statistice a unor simulări digitale);

– secvența de ADN e de la acel guvern care a regizat acele scene de coșmar cu chinezi căzuți pe stradă ca loviți de apoplexie și care a dat ca sigură originea naturală a virusului (liliacul, pangolinul, mânzul, viezurele, cociomârla), când de fapt era vorba de ceva foarte ciudat făcut în laboratorul de la Wuhan de francezi cu banii americanilor, scăpat accidental/voit din laborator de chinezii cu comportament de Dorel; ancheta OMS, condusă de birocrați și politicieni ultra-corupți, a mințit grav asupra realității acestui șir de explicații pentru proști creduli și de fapte bizare, în ciuda ordinului lui Biden de a se face lumină;

– dintr-o secvență de ADN a unei vietăți (lucru mort, rest biologic – nu se știe ce e virusul nici la 125 de ani de la „descoperirea” sa și denumirea sa după cuvântul care semnifică otravă, o veche substanță alchimică antică/medievală) s-au aflat zecile de variante ale virusului, precum și antidotul, produs în miliarde de doze, acum inutile și cu efecte adverse dezastruoase; așa-zisul booster trei se face acum după ce a fost testat pe șoareci, eutanasiați rapid după testare, căci se îmbolnăviseră fatal;

– din tot acest edificiu butaforic, construit pe o minciună tipic chinezească și ornat cu simulații pe calculator și rapoarte „științifice” ultra-favorabile, scrise de experți jenant de bine plătiți de producătorii vakseenului, s-au făcut continente de bani, iar lumea „liberă” s-a supus ca niște turme de oi.

Apropo de turme.

Ca milioanele de bivoli care aleargă în sincron, înspăimântați de 5-7 lei și înnebuniți de sete, către râul plin de crocodili, guvernele lumii „libere” și „raționale” s-au panicat și i-au presat pe cei din big farma să producă de urgență vakseenuri, ca să oprească plandemia chinezo-generată. În timp, în stil orwelian, au amplificat la infinit frica populației de consecințele apocaliptice ale acestui virus (care nu a fost identificat, deși se „știe” că e fatal, atât de fatal încât 99% din cei infectați, chiar și în mod repetat, s-au vindecat natural sau nici măcar nu au știut că erau bolnavi), care populație a presat și mai mult pentru vakseen, toată lumea uitând de mijloacele naturale curente de prevenție și tratament. Iar producătorii au cerut imunitate de răspundere juridică. Iar guvernele le-au acordat-o, încălcând grav tratatele, constituțiile și legile. Ba, mai mult, au impus cea mai mare secretomanie din istorie – nici acum nu știm ce scrie în acele contracte, pentru plata cărora s-au alocat zeci, chiar sute de miliarde din bani publici, adică din taxele, impozitele și contribuțiile noastre.

Dacă e să căutăm viruși și să le facem poze, azi nu e nimic mai simplu: dați zoom pe guverne, pe tehnocrați și pe „științificii” plătiți mafiotic de corporații. Aceștia sunt virușii.

Cum am mai putea avea încredere în ei când ne spun că „sobrietatea” energetică, trecerea la consumul de insecte, green deal și propaganda de război sunt pentru siguranța noastră?

Autor: Av. Gheorghe Piperea

Citiți și:
Ce spune știința despre pandemie și nu se spune la televizor
Gheorghe Piperea: „Într-un viitor foarte apropiat, va deveni necesar un institut pentru studiul crimelor pandemiei”

 

yogaesoteric
13 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More