Peste 1.200 de oameni de știință semnează o declarație oficială: „Nu există o urgență climatică”

Un număr tot mai mare de oameni de știință și alți profesioniști și experți sunt de părere că așa-numita „încălzire globală” și alte ficțiuni privind schimbările climatice sunt doar atât: ficțiune.

Cel puțin 1.200 dintre ei au semnat Declarația Mondială a Climei, în care afirmă că nu există „o urgență climatică”, în ciuda a ceea ce susțin guvernele corupte și instituțiile academice.

În realitate, clima se modifică mereu. Iar oamenii joacă un rol foarte mic sau niciunul în influențarea temperaturilor și a modelelor meteorologice, care sunt dictate de factori care se află cu mult în afara controlului umanității.

Establishmentul politic și instituțiile sale oficiale ,,științifice” susțin că este o chestiune ,,rezolvată”, dar Declarația Mondială privind Clima specifică altceva. (Legat de acest subiect: Sute de oameni de știință au semnat o declarație similară în 2019, declarând că presupusa urgență climatică este ficțiune.)

Profesorul norvegian Ivar Giaever, laureat al Premiului Nobel pentru fizică, este unul dintre semnatarii declarației. El spune că dogmele privind schimbările climatice sunt mai mult religie decât știință. O listă completă a semnatarilor Declarației Mondiale privind Clima este disponibilă aici.

Amploarea opoziției față de știința climatică modernă «consolidată» este remarcabilă, având în vedere cât de dificil este în mediul academic să se obțină granturi pentru orice cercetare climatică care se îndepărtează de ortodoxia politică”, relatează Legal Insurrection.

Un alt autor principal al declarației, profesorul Richard Lindzen, a numit „absurdă” actuala narațiune despre climă, dar a recunoscut că trilioane de dolari și propaganda necruțătoare a academicienilor dependenți de subvenții și a jurnaliștilor orientați spre agendă spun în prezent că nu este absurdă.

Încălzirea globală este la fel de reală ca iepurașul de Paște

O „dovadă” comună prezentată în favoarea narațiunii privind urgența climatică este consorțiul de modele climatice care pretind că folosesc matematica și știința pentru a „demonstra” existența încălzirii globale.

Aceste modele climatice sunt esențiale în discuția despre schimbările climatice și, cu toate acestea, ele nu sunt decât un simplu produs a ceea ce creatorii lor doresc să fie – adică arată ceea ce vor să arate cei care le-au creat.

,,Ar fi necesar să ne eliberăm de credința naivă în modele climatice imature”, se afirmă în Declarația Mondială privind Clima. ,,În viitor, cercetarea în domeniul climei este necesar să acorde un accent semnificativ mai mare pe dovezile empirice.”

Grupul CLINTEL a creat un plan de acțiune pentru a lupta împotriva agendei climatice. Acest plan include următoarele puncte principale, pe care Grupul CLINTEL spune că le va da spre analiză guvernelor și companiilor din întreaga lume:

  • Cauzele naturale contribuie la schimbările climatice
  • Încălzirea a fost mai lentă decât se prevedea
  • Politica climatică este elaborată pe baza unor modele inadecvate
  • Dioxidul de carbon nu este un poluant – este hrană pentru plante și baza vieții pe Pământ
  • Încălzirea globală, presupunând că este reală, nu a crescut prevalența dezastrelor naturale
  • Politica climatică este necesar să respecte realitățile științifice și economice – nu ficțiunea imaginară

,,Nu există nicio urgență climatică”, afirmă Grupul CLINTEL. „Prin urmare, nu există niciun motiv de panică și alarmă. Ne opunem cu fermitate politicii nocive și nerealiste de zero net CO2 propuse pentru 2050. Dacă apar abordări mai bune, și cu siguranță vor apărea, avem suficient timp pentru a reflecta și a ne readapta.”

,,Scopul politicii globale ar fi necesar să fie «prosperitatea pentru toți» prin furnizarea de energie fiabilă și la prețuri accesibile în orice moment. Într-o societate prosperă, bărbații și femeile sunt bine educați, rata natalității este scăzută, iar oamenilor le pasă de mediul înconjurător.”

A permite așa-numitei politici „Green New Deal” să câștige în fața a ceea ce propune Grupul CLINTEL va însemna distrugerea totală a bogăției, prosperității și vieții așa cum o cunoaștem în prezent.

Citiți și:
Infractori climatici
Cui îi mai arde de „agenda climatică”? COP27 se îndreaptă către un uragan geopolitic

 

yogaesoteric
13 decembrie 2022

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More