Gheorghe Piperea: „Într-un viitor foarte apropiat, va deveni necesar un institut pentru studiul crimelor pandemiei”

Într-un viitor foarte apropiat, va deveni necesar un institut pentru studiul crimelor pandemiei și al „marii resetări”, crime care au atentat la umanitatea lumii, la viața și la sănătatea oamenilor obișnuiți, crime care au avut ca scop zădărnicirea drepturilor și a libertăților și trivializarea democrației.

O organizație non-guvernamentală care va avea și acest obiectiv se va pune curând la punct și va începe să culeagă probe pentru procesul post-pandemiei. Va începe cu informațiile și faptele pe care le ascund autoritățile și auto-cenzura celor care știu, dar preferă să tacă sau să se exprime sub anonimat, pentru a nu-și pierde slujbele sau pentru că preferă să întoarcă privirea când sesizează atrocități. Va începe cu tot ceea ce se ascunde sau rămâne nesancționat din motivul banalizării răului.

Pe măsură ce vom strânge probe, date referitoare la malpraxis și efecte secundare adverse, vom face liste oneste și cuprinzătoare cu conflictele de interese, acțiunile de PR agresiv și interesat, cenzura și dezinformările, în dreptul fiecărei poziții din listă urmând a indica vinovații penali, morali și politici, precum și complicii lor, interesați, implicați sau doar idioți utili și trolli. După care vom cere sancțiunile.

Fără patimă, fără ură, doar pentru adevăr și dreptate.

În definitiv, nici măcar pandemia, chiar dacă e plandemie, nu poate dura la nesfârșit.

Poți minți uneori, îi poți minții pe unii, dar nu poți minți mereu pe toată lumea.

Av. Gheorghe Piperea

Citiți și:
Se prăbușește Biserica lui Covid Mărturisitorul
Dovezi. „Adevărul se poticneşte în pieţe şi fapta cinstită nu mai are loc” (Sfântul Prooroc Isaia, 59, 14)
Asistentă în spitalele morții covid: „I-am filmat omorând pacienții”

 

yogaesoteric
20 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More