Gheorghe Piperea, despre decizia CEDO referitoare la vaccinarea obligatorie: „China scrie pe noi de acum încolo”

Avocatul Gheorghe Piperea a interpretat într-o notă pesimistă decizia CEDO referitoare la vaccinarea obligatorie din Cehia. Acesta afirmă că nu este cazul de optimism, având în vedere „fraza ucigătoare” din această decizie – „vaccinarea poate fi obligatorie în democraţie”.

Context: Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), sesizată de părinţi ai unor copii cărora li s-a refuzat accesul la o grădiniţă din cauză că nu au fost vaccinaţi, în Cehia, a stabilit, în luna aprilie 2021, că vaccinarea obligatorie este „necesară într-o societate democratică”. Hotărârea CEDO poate fi citită (în limba franceză) aici!

„Au apărut interpretări optimiste ale deciziei CEDO în speța Vavrika și alții contra Cehiei. S-a spus că e vorba doar despre Cehia și despre legea sa internă, care obligă părinții să își vaccineze copiii și că e vorba doar despre cele 9 vaccinuri administrate copiilor în Cehia.

Nu e cazul de optimism și auto-îmbărbătări.

Deciziile CEDO sunt obligatorii în dreptul intern (o discuție se poate face între specialiști, dar e prea tehnică pentru a da detalii – se poate susține că sunt obligatorii doar deciziile care constată violarea CEDO, nu și cele care constată că NU există violare).

În al doilea rând, pentru influencerii globaliști și oile progresiste nu contează ce a spus Curtea în mod real, ci percepția și propaganda.

Fraza ucigătoare din această decizie a Curții este: vaccinarea poate fi obligatorie în democrație.

Toate titlurile din presa main-stream, globalistă începeau cu această frază. E ca și când CEDO ar fi pus fraza în comunicat la momentul potrivit, la locul potrivit, în exact formula așteptată de Bill Gates și de PRO TV-ul «nostru».

Cehia are lege internă de vaccinare obligatorie a copiilor cu 9 vaccinuri – Curtea spune că o asemenea lege NU violează CEDO.

Numai că onor judecătorii oengiști ai Curții de la Strasbourg nu se opresc aici, ci purced la construcția (irațională în raport de CEDO) unei ierarhii extrem de periculoase între drepturi mai mult sau mai puțin importante – dreptul la sănătatea celorlalți și solidaritatea sunt mai importante decât dreptul personal la viață privată și educație*. În concepția Curții, drepturile colective sunt mai importante decât cele individuale – iar asta este, într-adevăr, o schimbare istorică de trend, dar nicidecum una benefică.

China scrie pe noi de acum încolo

Dacă vreo țară ca România va decide că vaccinarea contra a orice este obligatorie, atunci CEDO va putea spune, din nou, că asta e o treabă «necesară» într-o democrație. Una de tip chinezesc, desigur, dar tot democrație, în noul sens dat de semizeii oengiști care s-au făcut judecători de drepturi individuale ale omului.

PS. Am făcut o cerere la această CEDO de înghețare a proiectului de lege a vaccinării obligatorii care se află în discuție la Parlament – oare ce credeți că se va dispune acum? Ce vânt în pânze vor avea acum «specialiștii» vacciniști, sponsorizați ai Big Pharma…

*nu la fel a decis Curtea când s-a pus problema drepturilor minorităților sexuale de a-și alege orientarea sau genul/lipsa de gen de care au chef sau interes”, a scris Piperea pe Facebook.

Citiți și:
Vaccinare obligatorie, paşaport sanitar, război biologic (şi economic)
Tadjikistan decretează vaccinarea obligatorie împotriva covid-19 pentru toate persoanele de peste 18 ani

 

yogaesoteric
22 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More