Gheorghe Piperea: Diferența între „teoria conspirației” și adevăr? Trei luni

Banca Centrală a Angliei angajează șef al departamentului de monedă digitală emisă de banca centrală (CBDC). Adică acea chestie care ne va închide pe toți în pușcăria digitală, unde nu vor mai fi bani peșin, proprietăți și libertate, dar vom fi „fericiți”. Adică acea chestie care nu există, căci au spus factcecării că nu există.

Reamintesc că CBDC este valabilă un timp limitat – dacă nu o utilizezi în 45 de zile, se anulează. Zisa „monedă” este lipită de situația ta socială și teritorială – dacă nu ai credit social, adică nu ești un bun (supus) cetățean, și dacă nu utilizezi „moneda” în cercul cu o rază de 1,5 km înlăuntrul căruia locuiești, se anulează.

Casa, mașina, depozitele bancare nu mai au nicio valoare, căci nu le mai poate cumpăra nimeni. Ca să poți vinde și cumpăra, e necesar să porți semnul – de vreme ce te lipește de locul unde locuiești ca pe un sclav și te obligă să proslăvești tot ce vine de la stăpânire ca să supraviețuiești, este semnul fiarei.

Diferența între „teoria conspirației” și adevăr?

Trei luni.

Autor: Gheorghe Piperea

Citiți și:
Gheorghe Piperea: „S-a dovedit științifico-fantastic că diferența dintre teoria conspirației și realitate e o perioadă de vreo 4 luni”
Botniță pentru oameni și informații: Informațiile neagreate de sistem sunt etichetate «teoria conspirației», «fake news» și sunt cenzurate (I)

 

yogaestoteric
21 aprilie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More