Gheorghe Piperea: „Nu credeți asta, desigur”

Vă spuneam cândva că în Japonia e ilegal să fii gras. Ați râs. Ați crezut că e invenție.

Vă spuneam că ne paște și pe noi un asemenea regim. Ați zis că e teoria conspirației.

Iată, cu toate acestea, că OMS a declarat epidemie de obezitate în Europa. De parcă obezitatea ar fi o boală infecțioasă. Urmează interdicția de a fi gras, obligarea la injectare anti-grăsime, codul QR de slab oficial recunoscut și segregarea pe criterii de grăsime.

Nu credeți asta, desigur.

Dar n-ați crezut nici că 3 săptămâni de stare de urgență și obligarea la spălarea pe mâini or să se preschimbe în obligația de a pune masca pe față și obligația de înțepare cu 3-4 doze, urmând ca minunatul cod QR (care era necesar să faciliteze, iar nu să juguleze circulația persoanelor) să devină identificatorul digital și rezervorul bietelor drepturi și „privilegii” pe care le mai aveți, plus ținta facilă a oricărei măsuri totalitare, inclusiv interdicția accesului la banii și proprietățile personale.

Și nu e tot – vine obligarea la înfrigurare și la precaritatea igienei. Nu va mai fi nevoie să îl pomeniți pe Plicușor Dan că nu vă dă apă caldă, pentru că veți fi obligați să stați în frig – cam la 18 grade, maxim. Nu va mai fi obligatoriu să vă spălați des, ci foarte rar și numai prin locurile mai problematice.

Slava.

Autor: Gheorghe Piperea

Citiți și:
În Japonia, din 2008, este ilegal să fii gras
Cum vrea UE să scape de energia rusească: mai puțin aer condiționat și mersul pe jos

 

yogaesoteric
31 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More