Gheorghe Piperea: „Se va trece, curând, la digitalizarea completă a monedei europene”

După toate caznele la care a fost supus de BCE, Germania, Franța și Italia, euro mai avea nevoie doar de acest anunț „conspiraționist” de la un membru al board-ului BCE: se va trece, curând, la digitalizarea completă a monedei europene. Euro nu va mai exista fizic (probabil, nici ca monedă scripturală), ci numai digital. Va fi un fel de crypto-euro.

După relaxarea cantitativă (crearea de bani fără acoperire în mărfuri și produse) practicată de peste 12 ani de Draghi & Lagarde, după hiperbolizarea datoriilor suverane, după programul financiar de „combatere” a plandemiei (whatever it costs / quoi qu’il en coute – cu orice preț) și după finanțarea războiului din Ucraina, euro a ajuns să fie mai ieftin decât dolarul și să aibă o putere de cumpărare diluată cu peste 60% față de 2008 (anul falimentului Lehman Brothers). Iată că acum i se pregătește soarta crypto-monedelor, aventuri digitale din care au câștigat marii mahări ai speculației și au pierdut masiv naivii. Plus că bitcoin, din cauza „minării”, a adus consum masiv de energie și penurie energetică.

În orice caz, lumea nu va avea încredere într-un euro digital. Omul normal este deja avertizat și nu va permite ca averea sa, supraviețuirea sa, libertatea și ascensiunea socială să depindă de toanele unui fuhrer digital sau ale unui tătuc chinez care l-ar putea expropria și chiar anihila printr-un simplu click pe portofelul digital.

Do not comply! (Nu vă conformați!)

Autor: Av. Gheorghe Piperea

Citiți și:
Lustragiul şi criza financiară
Av. Gheorghe Piperea: Singura soluție, naționalizarea

 

yogaesoteric
20 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More