Gheorghe Piperea spune: „Fraţilor, cum este posibil să renunţaţi la libertate atât de uşor, pentru nişte motive atât de minore?”

Nebunia pașapoartelor de libertate, segregarea pe criterii sanitare, implicită sau afirmată pe șleau, acceptarea de către o minoritate semnificativă (peste 30%…) a mizeriilor totalitare antrenate de restricțiile perene de drepturi și libertăți, îl pot face pe orice om decent și rezonabil să îşi pună întrebarea: „Fraților, cum este posibil să renunțați la libertate atât de ușor, pentru nişte motive atât de minore, la cererea unor autorități atât de prostești și corupte, în favoarea unor asemenea pirați digitali sau escroci sentimental-chimici?”.

Dincolo de această uluire a omului cu bun-simț, care încă mai gândește singur, cu propriul cap și propria inimă, realitatea faptică este mult mai gravă. Libertatea nu mai este un dat funciar, o caracteristică lipită de om, un atribut al condiției umane.

Libertatea a devenit o concesiune acordată de autorități sau de stăpânii lor, corporațiile IT și Pharma, pe ochi fricoși ascunși sub inutila mască și pe supușenie voioasă. Perușii care așteaptă eroic în spatele gratiilor înțepătura izbăvitoare au ajuns să impună stilul lor de viață în captivitate tuturor celor care încă se mai comportă natural, adică liber.

Citiți și:
Gheorghe Piperea, despre România: «O colonie ținută în frâu de vătafi semianalfabeți»
Experimentele pe oameni între Codul de la Nuremberg și noul vaccin anti-Covid
Despre adevărata Libertate

 

yogaesoteric
22 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More