Tucker Carlson spune: „Cine nu se vaccinează este omul lui Putin. Cine pune întrebări despre vaccin este trădător”

Măsurile luate sub pretextul asigurării sănătății publice s-au transformat într-un sistem de control social, într-o dictatură.

Tucker Carlson, probabil unul dintre cei mai mari jurnalişti din lume în acest moment, a rostit un monolog senzațional pe 12 mai, la Fox News, pe care îl redăm mai jos.

„Acum două zile, un grup de persoane din Santa Ana, California, s-a adunat să protesteze împotriva noului pașaport de vaccinare din Orange County.

Politicienii din Orange County construiesc o bază digitală de date cu locuitorii care s-au vaccinat împotriva covid-19. Nu este de mirare că unii cetățeni se tem că informațiile vor fi folosite pentru a le încălca intimitatea și a le limita drepturile constituționale. Indiferent ce credeți despre pașapoartele de vaccinare, acestea sunt îngrijorări de bun-simț. Nu sunt aiureli.

Dacă autoritățile din Orange County ar decide să creeze o bază de date cu toate persoanele infectate cu HIV sau cu toate femeile care au făcut avort, libertarienii civili și alții ar ridica serioase semne de întrebare. Însă, când e vorba de covid, întrebările nu sunt permise. Consiliul de Administratori al Orange County a ignorat pur și simplu protestul de marți. Unul dintre administratori, o democrată pe nume Katrina Foley, i-a taxat pe manifestanți cu un dispreț nedisimulat: «Nu cred în vaccinuri», a fornăit ea de sub mască.

Auziți asta foarte des: «Sunt anti-vaxxeri. Nu cred în vaccinuri.» Dar gândiți-vă puțin. Este un mod foarte ciudat să vorbești așa despre știință. Știința nu ne cere niciodată să credem în ceva. Dimpotrivă. Știința reprezintă un atac nesfârșit la adresa credințelor înrădăcinate, la adresa modului în care ne imaginăm că știm.

Știința nu ne spune ceea ce este adevărat. Știința ne arată ce este adevărat. Presupune dovezi, nu credință. Așa că, data viitoare când o să auziți un purtător de mască fornăind plin de el că americanii de mijloc nu «cred» în vaccinuri, puteți fi siguri că vă aflați în prezența cuiva care habar nu are ce este știința. Veți ști că vorbiţi cu un dobitoc.

Dar, dacă tot veni vorba, se pare că sunt milioane de oameni care nu cred că vaccinurile covid funcționează. Cine sunt acești oameni? Sondajele de opinie tind să îi ignore. Dacă întrebi 100 de americani «credeți că vaccinurile anti covid sunt eficiente?», vreo 99 dintre ei îți vor răspunde «sigur, păi da, sunt eficiente». Vor spune așa pentru că știu ce se așteaptă de la ei să răspundă. Se uită la The Today Show. Nu vor să fie pedepsiți pentru că au opinii greșite. Nu vor să fie concediați sau ostracizați.

Să spunem însă că formulezi întrebarea mai deștept, într-un mod mai puțin direct… Care ar fi rezultatele? Sociologii de la Morning Consult tocmai au făcut asta. Iată ce au descoperit:

  • Americanii care s-au vaccinat împotriva covid sunt mai speriați să iasă din case decât americanii care nu s-au vaccinat. Mult mai speriați.
  • Doar un sfert dintre vaccinații adulți spun că ar dori să călătorească la o conferință, în interes de serviciu, sau să meargă la sală.
  • Doar 24% dintre ei s-ar sui în autobuz.
  • Ceva mai puțin de jumătate ar dori să închirieze o mașină singuri.
  • Doar 34% ar merge la o petrecere.
  • Doar 17% ar îndrăzni să plece într-o croazieră.
  • Și așa mai departe…

Acești oameni sunt absolut terorizați de covid. Și totuși, repet, toți sunt vaccinați. În mod evident, mulți americani vaccinați – majoritatea, potrivit sondajului – nu cred în vaccinul covid. Ce ne spune acest aspect? Printre altele, ne spune că am părăsit de mult tărâmul științei și ne aflăm într-un stat al isteriei și manipulării în masă.

Mulți americani sunt prea speriați pentru a gândi limpede. Dacă ai făcut vaccinul, despre care spui că este eficient, dar ești prea speriat să închiriezi o mașină de frică să nu te infectezi cu covid, înseamnă că nu mai gândești limpede. Și nu gândești limpede pentru că ești prea speriat. Și ești speriat pentru că ți s-a spus vreme de mai bine de un an că ai de ce să fii speriat. Iar apariția vaccinului nu te-a liniștit deloc.

În schimb, demagogii i-au instruit pe acești oameni să-și preschimbe frica în ură și să o reverse asupra oricui nu se supune ordinelor lor. Rezultatul este că americanii vaccinați și cu măști nu se pot simți fericiți sau în siguranță până când fiecare persoană din țară nu li se alătură, făcându-și vaccinul și acoperindu-și fața.

Asta nu este rațiune. Nu este știință. Este ceva mult mai întunecat. Ceea ce au fost la început măsuri de sănătate publică a ajuns instrumente de control social. Am văzut asta cât se poate de clar ieri seară, când l-am intervievat pe senatorul Ron Johnson din Wisconsin. Johnson s-a însănătoșit după ce s-a îmbolnăvit cu covid. La fel ca alte zeci de milioane de americani. Probabil 100 de milioane.

Ron Johnson a avut virusul și a supraviețuit. Johnson nu s-a opus vaccinurilor. A făcut multe vaccinuri. Ne-a spus aseară că dorește să facă altele și de acum încolo. Este în favoarea vaccinurilor. Însă, Johnson s-a consultat cu medicul său, care i-a făcut testul cu anticorpi la virus. La fel ca mulți alții, care au avut covid și s-au însănătoșit, Johnson are o protecție naturală mai mare la virus decât i-ar putea-o conferi orice vaccin.

Așa că nu există niciun motiv medical ca el să își facă vaccinul. Nu este indicat ca oamenii să facă tratamente care nu le sunt necesare. Din acest motiv, Ron Johnson a decis să nu facă vaccinul. Nu este o atitudine prostească. De fapt, este o atitudine perfect rațională, bazată pe ceea ce cunoaștem: în cazul lui Ron Johnson, este mult mai rațional decât să facă tratamentul de care nu are nevoie. Altminteri, ar fi stupiditate și nebunie, nu știință.

Probabil tocmai pentru că este rațional – și pentru că Ron Johnson și-a explicat atitudinea atât de clar și de calm și cu referiri la știința actuală – că forțele demenței au decis ca Ron Johnson să fie distrus înainte ca alții să audă ce spune.

Iată cum a reacționat canalul MSNBC aseară:

«Brian Williams (realizator): Iată ce a declarat senatorul Ron Johnson în această seară la Fox News.

Ron Johnson: Este bine ca oamenii să respecte libertatea altor oameni de a alege dacă se vaccinează sau nu… Sunt îngrijorat că încearcă să forțeze vaccinarea copiilor care, să recunoaștem, nu sunt în poziția unei decizii informate. Se știe cu claritate că acesta nu este un vaccin care a trecut prin procedura de aprobare completă.

Brian Williams (către invitatul din studio): Deci, doctore, știu oameni cu adevărat deștepți, educați, persoane importante, care cred despre el (Johnson) că este, voluntar sau involuntar, în slujba Rusiei…»

În slujba Rusiei. Dacă alegi să nu te vaccinezi – chiar și la sfatul doctorului tău – atunci lucrezi pentru Putin. Ești un trădător, faci pe placul unei puteri străine. Ai comis trădare. Subliniem că cel care vorbește nu este nici Joe Scarborough, nici doamna rasistă și furioasă care prezintă după-amiaza la MSNBC. Este Brian Williams însuși, ultimul realizator american, vocea rațiunii, omul care te calmează rostind adevărul. Din păcate, a înnebunit și el, ca atâția alții.

Iată acum un tip de la CNN cerând ca persoanele care nu s-au vaccinat să fie arestate dacă încearcă să pătrundă în clădiri:

«John Berman: Este treaba mea dacă cineva care nu se vaccinează face o alegere greșită? Și doi: poate ar fi cazul să existe legi care să îi oblige să stea în afara clădirilor.

Becerra: Ai lovit drept la țintă, John, cum facem să ajungem la un punct în care toată lumea să fie cât mai în siguranță posibil?»

«Poate ar fi cazul să existe legi care să îi oblige să stea în afara clădirilor», spune zevzecul de la televiziune. Sunt în stare să spună orice. Ce este mai uimitor este răspunsul de la secretariatul lui Joe Biden. Absolut de acord, spune secretariatul lui Biden.

Mi-ar plăcea să cred că într-o zi vom privi cu toții în urmă și vom râde. Însă am început să mă întreb dacă această zi va veni cândva. Poate că frica nu va mai pleca niciodată. Este prea folositoare. Poate că, de acum încolo, oricine va pune vreo întrebare va fi numit agent al Rusiei, Chinei, Siriei sau oricui altcuiva.”

Citiți și:
Jurnalistul Tucker Carlson spune: „Şi dacă ne lăsăm forţaţi să ne vaccinăm, ce urmează? Urmează orice! Acesta este răspunsul la această întrebare. Vor avea o putere totală asupra trupului şi a conştiinţei tale, pentru totdeauna”
Jurnalist american despre erorile lui Anthony Fauci: «Avem vreun motiv special să credem că se pricepe cu adevărat?»

 

yogaesoteric
22 mai 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More