Green Deal este un proiect absolut ticălos, care are drept consecință accentuarea dezindustrializării țărilor europene. Cu o excepție: Germania.

Green Deal este un proiect absolut ticălos, care are drept consecință imediată accentuarea dezindustrializării țărilor europene. Cu o excepție: Germania. La câtă propagandă a făcut, inclusiv cu de-nuclearizarea producției de energie electrică, la câte sfârleze cu fofeze a instalat, are acum argumente să nu mai facă „sacrificii“ în aparatul productiv industrial. Va fi, nu doar pentru Europa, un soi de Chină regională în materie. Pe spinarea celorlalte națiuni.

De asta este important să știm care este planul nostru pentru viitor. Nu este monopolul cretinilor care ne guvernează acum. Ne privește pe toți! În funcție de ce mai rămâne din aparatul productiv dimensionezi restul: educație, sănătate, transporturi etc. Inclusiv protecția mediului, amenajarea teritoriului, gospodărirea apelor.

De ce secretizează proiectul acesta? Doar ca să nu vedem ce muhaiele ne conduc? Sau cât de ticăloși sunt nemții, care comandă și la Bruxelles și care, în felul ăsta, pot domina și mai copios economia și piețele europene?

Acestea sunt cu adevărat probleme, și nu păruiala între două grupuri de securiști mizerabili, via Cîțu și Vlad Voiculescu!

Autor: Constantin Gheorghe

Citiți și:
Dezvăluire: Iată „cea mai mare mostră de IPOCRIZIE” a UE și SUA în aşa-zisa pandemie
Klaus Schwab, tătukul Marii Resetări: «Nu veți mai deține nimic și veți fi fericiți pentru asta!»

 

yogaesoteric
4 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More