Dezvăluire: Iată „cea mai mare mostră de IPOCRIZIE” a UE și SUA în aşa-zisa pandemie

Un reputat economist dă în vileag un aspect trecut cu vederea de opinia publică – dar care este cea mai mare „mostră de ipocrizie politică” de care sau dovadă liderii de la Bruxelles și Washington.

Cunoaștem cu toții „zbaterea” de la Bruxelles și Washington în legătură cu „viitorul verde”, prin celebrul „Green Deal” – pe care noua administrație americană o are ca principiu de bază – și pentru care însuși George Soros a insistat aprig la Davos sau oriunde altundeva.

Desigur marele filantrop este direct interesat… financiar în politicile de mediu, el investind miliarde – și creând un fond de peste 100 de miliarde.

Dar, atenție la ceea ce remarcă reputatul economist Adrian Câciu – măsurile anti-pandemie includ și denotă „cea mai ilustră mostră de ipocrizie politică”. Și anume, aceasta „a fost și este mixul de măsuri pentru combaterea pandemiei într-o lume în care se condiționează existența de un viitor verde, nepoluant”.

Economistul dă exemplul concret: „Absolut toate materialele, echipamentele, logistica au fost din materiale poluante, plecând de la măști și combinezoane, până la marcaje pe asfalt sau pe pereții clădirilor. Seringile, vaccinurile, medicamentele… totul chimic, nimic natural…”

Concluzia este clară: „Maximă ipocrizie să soliciți țărilor procente importante din bugete pentru un așa zis Green Deal și Green Future (ne ducem spre 40%) în timp ce promovezi folosirea măștilor din materiale poluante”.

A, da, doar în România totul s-a oprit în loc pe vremea pandemiei, de parcă numai asta a existat”, scrie Câciu, „În lume s-au petrecut diverse evenimente, unele chiar importante, care au schimbat definitiv viitorul”.

Adică, de la „«privatizarea» spațiului cosmic până la explozia economiei digitale (inclusiv a cryptoeconomiei) sau de la schimbarea forțelor de influență politico-economice și o nouă abordare monetară”.

Ori, spune Câciu, dezvoltând demonstrația unei alte ipocrizii, cea a egalității între statele UE, „Până se adaptează analiștii noștri la nou, noul devine vechi, după ce a fost negat când era nou”.

Deci, ca o concluzie pentru noi: „România, acest ultim tigru al unei lumi formată din rechini și porumbei. Mulți porumbei...”

La nivel global însă, concluzia este cea menţionată mai sus – se cer sume imense pentru o pretinsă politică – dar care e călcată în picioare în această aşa-zisă pandemie.

Citiţi şi:
Noua Ordine ce ni se pregătește
Sub imperiul necesităţii: „noua normalitate” a epocii post-corona (I)

yogaesoteric
8 iunie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More