Grupul de hackeri Anonymous: NASA pe cale sa faca un anunț major

 

Colectivul de hackeri Anonymous a postat pe youtube un material video cu mesajul „NASA says aliens are coming!” (NASA afirmă că sosesc extratereştrii!).

Grupul a elaborat materialul în urma unei reuniuni a Comisiei americane pentru Ştiinţă, Spaţiu şi Tehnologie. La această întâlnire, profesorul Thomas Zurbuchen, administrator asociat al Direcţiei pentru Misiuni Ştiinţifice, ar fi declarat că lumea „este pe cale să facă una dintre cele mai profunde şi fără precedent descoperiri din istorie”.

În luna iunie 2017, NASA a anunţat că telescopul spaţial Kepler a identificat 219 „potenţiale noi lumi”, inclusiv 10 planete care se află în zona Goldilocks – nu prea fierbinte, nu prea rece, ci tocmai potrivită pentru existenţa vieţii.

Citând un purtător de cuvânt al NASA în cadrul Comisiei mai sus menţionate, materialul celor de la Anonymous susţine: „Există mulţi care pretind că, neoficial, omenirea a luat deja contact cu extratereştri şi nu doar cu microorganisme care plutesc în interiorul unui masiv ocean extraterestru, ci cu civilizaţii avansate care călătoresc prin spaţiu. Cu 25 de ani în urmă, nu ştiam că există planete în afara sistemului nostru solar. Astăzi am confirmat existenţa a peste 3.400 de exoplanete care orbitează în jurul altor sori, şi continuăm să facem noi descoperiri”.

Ulterior, profesorul Zurbuchen a afirmat: „Civilizaţia noastră este pe cale să descopere dovezi ale vieţii extraterestre în cosmos.”
„Luând în considerare toate activităţile şi misiunile diferite care caută în mod special dovezi ale vieţii extraterestre, suntem pe cale să facem una dintre cele mai profunde şi fără precedent descoperiri din istorie”.

O exoplanetă este o planetă aflată în afara sistemului nostru solar şi care orbitează în jurul unei stele.

Hackerii de la Anonymous nu sunt singurii care amintesc de acest subiect şocant, Garry McKinnon – un hacker autist din Marea Britanie, care a spart la începutul anilor ’90 servere NASA – afirma că a găsit în computerele agenţiei americane referinţe despre „ofiţeri non-tereştri”.

McKinnon a fost arestat la scurt timp după spargerea serverelor iar SUA a cerut extrădarea sa pentru a putea fi judecat conform legilor americane. Cererea de extrădare a fost refuzată de actualul premier britanic, Theresa May, care la vremea respectivă (2012) era ministru de Interne. Motivul invocat de May a fost că Garry McKinnon ar suferi de sindromul Asperger, astfel încât menţinerea sa în afara puşcăriei ar fi o chestiune de drepturi civile.


Citiți și:

Specialiști către ONU: «Sunt 100 de civilizații extraterestre. Pregătiți-vă!»

Agenda OZN a guvernului din umbră – programul secret referitor la OZN-uri

Bază extraterestră pe Lună, fotografiată în detaliu și alte dovezi clare ale unor OZN-uri prezentate de NASA

 

 

yogaesoteric
4 decembrie 2017

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More