Guvernul Trudeau îi va înlătura legal pe cei pe care îi consideră o povară pentru societate

Canada a început un program de eugenie pentru a elimina, cu undă verde din punct de vedere juridic, nedoriții societății. Programul Medical Aid in Dying (MAID) a fost inițial destinat să ofere eutanasie legală pentru persoanele care erau bolnave în stadiu terminal. A fost prezentat ca o alternativă așa-zis „umană” pentru cei care suferă de dureri extreme și care așteaptă încet moartea. Guvernul canadian a extins însă după aceea programul pentru a acoperi acum nu doar toate afecțiunile psihiatrice ci și „toate celelalte afecțiuni medicale”.

Legea C-7, cunoscută și ca „legea eutanasiei”, a făcut din sinucidere o opțiune pentru cei considerați de guvern o povară pentru societate. Visele socialiste ale lui Trudeau, sub conducerea lui Schwab, vor necesita îngrijire medicală universală și venituri minime garantate, iar persoanele care necesită îngrijire pe tot parcursul vieții reprezintă o problemă pentru guvern. La început, măsura a fost destinată bolnavilor terminali, apoi bolnavilor psihic, iar acum încurajează moartea asistată a celor „prea săraci pentru a continua să trăiască cu demnitate”.

Eutanasie pentru săraci, nu ajutor

În loc să-i ajute pe săraci, Justin Trudeau, care nu a avut niciodată dificultăţi financiare, sugerează că pătura nevoiașă a societății ar fi cazul pur şi simplu să se sinucidă, iar contribuabilii canadieni să finanţeze astfel de sinucideri asistate. Această lege sinistră îi încurajează pe cei mai vulnerabili din populație să-și pună capăt zilelor. Poate că o femeie tânără este disperată că nu își permite să cumpere hrană pentru copilul ei, sau un bărbat și-a pierdut mijloacele de trai și afacerile în timpul restricțiilor covid. Sunt ei nevrednici să trăiască?

Pe măsură ce economia continuă să se prăbușească, vor exista tot mai multe evacuări din locuințe, pierderi de locuri de muncă și sărăcia va prolifera, deoarece nivelul actual al inflației este nesustenabil și criza lanțului de aprovizionare este departe de a fi sub control. Gestiunea proastă de care au dat dovadă guvernanții a cauzat actuala recesiune economică, iar acum tot ei le cer victimelor incompetenței lor să părăsească această lume. De-a dreptul strigător la cer!

În acest moment, Canada încurajează în mod activ oamenii să aleagă moartea, deoarece guvernul dorește să-i elimine pe cei considerați cândva de Adolf Hitler „mâncători inutili” care nu au contribuit la versiunea sa ideală a societății. Oamenii sunt revoltați de cazul Roe v. Wade din Statele Unite, dar nimeni nu vorbește despre modul în care guvernul canadian plătește pentru ca cetățenii săi să se sinucidă, și chiar îi împinge să ia această decizie. Cine stabilește standardele după care cineva este „prea sărac pentru a continua să trăiască cu demnitate”?

Citiți și:
Fratele lui Justin Trudeau îl consideră pe acesta un teleghidat al lui Klaus Schwab și al Marii Resetări: Parcă ar oficia o magie neagră (I)
Trudeau apără cimpanzeii nenăscuți, dar omoară bebelușii
Eutanasia a devenit un program oficial în sistemul medical canadian, denumit asistență medicală la moarte (MAID)

 

yogaesoteric
26 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More