«Halloween» ortodox în mănăstirea Sf. Elizabeta din oraşul Minsk

 

Într-un mod cu totul neaşteptat, sau vorbind în termeni moderni – „într-un mod creativ”, maicile din mănăstirea Sf. Elizabeta din Minsk au împodobit mănăstirea de sărbătoarea Acoperământul Maicii Domnului.

Pe o reţea de socializare populară în Rusia, măicuţele au încărcat o mulţime de poze cu mănăstirea decorată într-un stil neobișnuit, asemănător sărbătorii satanice Halloween: cu dovleci-felinare, pe care însă măicuțele au decupat îngeri în locul binecunoscutului chip cu dinți zimțați ca de fierăstrău.

Pozele sunt însoţite de următorul comentariu: „Frumuseţea toamnei pe nimeni nu lasă indiferent. Ochii sunt bucuraţi de multitudinea de culori tomnatice, iar inima se bucură de bogăţia fructelor de toamnă. Cu unele dintre cele mai frumoase dintre acestea, maicile au înfrumuseţat mănăstirea în ajunul sărbătorii Acoperământul Maicii Domnului!”

Pentru comparaţie, priviţi o fotografie cu decoraţiunile dintr-o „biserică” catolică ce a fost pregătită pentru săvârşirea unei liturghii de… Halloween!!!

Iar în video-ul de mai jos puteţi privi o liturghie catolică dedicată sărbătorii de Halloween, cu participarea „dracilor”, care oferă „sfintele daruri” într-o „biserică” din oraşul Aliso Viejo, California (SUA) din anul 2006.

Citiți și:

Halloween-ul – sursă de imense profituri prin propagarea maleficului

Interviu dr. Virgiliu Gheorghe: Halloween promovează un comportament violent, specific vrăjitoarelor și monștrilor pe care îi invocă

 

yogaesoteric
30 octombrie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More