Iată ce făcea lupul moralist Victor Ponta, ultimul îndreptățit să vorbească despre familia tradițională, cu gașca lui de baroni imorali…

… ce mergeau potrivit Comisarul.ro, cu prostituate MINORE(!!!) pe la hotelul lui Negoiță

Înregistrare INCENDIARĂ cu o tânără implicată într-un dosar de prostituţie şi proxenetism în care apare şi numele lui Victor Ponta, care a fost şters din rechizitoriu ca prin minune. Dosarul este unul cunoscut în care apar nume grele de politicieni precum Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, şi Nicu Bănicioiu, ministrul Sănătăţii.

În înregistrare, tânără povesteşte că, în perioada 2008-2009, a întreţinut relaţii sexuale cu un domn Gabi care s-a dovedit, în scurt timp, că nu era altcineva decât Victor Ponta, deşi iniţial se prezenta ca fiind şoferul lui Robert Negoiţă, dezvăluie Comisarul.ro.

Întâlnirile aveau loc la Rin Grand Hotel, hotelul lui Negoiţă din Capitală, unde Ponta plătea „serviciile” cu 100 de euro, restul sumei fiind completată de Negoiţă care era „mai darnic”. În timpul „relaţiei”, Ponta i-a oferit drept cadou femeii, la acea vreme minoră, un telefon mobil în care apărea poza soţiei.

Ascultaţi aici înregistrarea care aruncă în aer scena politică. 

În anul 2010, numele lui Victor Ponta a apărut iniţial într-un dosar de prostituție. După câteva zile, când presa a început să afle că sunt mai multe nume de politicieni, ca şi în cazul Dosarului Duicu, numele lui Ponta a dispărut, brusc, din rechizitoriu. Au rămas, în schimb, fostul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi Robert Negoiţă, primarul de la Sectorul 3. Ambii, promovaţi de actualul preşedinte al PSD pentru aceste funcţii.

În urma dezvăluirilor unei tinere care a refuzat să depună plângere împotriva liderului PSD pentru corupere de minore, deși avea 17 ani la data la care a întreținut relații sexuale contra cost cu candidatul PSD la preşedinţie. Victor Ponta se prezenta cu numele „Gabi”, încât să nu fie recunoscut, deși este evident că nimeni nu-l putea crede câtă vreme este o persoană publică extrem de cunoscută.

„Robert mi l-a prezentat ca fiind un anume Gabi, şoferul său. După câteva întâlniri mi-am dat seama că era altcineva dar am continuat prin a vorbi cu el cu acelaşi prenume.” Tânăra mai susținea că a primit cadou de la Victor Ponta chiar și un telefon mobil, iar în urma aventurii lor a cunoscut și alți pesediști și oameni de afaceri tot pe filiera de proxenetism a lui Robert Negoiță, printre care Nicu Bănicioiu (aventură la Constanța cu ocazia organizării concursului Miss TSD – Tineretul Social Democrat – 2008). Robert Negoiță fiind cel care a „inițiat-o” în această afacere. Bănicioiu, din mărturiile tinerei, nu a plătit-o după raportul sexual, fapt care a creat un scandal interior între cei doi lideri, Negoiță fiind nevoit să plătească în locul lui Bănicioiu.

„Gabi” apare în stenograme

Partidele de sex dintre domnișoara care a făcut mărturisirile pentru ziarul Puterea acum ceva timp, costau câte 100 de euro. Fetele făceau parte din agenții de modă, cele care livrau femei pentru politicienii din PSD și oameni de afaceri fiind Star Models și Diva Models. Ion Valeriu Tămârjan, patronul agenției de modelling Star Models este cel care a intermediat aventura lui Victor Ponta, zis „Gabi” cu una dintre fete, potrivit rechizitoriului DIICOT. Potrivit stenogramelor, „Gabi” este un prieten de-al lui Robert Negoiță.

Martor în dosar: tânără PSD-istă

Scandalul „Sex cu fotomodele” a explodat după arestarea unor proxeneţi locali care, sub paravanul unei agenţii de fotomodele, „promovau” tinere, unele minore, care treceau, de multe ori, prin patul unor oameni de afaceri, politicieni sau artişti. Ioana Simona Dăncuş, martor în dosarul „Sex cu fotomodele” şi membru PSD, a povestit procurorilor despre relaţiile sale cu Robert Negoiţă, Nicolae Bănicioiu şi Adrian Enache. Potrivit martorului, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu toţi trei, dar a primit bani doar de la Robert Negoiţă. Anterior acestor relaţii, martora a „lucrat” în cluburi din Viena.

În faţa procurorilor, ea a făcut dezvăluiri uluitoare: „Am întreţinut acte sexuale cu Negoiţă Robert Sorin de mai multe ori în anul 2007, după ce ne cunoscusem la hotel şi ţinusem legătura telefonic. Am întreţinut actele sexuale atât la el acasă cât şi la hotel. Întâlnirile nu au fost intermediate nici de Costan şi nici de Tera. Am primit bani de la Robert de mai multe ori, nu numai atunci când am întreţinut acte sexuale.”

Sex cu Bănicioiu la Şcoala de vară a PSD

„În anul 2007, l-am cunoscut pe Bănicioiu Nicolae cu care am întreţinut o singură dată un act sexual, în anul 2009, în Delta Dunării, la o conferinţă PSD – Școala de vară. Sunt şi eu membru PSD din 2009. S-a întâmplat pur şi simplu, nu am primit niciun ban pentru actul sexual întreţinut cu Nicolae Bănicioiu.”

Dosarul de instanță a avut 15 volume. Două dintre ele sunt transcrieri ale discuțiilor avute pe messenger de inculpați. În volumul 12, pag 213-215, inculpatul Tămârjan, acuzat de trafic de persoane și de minori, arestat preventiv între 26 mai și 24 noiembrie 2010, vorbește despre o plângere penală făcută în 2009 de una dintre prostituate, Stan Cristina Alexandra, și/sau părinții săi împotriva proxenetului Tămârjan Ion Valeriu la Poliția sectorului 3 București, pentru lovire.

În discuție apare și numele lui Victor Ponta. Din discuție reiese că:
– Victor Ponta s-ar cunoaște cu inculpatul Tămârjan Ion și sunt persoane care cred că ar avea o relație de amiciție cu acesta.
– Victor Ponta e bănuit că ar fi intervenit pentru oprirea unui dosar penal împotriva proxenetului.
Astfel, pe 7 martie 2010, Ion Valeriu Tămârjan vorbește pe messenger cu un amic, Alex Mavrocordat (fost consul al României la Istanbul).

Bănicioiu și Negoiță explică relațiile cu minorele:„Am făcut sex ca bărbaţi liberi”

Robert Negoiţă şi Bănicioiu nu au negat în faţa judecătorilor că au făcut sex, dar au spus că au întreţinut relaţii cu femei „ca bărbaţi liberi”. Ei au spus că le-au convins pe tinere, dar că nu le-au forţat să facă sex.

Citiți și:
Aspecte mai puțin cunoscute din viața și activitatea lui Victor Ponta
Comisarul îi acuză pe Victor Ponta şi Adrian Năstase de crimă! Un document senzaţional!!!
Un fost agent al Serviciului Secret ameninţă că va dezvălui detalii legate de Bill Clinton şi de «Lolita Express» a lui Epstein

yogaesoteric
13 mai 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More