Ideea marii resetări a fost anunțată în 2014 de Christine Lagarde, pe atunci director FMI, fiind preluată în 2020 de Klaus Schwab, fondatorul Forumului de la Davos

Este util să înțelegeți că această poveste despre Marea Resetare nu e chiar recentă. În 2014, Christine Lagarde, pe atunci director FMI, vorbise deja despre necesitatea de a opera o resetare majoră, o formă de repornire din mers, curată a economiei mondiale.

În 2020, fondatorul forumului de Davos, Klaus Schwab, preia acest concept și îi consacră o carte în care extinde sfera de aplicare la toate domeniile existenței, sub pretextul unei epidemii de coronavirus care se vrea să schimbe lumea într-un mod ireversibil și din care să rezulte o nouă normalitate, o nouă realitate, o nouă lume. „Minunata Lume Nouă”.

Acest proiect revoluționar de tăiere a istoriei în două, circulă de aceea de câțiva ani în cercurile capitalismului industrial mondialist și monopolist.

Din punct de vedere filosofic, tema cunoscută de tabula rasa nu este nouă. Termenul de tabula rasa ne amintește de un alt regim scelerat venit din Răsărit cu 100 de ani în urmă.

Proiectul pretinde că va pune capăt Răului și unei condiții umane dureroase și că ne va conduce spre Bine și spre un viitor luminos… Am mai auzit asta undeva!!!

Marea Resetare aparține acestei tradiții utopice care visează să organizeze lumea într-un mod perfect rațional, unificat și centralizat și să pună capăt definitiv Răului. În mai multe publicații și interviuri, Klaus Schwab anunță o a patra revoluție industrială care va fuziona biologicul și digitalul.

Această dictatură tehnologică și tehnofilă se dezvoltă de zeci de ani. Rețelele de transmisie au fost pre-poziționate în poziții cheie ale puterii de ani de zile, apoi activate toate împreună în 2020. Acest proiect a cunoscut diferite nume – pozitivism, științism, progresism, globalism, transumanism.

Marea Resetare nu este decât cea mai recentă formă calificată a acestei programate tiranii electronice universale, menită să se extindă pe întreaga planetă, pentru ca nimeni să nu poată scapă de ea.

Citiți și:
Marea Resetare: „Această pandemie covid este șansa noastră…” A cui?
Interviu cu Jean Tardy despre Marea Resetare: «O formă de control social complet» (I)

 

yogaesoteric
14 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More