Ilan Laufer, mărturii cutremurătoare: M-am vaccinat cu trei doze. Am avut o perioadă cu tot felul de atacuri la inimă și dereglări pe fond limfatic

Am fost păcăliți, s-au luat niște decizii pe genunchi, iar cei care sunt vinovați este necesar să plătească

Ilan Laufer, politician român, fost ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat în Guvernul României, a făcut mărturii cutremurătoare în emisiunea Culisele Statului Paralel de la Realitatea Plus:

Sincer, m-am vaccinat cu trei doze. Am avut și o perioadă, în ultimele luni de vară, în care nu m-am simțit deloc bine și am avut tot felul de atacuri la inimă și așa mai departe. M-am dus și la control și, slavă Domnului, a fost ceva temporar, dar mi s-a spus că au fost niște dereglări pe fond limfatic și așa mai departe. Cred că sunt din cauza vaccinului și au fost foarte neplăcute.

Sincer, dacă aș putea să dau timpul înapoi, nu m-aș vaccina. Am făcut covid-19 în urmă cu vreo trei luni, mi-am pierdut gustul și mirosul pentru două zile și m-a durut gâtul 3-4 zile. Am avut răceli mult mai grave la viața mea.

Acum, ca tot românul, mă gândeam că dacă nu aveam vaccinul probabil era mult mai rău. Nu sunt atât de convins în clipa asta și, sincer să fiu, îmi dau seama că există efecte adverse majore, îmi dau seama că s-au luat niște decizii pe genunchi, îmi dau seama că acest virus nu a apărut pe cale naturală și, cu siguranță, cum a spus fostul și viitorul președinte al SUA, Donald Trump, este un virus chinezesc, cel mai probabil.

Cred că am fost păcăliți, cred că am fost foarte mulți oameni de bună credință care am crezut în chestia asta cu vaccinul.

Cu siguranță că a fost o mare țeapă, chiar și cei care au venit și ni l-au prezentat ca o soluție minune acum încep și dau înapoi. Ne amintim ce isterie a fost, că nu aveam voie nicăieri. Cei care sunt vinovați este necesar să fie pedepsiți“, a spus Ilan Laufer.

Reamintim că au existat numeroase cazuri de persoane care au decedat subit. Doar în România au fost înregistrate o mulțime de cazuri de oameni tineri, uneori chiar persoane foarte cunoscute: de la avocați și diplomați la profesori.

Deși mulți dintre ei sunt dovediți vaccinați, autoritățile refuză să ia în calcul orice legătură, invocând în schimb drept cauză a morții faptul că au murit subit. O listă a acestor persoane este aici.

Citiți și:
Senatorul Vasile-Cristian Lungu, interpelare către Ministerul Sănătății despre reacțiile adverse postvaccinare înregistrate necorespunzător
Se dărâmă zidul tăcerii? Deutsche Welle vorbește despre problemele vaccinaților covid!
Documente: CDC a exclus cu bună știință evenimentele adverse grave din studiile post-vaccinare

 

yogaesoteric
7 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More