Ursula von der Leyen a fost administrator al Forumului Economic Mondial de la Davos!

Ce aflăm din declaraţia de interese și cea de avere depuse tardiv de Ursula?

Până în 2019, când a fost numită (NU aleasă!) președinte al Comisiei Europene de la Bruxelles, Ursula von der Leyen a fost administrator al Forumului Economic Mondial de la Davos!

Așa se explică apropierea suspectă a Ursulei de programul criminal „Marea Resetare”, Schwab și Bourla.

De asemenea, a fost director al Conferinței de Securitate de la München, un organism dedicat problemelor de apărare la nivel mondial.

Angajamentul lesbienelor și al homosexualilor

O altă particularitate a acestei declarații de interese este că Ursula von der Leyen, care era vicepreședinte al Partidului Creștin-Democrat (CDU), a multiplicat angajamentele „exotice”. A fost, de exemplu, membră a „Lesben- und SchwulenenUnion, Niedersachsen”, Uniunea homosexualilor și lesbienelor din Saxonia Inferioară, o secțiune de partid bazată pe orientarea sexuală. Este ușor de înțeles permeabilitatea sa la aceste probleme.

Tăcere de mormânt asupra averii sale personale

În ceea ce privește averea personală, Ursula von der Leyen nu declară absolut nimic. Această tăcere este surprinzătoare, având în vedere că ea este moștenitoarea unei familii de negustori hanseatici bogați, familia Albrecht. Evident, nimeni nu a găsit nimic în neregulă cu această tăcere.

Heiko von der Leyen, soţul Ursulei

În declaraţia sa de interese, își amintește tardiv că soţul ei este directorul medical al Orgenesis, o companie de biotehnologie – puiul lui Pfizer! – căutătoare de soluții anti-covid prin terapie genică și director al unei mici firme de consultanță, Mediq IE, specializată în servicii medicale pe piaţa europeană. Acest fapt nu este lipsit deloc de interes.

Citiți și:
Ursula von der Leyen, pusă la zid în UE. A negociat de capul ei achiziția uriașă de vaccinuri covid. Avem Raportul Curții de Conturi al UE
Ursula von der Leyen se opune cererilor de încetare a focului în Ucraina: „Sunt multe în joc, nu doar pentru Ucraina ci și pentru ordinea mondială”
Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, investigată pentru legături personale cu firma Pfizer și contractul de 1,8 miliarde de doze de „vaccin”

 

yogaesoteric
7 martie 2023

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More