Implantare cu cip RFID în secret! Medicii au extras un cip RFID de la o victimă a traficului de persoane

 

Dacă cineva intră într-un spital și pretinde că este urmărit și că trebuie să elimine din trupul său acel dispozitiv de urmărire, există o șansă destul mare ca acea persoană să fie trimisă la un spital de boli mintale. Cu toate acestea, potrivit unui medic care a dorit să rămână anonim pentru a-și proteja pacientul, se pare că o astfel de situaţie a avut loc în octombrie anul trecut și nu s-a încheiat conform tiparului obișnuit.

Pacientul în cauză era o femeie în vârstă de 28 de ani, care a susținut că un dispozitiv de urmărire prin GPS i-a fost implantat în trup. În mod obișnuit, un pacient de genul acesta ar fi considerat nebun, dar această femeie părea complet sănătoasă și avea și un semn rămas de la incizie. Atunci, medicul a decis să o verifice.

Personalul medical de la spital a fost uimit după ce pacientei i s-a făcut în cele din urmă o radiografie:
„Evidențiat în dreptul unei coaste de pe partea dreaptă se află un mic obiect metalic doar cu puțin mai mare decât un bob de orez. Dar este acolo. Se află acolo fără echivoc. Ea avea un instrument de urmărire în ea. Și nimeni nu a scos o vorbă timp de cinci secunde, și toți se aflau într-o ezitare pronunțată, ceea ce spune ceva.ˮ

Se pare că dispozitivul nu a fost unul GPS, ci un cip RFID, care „este folosit pentru a eticheta pisici și câini. Și cineva a etichetat-o ca pe un animal, ca și cum ar fi fost un animal de companie deținut de cinevaˮ, a completat medicul, stupefiat de descoperire.

Cipul RFID are o rază de acțiune foarte scurtă, ceea ce face ca acest incident să fie chiar mai ciudat decât dacă persoana în cauză ar fi avut implantat un dispozitiv GPS. Pentru a fi eficient pentru urmărirea poziției cuiva, ființa respectivă ar trebui să fie ținută într-o zonă în care se află echipamentul potrivit pentru a trimite sau primi semnale de la cip. Medicul a descoperit mai târziu că această femeie a fost o victimă a traficului sexual.

După dezvoltarea tehnologiilor RFID, au apărut avertizări serioase cu privire la potențialul introducerii în trupul ființelor umane de dispozitive de urmărire, dar, de obicei, cu referire la modul în care guvernul ar putea folosi această tehnologie. Dar iată că s-a ajuns să se descopere că modul în care oamenii folosesc tehnologia în lumea reală este adesea chiar mai ciudat și mai înfricoșător decât ne-am putea imagina.


Citiţi şi:

Nu vreau să fiu un număr!

Scandal în UE: Microciparea angajaţilor

Cipuri şi human enhancement – ofensiva tehnologiei pusă în slujba obţinerii controlului populaţional absolut

 

yogaesoteric
23 iulie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More