În Australia, o mulțime de copii se declară pisici sau câini, iar școala le acceptă alegerea

În Australia, o mulțime de copii se declară pisici sau câini, iar școala le acceptă alegerea. E o „valoare” a comunității care nu poate fi încălcată de vreun țăran prost dă Fierbinți sau dă Singureni care ar zice „bă, dă-mă încolo”. Nu e banc și nu e tot. Țicneala e cu mult mai extinsă.

Fenomenul „blănoșilor” a determinat apariția unor găuri în uniformele unor elevi trans-specii, pentru a lăsa loc pentru coada imaginară. Ba unii chiar trăiesc senzații tari când sunt călcați pe coadă. Nu frate „medieval”, nu e nici jargon urban, nici expresie idiomatică românească. Dacă un alt copil din clasă se așază pe locul unde chipurile ar fi coada imaginară, „blănosul” țipă ca o pisică sau ca un câine. Bine, la ore, „blănoșii” nu sunt ascultați și nu vorbesc pentru că, se știe, pisicile și câinii nu vorbesc.

E, vedeți acum de ce sunt bune insectele? Unii consideră că sunt găini sau reptile și vor să li se respecte alegerea de a se putea comporta ca mâncători de insecte.

Dar stați puțin și nu mânați, lângă boi v-alăturați: curând o să apară și oamenii hiene, pantere, lupi, tigri, lei sau vulpi. Și oamenii crocodili sau varani. Ăștia vor pretinde să li se respecte alegerea și să fie lăsați să fie carnivori. Bine, cu excepția omului vulpe, care va mânca numai găini și iepuri și pește (că strugurii sunt acri), ceilalți oameni trans-specii vor putea mânca și carne de om, de unde și pledoaria recentă pentru canibalism.

Hai, trăiască progresul și ciocul insectivor mic!

Autor: Gheorghe Piperea

Citiți și:
The New York Times: A sosit timpul pentru canibalism
De asta vrea Câmpeanu reforma în învățământ? O elevă din Australia se crede pisică: profesorii o acceptă și susțin că e extrem de inteligentă(!)

 

yogaesoteric
23 noiembrie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More