În Germania s-a cerut suspendarea injectării, după creșterea alarmantă a numărului de infarcte și accidente vasculare

În Germania, guvernul urmărește să îngroape povestea, dar adevărul începe să iasă la iveală. Este extrem de dificil să se obțină date medicale exacte, în special de la serviciile de urgență. Diferitele baze de date și servicii de urmărire au întârziat în mod vizibil să raporteze datele de când covid-19 a lovit lumea.

În Germania, există o monitorizare mai bună, iar un nou raport ridică serioase semne de întrebare cu privire la pericolele pe care le prezintă vaccinurile anti-covid-19. Personalul de intervenție în situații de urgență solicită suspendarea vaccinării mARN după ce un nou raport arată o creștere dramatică a problemelor cardiace și a accidentelor vasculare cerebrale după introducerea serului.

Raportul, care compară datele din 2018 cu cele de la sfârșitul anului 2021, este extrem de revelator. În comparație cu media 2018/19, s-a înregistrat o creștere masivă de 31,2% în cazul problemelor cardiace și de 27,4% în cazul accidentelor vasculare cerebrale. Această creștere este mai mult decât dublă față de cea înregistrată în 2020, înainte ca vaccinurile să fie lansate la nivel mondial.

Potrivit ziarului german Berliner-Zeitung: „Numărul operațiunilor de salvare de urgență din Berlin care implică probleme cardiace și accident vascular cerebral a crescut brusc în 2021. Acest fapt este demonstrat de răspunsul administrației interne a Senatului la o solicitare a deputatului SPD Robert Schaddach.” Acesta precizează: „Scopul investigației este de a determina numărul de intervenții de urgență din Berlin în ceea ce privește problemele cardiace și accidentele vasculare cerebrale din ultimii patru ani.” Numărul de solicitări înregistrate în 2021 cu infarct a crescut cu 31% față de valorile medii din 2018/2019, ajungând la un total de 43.806. Numărul de desfășurări înregistrate sub accident vascular cerebral și atac ischemic tranzitoriu a crescut cu 27% în comparație cu valorile medii din 2018/2019, ajungând la un total de 13.096.

Aceste cifre au crescut după introducerea vaccinării şi în cazurile raportate foarte mulţi dintre pacienţi au fost vaccinaţi cu una, două, sau – mai recent – cu trei doze.

Numeroși medici și oameni de știință consideră că vaccinurile asociate cu această boală provoacă reacții adverse pe termen lung la nivelul sistemului circulator, care pot duce la atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale, miocardită și pericardită, printre altele. Acest aspect ar ajuta la explicarea motivului pentru care atleții tineri și sănătoși s-au îmbolnăvit și chiar au murit într-un ritm alarmant de când au fost lansate vaccinurile.

Purtătorul de cuvânt al Asociației Serviciilor de Intervenţie de Urgență (ASIU) a declarat pentru Berliner Zeitung: „Astfel de rate de creștere este necesar să fie explicate. Este frapant faptul că numărul total de probleme cardiace și accidente vasculare cerebrale în 2018 și 2019 este relativ apropiat. În 2020, există o creștere inițială față de media 2018/19 de 12,4% pentru problemele cardiace și de 12,9% pentru accidentele vasculare cerebrale. În 2021, va avea loc o a doua creștere, chiar mai mare. În comparație cu media 2018/19, această creștere mai masivă este apoi de 31,2% pentru probleme cardiace și de 27,4% pentru accidente vasculare cerebrale. Pentru 2020, ar putea să pară încă plauzibil că o combinație nefastă între apariția unui nou tip de virus și introducerea unor măsuri fără precedent, cu toate daunele colaterale, a dus la o creștere tragică a numărului de victime. Pentru 2021, însă, se pare că a fost adăugat un alt factor necunoscut, care din nou crește semnificativ față de creșterea anterioară. În plus, atunci când se compară grupele de vârstă, se observă că cele mai mari rate de creștere apar tocmai în acele grupe de vârstă care nu sunt considerate în mod obișnuit grupuri vulnerabile în ceea ce privește boala covid-19.

Până la finalizarea tuturor investigațiilor și până la disponibilitatea dovezilor științifice corespunzătoare care să excludă în mod clar o legătură de cauzalitate, ASIU solicită cu insistență suspendarea pentru toți membrii afectați ai profesiilor respective de la aplicarea obligației de vaccinare legată de zonă”, mai spune purtătorul de cuvânt al asociaţiei profesionale.

Profesorul Sucharit Bhakdi: „De ce vă lăsați uciși de guvernele voastre?

Și pentru că Senatul nu a găsit „nimic îngrijorător” în aceste cifre, îl cităm pe profesorul Sucharit Bhakdi, care întreba: „De ce vă lăsați uciși de guvernele voastre?”.

Iată un extras dintr-un interviu pe care l-a acordat:

Este atât de rău încât nici măcar noi nu am fi putut prezice cât de rău va fi. Este un dezastru! Este o catastrofă globală! Această vaccinare este necesar să fie oprită! De ce oamenii nu se trezesc și nu fac ceva? Australienii. Ce fac? De ce vă lăsați uciși? Este pur și simplu ireal! Vei fi ucis de propriul tău guvern și de oamenii din spatele acestei agende! Când văd câți copii și tineri sunt «vaccinați», mă înnebunește! Uitați-vă câți tineri sportivi cad!

Este crimă pentru că se știe că aceste «vaccinuri» schilodesc oamenii pe viață, ucid oameni!

Este necesar să se respecte consimțământul informat din partea tuturor. Asta nu se petrece. Nu puteți obține un astfel de consimțământ informat de la copii, pentru că aceștia nu sunt capabili de așa ceva. Oricine vaccinează copiii încalcă Codul de la Nürnberg. Asta nu poate fi tolerat!

Dacă o substanță experimentală duce la probleme precum îmbolnăvirea și decesul în faza experimentală, ar fi obligația producătorilor să dovedească industriei farmaceutice nevinovăția față de aceste incidente. În caz contrar, sunt considerați vinovați. Ei sunt vinovați de luni de zile, dar nu fac nimic în privința asta. Guvernele continuă să promoveze agenda. Asta înseamnă că fiecare vaccinare este cel puțin o tentativă de crimă. Acest argument a fost prezentat de avocații germani în Parlament. Și dacă o persoană moare din cauza vaccinului, este crimă. Nu există nicio scuză pentru asta!

Citiți și:
Un grup de savanți, între care fostul vicepreședinte Pfizer, a chestionat EMA asupra siguranței vaccinurilor
Mamă a trei copii, vaccinată cu AstraZeneca, a decedat din cauza cheagurilor de sânge care i-au provocat un accident vascular cerebral

 

yogaesoteric
1 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More