Mamă a trei copii, vaccinată cu AstraZeneca, a decedat din cauza cheagurilor de sânge care i-au provocat un accident vascular cerebral

Logodnicul ei a relatat că femeia vedea vaccinul ca pe un pas pentru a se întoarce la „normalitate”

Lucy Taberer, în vârstă de 47 de ani, mamă a trei copii, a murit după ce a primit vaccinul anticovid AstraZeneca. Lucy a dezvoltat cheaguri de sânge în creier, ceea ce i-a provocat un accident vascular cerebral, potrivit Daily Mail.

Logodnicul ei, Mark Tomlin, din Aylestone, Leicester, a vorbit despre impactul devastator pe care moartea ei l-a avut asupra familiei, inclusiv asupra fiului de cinci ani al cuplului, Orson. El a declarat că Lucy nu avea nicio afecțiune cunoscută. Aceasta a avut inițial efecte secundare ușoare în zilele după ce a fost vaccinată, pe 19 martie.

Dar starea ei s-a înrăutățit treptat, ceea ce a făcut ca ea să fie internată de urgență în spital. În ciuda eforturilor medicilor de a o salva, a murit la 22 de zile după ce a fost vaccinată.

La autopsie s-a constatat că femeia suferise o tromboză venoasă cerebrală un tip de cheag cerebral mortal.

Dl Tomlin a declarat: „Nu vreau ca oamenii să fie descurajați să se vaccineze, dar vreau ca oamenii să știe că există riscuri. Noi nu suntem anti-vax. Lucy cu siguranță nu a fost ‒ era atât de entuziasmată să facă vaccinul”.

În total, 389 de britanici au suferit tulburări de coagulare a sângelui după ce au primit vaccinul AstraZeneca, dintre care 68 au murit.

Vorbind despre experiența lui Lucy, dl Tomlin a spus: „Știa că ar putea exista unele efecte secundare, dar nu era îngrijorată. Ne-am gândit că acestea vor dispărea, așa cum se petrece la majoritatea oamenilor. Asta a liniștit-o și nu credea că stările neplăcute apărute ulterior ar avea legătură cu vaccinul, dar sănătatea ei a început să se înrăutățească gradat și astfel a început panica. I-a apărut o vânătaie de mărimea unei mingi de tenis. În mod normal, avea toată energia din lume, dar după vaccin a devenit obosită și letargică. Apoi a făcut o iritație foarte urâtă pe față și pe lateral. Gingiile au început să-și schimbe culoarea și ne-am îngrijorat foarte tare.”

Pe 1 aprilie ‒ la 13 zile după vaccinare ‒ Lucy a fost transportată de urgență la Leicester Royal Infirmary, unde a fost diagnosticată cu cheaguri de sânge.

Medicii au tratat-o cu medicamente pentru subțierea sângelui, dar starea ei s-a înrăutățit în continuare și a suferit un accident vascular cerebral masiv.

Ea a fost apoi transferată la unitatea de terapie intensivă de la Centrul Medical Queen’s din Nottingham (QMC) dar, în ciuda intervențiilor chirurgicale pentru a o salva, consultanții au spus că nu se mai putea face nimic pentru ea și au recomandat ca sistemul de menținere a vieții să fie oprit pe 10 aprilie.

Mark, un muncitor metalurgist în vârstă de 57 de ani, a declarat că consultanții de la QMC au fost cei care au spus că boala gravă a lui Lucy era legată de vaccin. Certificatul ei de deces spune că a murit din cauza trombozei sinusurilor venoase cerebrale și a trombozei asociate vaccinului cu trombocitopenie.

Mark a declarat: „Eram atât de fericiți și așteptam cu nerăbdare viitorul și, dintr-o dată, am fost nevoit să-i explic lui Orson că mămica lui a murit.

Îi spusesem deja că mămica a fost internată în spital pentru că avea nevoie de medicamente. Apoi i-am spus că medicamentele nu au funcționat și că mama nu a putut veni acasă, iar câteva zile mai târziu i-am spus că a murit.

Lumea noastră a fost dată peste cap. În fiecare zi mă trezesc și Lucy este primul gând care îmi apare.

Mark a spus: „Lucy a respectat întocmai toate regulile de izolare și a văzut vaccinul ca pe un pas pentru a ieși din nou afară și pentru a-și vedea și a-și îmbrățișa colegii. Abia aștepta să-l primească, dar nimeni nu credea că se va petrece asta.

Citiți și:
Dezvăluire bombă: Vaccinurile anti-covid au ucis cel puțin 45.000 de oameni în SUA
Cântărețul Jacob Desvarieux a murit de covid deşi a primit trei doze ale vaccinului

yogaesoteric
13 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More