În Idaho, protestatarii au ars măștile în tomberoane, după ce Biden i-a acuzat de gândire neanderthaliană pe mai-marii statelor care au renunțat la mască

Peste o sută de americani s-au adunat în fața Capitoliului Statului Idaho din Boise pentru a protesta împotriva restricțiilor prin arderea măștilor, potrivit The Guardian.

Click pe imagine

Filmările postate pe Twitter de Sergio Olmos și David Gura, dintre care una a totalizat aproape 4 milioane de vizualizări, prezintă o ardere colectivă a măștilor de către un grup de părinți și copii care s-au adunat în jurul focului foc aprins într-un butoi metalic. Aceștia se leapădă pe rând de măști și rostesc îndemnuri mobilizatoare.În orașul Boise, celor 230.000 de locuitori li se recomandă să poarte măști, însă măsura nu are caracter obligatoriu. Asta pentru că guvernatorul republican al statului Idaho, Brad Little, nu a impus purtarea măștilor la nivel statal. Cu toate acestea, 7 regiuni și 11 orașe au făcut-o din exces de zel.

Cred că oamenii este necesar să fie conștienți că ne-am adunat astăzi aici pentru a protesta împotriva guvernului, pentru a ne restabili forma republicană de guvernare”, a declarat unul dintre protestatari, făcând aluzie la președintele democrat Joe Biden.

Acesta i-a acuzat pe guvernatorii republicani că au avut un raționament „neanderthalian” când au decis diminuarea restricțiilor – după cum a procedat Texas-ul, care și-a redeschis total economia. Acesta a fost un stat-cheie pro-Trump care, după ascensiunea frauduloasă la putere a lui Biden, a amenințat cu „Texit”, adică desprinderea de SUA.

Joe Biden a demonstrat în repetate rânduri, atât în campania electorală, cât și după ce a ajuns la Casa Albă, că este la un pas de a-și pierde capacitatea de exercițiu al funcțiunii, neputând să-și ducă la capăt ideile, confundând subiectul discuțiilor și chiar interlocutorii.

Epitetul de „neanderthalian” ieșit din gura unui Agamiță Dandanache american nu poate fi decât un bumerang care i se va întoarce împotrivă. Pentru că neanderthalienii, deși erau primitivi, măcar aveau mai multă coerență decât neomarxiștii.

Citiți și:
Covid, minciuna veacului
Un medic zguduie lumea științei: ‘Covid-19 este o farsă! Masca, distanţarea şi testele sunt inutile! Totul e o afacere’

yogaesoteric
16 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More