Începe campania de vaccinare a albinelor, sub pretextul încălzirii globale și a suprapopulării

Nu se va injecta cu o seringă, ci va face parte din hrana zilnică a reginei, ulterior se va depune în ovarele ei!

Dacă albinele ar dispărea, nu ne-ar mai rămâne decât patru ani de trăit. Dacă nu mai sunt albine, nu mai e polenizare, nu mai sunt plante, nu mai sunt animale, nu mai sunt oameni.Albert Einstein

Iată că, potrivit unui articol „incendiar”, în stilul ultimelor vremuri, departamentul de Agricultură al Statelor Unite a aprobat primul vaccin pentru albine. Vestea ne este oferită de jurnaliștii CNN, sau portavocea progresiștilor din SUA. Motivul este, bineînțeles, o boală foarte gravă, de natură bacteriană: loca americană, nu este însă una necunoscută. Au existat discuții cu privire la aceasta inclusiv între apicultorii noștri. Articolul continuă:

USDA a declarat pentru CNN că a emis o licență condiționată pentru vaccin către Diamond Animal Health, producătorul colaborator al Dalan Animal Health, pe 29 decembrie. Agenția a precizat că aceasta a fost „prima sa licență pentru un produs pentru albine”.

Sperăm că disponibilitatea acestui produs va ajuta la prevenirea și/sau tratarea bolii loca americană la albinele melifere, având în vedere rolul lor central în agricultura americană (de exemplu, polenizarea)”, a declarat USDA într-o declarație transmisă prin e-mail.

Serviciul de Cercetare Agricolă al USDA descrie pe site-ul său de internet boala locii americane ca fiind „una dintre cele mai răspândite și mai distructive boli ale puietului de albine”. Într-o declarație din 4 ianuarie, Dalan Animal Health, care a produs vaccinul, a declarat că principala metodă de tratament pentru boala americană a fost incinerarea albinelor și a stupilor infectați, în plus față de tratamentul cu antibiotice.

Acesta este un pas înainte interesant pentru apicultori, deoarece ne bazăm pe un tratament cu antibiotice care are o eficacitate limitată și necesită mult timp și energie pentru a fi aplicat la stupii noștri”, a declarat în comunicat Trevor Tauzer, proprietar al Tauzer Apiaries și membru al consiliului de administrație al Asociației apicultorilor din statul California. „Dacă putem preveni o infecție în stupii noștri, putem evita tratamentele costisitoare și ne putem concentra energia pe alte elemente importante pentru a ne menține albinele sănătoase. Directorul executiv al Dalan, Annette Kleiser, a numit vaccinul „o descoperire în protejarea albinelor” în comunicat. Dar deosebit de interesantă este această frază:

Creșterea globală a populației și schimbările climatice vor spori importanța polenizării albinelor pentru a ne asigura aprovizionarea cu alimente. Suntem pregătiți să îmbunătățim modul în care avem grijă de insecte, având un impact asupra producției de alimente la scară globală.”

Cu alte cuvinte, totul se datorează aceluiași trend neghiob despre care ni se repetă în ultimii ani: Nu mai avem loc pe pământ și, de asemenea, pământul se topește.

Spre deosebire de vaccinurile tradiționale, continuă aceștia, vaccinul pentru albine nu se injectează cu o seringă. În schimb, este amestecat în „hrana pentru regine”, pe care albinele lucrătoare o consumă, potrivit declarației lui Dalan. Albinele lucrătoare încorporează vaccinul în jeleul regal, pe care îl dau reginei. Odată ce regina albină a consumat jeleul regal încărcat cu vaccin, „fragmente de vaccin sunt depuse în ovarele ei”, spune Dalan. Apoi, larvele reginei se vor naște cu imunitate la boală.

Dalan spune că vaccinul va putea fi achiziționat în Statele Unite în 2023.

Citiți și:
Dr. Ryan Cole: Știm acum că vaccinul este mai periculos decât virusul ‒ Celulele nu mint, cheagurile nu mint, organele lezate nu mint
Experții estimează deja 20 de milioane de morți din cauza vaccinului anti-covid și peste 2 miliarde vătămați

 

yogaesoteric
8 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More