Guvernul Trudeau s-a lăudat că asprele restricții anti-covid au ajutat Canada să-și atingă obiectivele privind lupta împotriva schimbărilor climatice

Emisiile au scăzut în 2020 ca urmare a măsurilor luate împotriva pandemiei care au dus la scăderea nivelului de activitate.”

Ministerul canadian responsabil cu mediul s-a lăudat recent că s-au făcut „progrese reale” în atingerea obiectivelor sale „climatice” datorită restricțiilor covid impuse cu asprime canadienilor, vreme de mai bine de un an, de către diferite nivele de guvernare.

Conform Blacklock’s Reporter, Ministerul canadian al Mediului a susținut la începutul lunii ianuarie, că un raport recent a arătat că emisiile pentru 2020 au scăzut cu nouă procente datorită restricțiilor covid.

Hotărârea Canadei de a lupta împotriva schimbărilor climatice și de a se îndrepta spre un viitor cu energie curată a devenit doar mai puternică”, a salutat departamentul.

Potrivit raportului, scăderea emisiilor a venit ca urmare a unei scăderi a activității în industria petrolului și a gazelor, a transportului rutier, precum și a călătoriilor aeriene.

Emisiile au scăzut în 2020 ca urmare a reducerii nivelului de activitate și a măsurilor împotriva pandemiei”, se arată în raport, explicând că, în urma restricțiilor, emisiile de combustibil pentru avioane au scăzut cu 44%, iar emisiile vehiculelor au scăzut cu 17%.

Începând din martie 2020, guvernul federal condus de premierul Justin Trudeau, împreună cu toate guvernele provinciale, le-a spus canadienilor să rămână acasă pentru a „aplatiza” curba covid.

Săptămânile de izolare au devenit luni, care apoi s-au făcut ani, iar în cele din urmă datele sugerează că măsurile dure care au fost luate nu au făcut nimic pentru a opri răspândirea virusului.

În multe jurisdicții din Canada, restricțiile nu s-au aplicat doar așa-numitelor întreprinderi „neesențiale”, ci și instituțiilor religioase, cum ar fi bisericile, centrelor de învățământ de toate nivelele, iar în Quebec, au inclus chiar și impunerea unei interdicții de circulație pentru o perioadă de timp.

În această perioadă, toate nivelele de guvernare au participat, de asemenea, la promovarea injecțiilor experimentale anti-covid, adesea sub impresia că respectarea acestora va permite revenirea la normalitate.

Cu toate acestea, chiar și după ce injecțiile covid au devenit disponibile, multe provincii au continuat cu restricțiile draconice. Mai mult, toate provinciile au pus în aplicare o formă de pașaport pentru vaccinurile anti-covid, ceea ce a însemnat că persoanele nevaccinate au fost excluse din multe zone ale societății.

În timpul restricțiilor, mulți dintre cei sceptici față de povestea mainstream au avertizat că restricțiile ar putea fi implementate în curând pentru a combate alte așa-zise crize, inclusiv cea a „schimbărilor climatice”, care ar fi provocată de activitatea umană.

De fapt, având în vedere accentul constant pus pe „schimbările climatice” în mediul dominant, sunt persoane care cred că „restricțiile climatice” ar fi o opțiune acceptabilă.

Schimbările climatice provocate de activitatea umană sunt o „înșelătorie”, afirmă un fost activist al schimbărilor climatice

Conform spuselor lui Tom Harris, un fost alarmist climatic, care este acum director executiv al Coaliției Internaționale pentru Știința Climei, „schimbările climatice”, care sunt cauzate exclusiv de activitatea umană, sunt o „înșelătorie”.

Harris a precizat, în timp ce vorbea cu Laura Ingraham de la Fox News, că ideea conform căreia „schimbările climatice” sunt o „știință” consacrată, nu este adevărată.

De fapt, este o știință foarte imatură. Nici măcar nu știm dacă într-adevăr clima se va încălzi sau se va răci în viitor. Diverse persoane care studiază Soarele arată că ne îndreptăm spre un mare minim al activității solare în jurul anului 2060 și că vom asista la o răcire treptată în următoarele câteva decenii”, a explicat el.

La declarațiile lui Harris se adaugă un studiu revizuit de colegi, din iunie 2017, realizat de doi oameni de știință și de un statistician veteran, care a confirmat că majoritatea datelor recente privind încălzirea globală au fost „fabricate de oamenii de știință din domeniul climei, pentru a le face să pară mai înspăimântătoare”.

Cu toate acestea, de la preluarea mandatului în 2015, Trudeau a promovat în mod constant agenda radicală de mediu prezentată de Organizația Națiunilor Unite în Agenda 2030 și în Obiectivele de Dezvoltare Sustenabilă. O agendă care este, de asemenea, promovată de Forumul Economic Mondial ca parte a agendei sale, Marea Resetare.

De fapt, bugetul pe 2022 al lui Trudeau a inclus o porțiune care prevedea că raportarea obligatorie în legătură cu clima va fi instituită pentru toate instituțiile financiare reglementate la nivel federal din Canada, o măsură folosită pentru a pune și mai multă presiune pe întreprinderi să adopte așa-numitele măsurători de „guvernanță socială și de mediu (ESG)”.

În ultimele luni, guvernul federal canadian, invocând „schimbările climatice” a încercat, de asemenea, să implementeze în Canada politici de reducere a îngrășămintelor bogate în azot, precum cele care au dus la proteste de amploare și la îngrijorări legate de foamete în Sri Lanka și în Olanda.

Citiți și:
Trudeau, marioneta lui Schwab WEF Young Global Leader, este pe cale să preia controlul asupra internetului din Canada și să cenzureze tot ce se opune narațiunii sinistre a instituției
Polițiștii canadieni au amendat aproape 5.000 de copii pentru încălcarea regulilor dictatoriale ale lui Trudeau privind covid-19

 

yogaesoteric
8 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More