Experții estimează deja 20 de milioane de morți din cauza vaccinului anti-covid și peste 2 miliarde vătămați

Dincolo de straturile de înșelăciune ni se dezvăluie un adevăr șocant: „vaccinurile” împotriva covid-19 dăunează și ucid mult mai mulți oameni decât recunosc guvernele.

Estimările compilate din date reunite sugerează că până în acest moment, aproximativ 20 de milioane de oameni din întreaga lume au murit din cauza injectărilor, în timp ce alte 2,2 miliarde au suferit vătămări – și abia suntem la început.

În lunile și anii următori, aceste cifre vor crește și mai mult, pe măsură ce proteinele „spike” persistente afectează progresiv trupurile celor „complet vaccinați”, lăsându-i predispuși nu numai la fiecare boală care apare (boală autoimună), ci și la cheaguri mortale, miocardită și pericardită.

Guvernele lucrează ore suplimentare pentru a păstra toate datele semnificative ascunse sau cel puțin neclare. Modul în care sunt calculate numărul de leziuni și decese post injecție variază de la o țară la alta și chiar de la municipalitate la municipalitate, ceea ce face dificilă găsirea unor cifre exacte.

Afirmațiile privind siguranța și eficacitatea vaccinurilor sunt, de asemenea, foarte distorsionate, o modalitate fiind cea în care sunt determinate „cazurile” de gripă Fauci. Pe tot parcursul presupusei pandemii, bolile și decesele au fost atribuite în mod fals „virusului”, astfel încât ulterior injecțiile să poată fi încadrate ca „leac”.

În 2020, înainte de lansarea oficială a vaccinurilor, rata anuală a „cazurilor” de covid era de aproximativ 70 de milioane – și rețineți că definiția oficială a unui „caz” este încă la fel de neclară astăzi ca la începutul „pandemiei”.

După lansarea Operațiunii Warp Speed în SUA, numărul anual de cazuri de covid a crescut de aproape cinci ori la 330 de milioane. Rata anuală a mortalității a crescut, de asemenea, de la 1,7 milioane înainte de operațiunea Warp Speed la 2,9 milioane după operațiunea Warp Speed.

Aceasta este semnificativ deoarece arată că vaccinarea NU „salvează vieți”, așa cum încă se pretinde. Opusul este de fapt adevărat, deoarece mai mulți oameni se îmbolnăvesc și mor în era înțepăturii.

În loc de o reducere de 95% (sau 91% în studii) a cazurilor și deceselor, a existat o CREȘTERE cu 370% a ratei anuale a cazurilor”, scrie Peter Halligan pe Substack. „Decesele anuale au crescut cu 180%.

Halligan a analizat datele din sistemul guvernamental de raportare a evenimentelor adverse pentru vaccinuri (VAERS) rezultând cifrele de 20 de milioane de morți și 2,2 miliarde de vătămați. Deoarece VAERS surprinde doar un procent foarte mic din evenimentele adverse reale legate de vaccin, Halligan a extrapolat estimările cifrelor reale folosind multiplicarea.

Factura măcelarului de pe câmpul de luptă”, așa cum o numește el, indică faptul că aceste cifre sunt mult mai exacte decât oricare altele pe care le admit guvernele sau Big Pharma. Și dacă aceste cifre s-ar răspândi pe scară largă în întreaga populație, cu siguranță ar exista o mulțime de oameni supărați cu o mulțime de întrebări pentru guverne.

Citiți și:
Graficul INSP care demonstrează că vaccinații se infectează în procent mai mare decât nevaccinații. Dr. Geanina Hagimă: denumirea de „vaccin anticovid” este necesar a fi rectificată în „vaccin procovid”
De ce mor vaccinații. Prof. dr. Sucharit Bhakdi explică cum pot fi relativ protejați de moarte subită sportivii și copiii vaccinați: Opriți orice efort!

 

yogaesoteric
7 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More