Începe războiul religios în Franța? 100 de francezi au încercat să oprească rugăciunile făcute de musulmani pe stradă…

Tensiuni au izbucnit în 10 noiembrie, la Clichy-la-Garenne (Hauts-de-Seine) după ce mai mulți oficiali francezi și locuitori ai unei suburbii din Paris au încercat să blocheze musulmanii să-și țină rugăciunea în stradă, scrie site-ul francesoir.fr.

Purtând un banner mare pe care scria „Opriți rugăciunile ilegale de pe străzi”, primarul Remi Muzeau s-a aflat în fruntea unei coloane de peste 100 de demonstranți, toți având eșarfe tricolore, într-un marș în forță menit să descurajeze musulmanii să se mai roage în piețele orașului. Zeci de musulmani s-au rugat acolo în fiecare zi de vineri, la apelul Uniunii Asociațiilor Musulmane din Clichy, pentru a protesta față de închiderea unei moschei.

În timp ce musulmanii scandau „Allahu Akbar”, demonstranții intonau cu voce tare imnul național francez, Marseilleza, fluturând steagul Franței și înălțând un Crucifix. În timpul ciocnirilor, un banner pe care musulmanii îl afișaseră și pe care scria „United for a Grand Mosque of Clichy” a fost rupt.

Scutierii au intervenit, separând cele două tabere, moment în care musulmanii și-au așezat covoarele pe trotuar, și-au scos pantofii și și-au început rugăciunile.

Închinătorii la Semilună au început apoi să aplaude, iar primarul a promis că va reveni săptămâna viitoare, cu același mesaj, împotriva rugăciunilor ilegale în stradă. „O vom face, dacă va fi necesar, în fiecare vineri”, a spus Muzeau. „Trebuie să asigur liniștea și libertatea oamenilor din orașul meu. Nu trebuie să permitem ca așa ceva să se petreacă în țara noastră. Țara noastră, Republica Franceză, este pătată”, a declarat edilul francez.Citiţi şi:

SOEREN KERN, american specialist în geopolitică, ne vorbește despre… «Emiratele Unite ale Europei de vest». Dezvăluiri bulversante!

Emmanuel Macron pregătește reorganizarea islamului din Franța. Reacția unui lider musulman: NU vă amestecați în religia noastră!

Profesori germani propun drogarea celor care nu-i acceptă pe migratorii musulmani!

yogaesoteric

13 iulie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More