New York Times despre «eficiența» vaccinurilor: «Oreionul revine, chiar și printre vaccinați»

Problemele cu vaccinurile sunt atât de multe și atât de mari încât chiar presa mogulilor media, apropiată celor din Big Pharma, se vede nevoită să le recunoască. Un articol publicat recent de ziarul New York Times arată că „Oreionul revine, chiar și printre vaccinați”.

Dacă aveţi impresia că ați văzut știri despre oreion mai des în ultimii ani, aveți cu totul dreptate.
„Epidemiile de oreion sunt în creștere”, spune dr. Janell Routh, un pediatru care face parte din echipa pentru oreion de la Centers for Disease Control and Prevention. Peste 6000 de cazuri de oreion au fost raportate în SUA în ultimul an, cel mai mare număr din ultimii 10 ani. În jurul anului 2010, totalul cazurilor era de câteva sute.

Cele mai multe dintre cazurile recente sunt grupate în epidemii, inclusiv una de mari proporții în Arkansas, și nu în cazuri sporadice. Cele mai multe dintre epidemii au afectat persoane cu vârsta între 18 şi 22 de ani, dintre care mulți făcuseră două doze de vaccin în copilărie. „Este vorba de o epidemie în cadrul unei populaţii tinere şi puternic vaccinate”, spune dr Routh.

Și iată și soluția miraculoasă propusă de cei care recomandă vaccinarea:
„Dr Patricia Quinlist, director medical și epidemiolog al statului pentru Departamentul sănătății publice din statul Iowa, a avut de-a face cu o epidemie la Universitatea din Iowa și în împrejurimi, în 2015 și 2016, cu peste 450 de cazuri de oreion. Studenții afectați fuseseră cu toții vaccinați în copilărie, iar decizia a fost să li se ofere o a treia doză de vaccin.

Oreionul este transmis prin picături de salivă sau mucus. Poate fi răspândit și prin tuse și strănut, dar și prin folosirea acelorași vase. Multe dintre focarele recente au izbucnit în căminele unor colegii sau în cadrul echipelor de atletism, așa cum s-a petrecut luna trecută la Syracuse. Apare și în alte comunități, cu interacțiuni sociale sau culturale puternice”, a spus dr. Routh, menționând inclusiv grupurile religioase.

Vaccinul împotriva oreionului este acum combinat cu vaccinul împotriva rujeolei și rubeolei în MMR, fiind administrat la vârstele de 1 și 4 ani. Dar imunitatea scade în timp la unii oameni și, în condiții de contact strâns, poate apărea o expunere la cantități suficiente de virus pentru a depăși „protecția” vaccinurilor, explică dr. Quinlist.

Într-un articol din New England Journal of Medicine, dr. Quinlist afirmă că: „Dacă situația se repetă, vom da o a treia doză de vaccin”.

Prin urmare, se pune întrebarea logică: și dacă situația se repetă și după a treia doză?

Citiţi şi:

Autoritățile americane recunosc implicit că vaccinurile provoacă autism, acordând despăgubiri de milioane de dolari unor copii afectați

Lecții învățate în Japonia în urma reacțiilor adverse ale vaccinului Gardasil – O perspectivă a eticii medicale (I)

yogaesoteric

13 iulie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More