Infectați prin Chemtrails și Materie Neagră programabilă (II)

 

Citiți prima parte a articolului

Geo-ingineria și Bio-ingineria

Termenul științific folosit pentru modificarea artificială a sistemelor climatice ale Pământului este cel de „geoinginerie”. Această disciplină are la bază două direcții principale: Managementul Radiației Solare (SRM) și Eliminarea Dioxidului de Carbon (CDR). Modalitatea practică de îndeplinire a obiectivelor Geoingineriei implică pulverizarea deliberată în atmosfera Pământului, la mare altitudine, a unor agenți chimici sau biologici, care sunt vizibili sub forma acelor dâre chimice persistente pe suprafața cerului, cunoscute sub numele de „chemtrails” sau „dârele morții”. Scopurile reale ale împrăștierii acestor agenți chimici și biologici nu sunt făcute cunoscute publicului, întreaga operațiune fiind strict clasificată, deși ea are loc „la vedere” de ani de zile. Unul dintre scopuri este modificarea artificială a sistemelor climatice ale Pământului. Un alt scop, așa cum am descris în prima parte a articolului, este controlul total al populației.

Chemtrailing-ul, cum mai este denumită această practică, utilizează nano-materiale refractare (aerosoli) pentru a reflecta lumina soarelui. Aerosolii sunt dispersați prin intermediul acelor dâre pe care le lasă aeronavele cu reacție, care apoi se extind în nori artificiali reflectorizanți.

Datorită popularității pe scară largă a realității conspirației care a demascat scopurile sinistre ale acestor acțiuni legate de chemtrails, agențiile oficiale au primit multe întrebări de la public. Mulți oameni au solicitat să li se ofere o explicație. Răspunsul autorităților merge invariabil pe linia că nu are rost să ne îngrijorăm și că „supoziția” că ar fi ceva în neregulă cu acele dâre nu este decât o banală conspirație care nici măcar nu merită să fie investigată. Această poziționare este însă cu totul infantilă pentru că – așa cum am arătat în prima parte – au fost efectuate numeroase investigații profesioniste asupra compoziției chimice a dârelor și rezultatele riguroase au demonstrat că elementele din componența acelor dâre sunt foarte toxice. Chiar dacă rezultatele analizelor au fost comunicate prin prezentări publice, autoritățile le ignoră sistematic și continuă neabătute programul de împrăștiere în toată lumea a respectivelor substanțe. Programul este îndeplinit prin intermediul piloților și militarilor, care primesc ordine directe și ei execută fără să pună prea multe întrebări. Li se spune că este pentru binele mediului sau că sunt programe de ameliorare climatică și „nu este necesar să știi mai mult”.

Un fapt important care a fost descoperit este că aceste chemtrails conțin anumite particule magnetice, care odată ajunse în corpurile oamenilor devin un fel de implanturi bio-eterice care la anumite frecvențe intră în rezonanță și pot astfel influența psihicul uman. Unii cercetători susțin că semnalul care magnetizează implanturile ar fi de proveniență extraterestră. Această explicație sprijină și mai mult constatarea că tehnologia de producere a chemtrails nu va fi diseminată comunității științifice sau publicului până când nu va avea loc o dezvăluire completă despre prezența în zona Pământului a unor civilizații extraterestre.

Implanturile bio-eterice par așadar să aibă rolul de a modela trupul și psihicul uman, prin bio-inginerie.
Pe de altă parte, tehnologia nano-particulelor împrăștiate în atmosferă ține de geo-inginerie, cu scopul de a modifica clima planetei Pământ. Nu este vorba despre a influența fenomenele meteorologice, ci de o schimbare structurală a atmosferei planetei. A fost deja sesizată o slăbire energetică în câmpul planetar ca rezultat al chemtrailing-ului, precum și formarea unor micro găuri negre ca un gen de perforări în câmpul matrice al Pământului. A survenit de asemenea proliferarea unei varietăți de microorganisme care se dovedesc a fi deosebit de toxice pentru flora și fauna naturală a planetei.

Chemtrails-urile au afectat stratul de ozon, dar au generat și o creștere a concentrației de metan. Au produs de asemenea și o slăbire a circuitului de transformare a azotului în natură, ceea ce a condus și la o creștere a concentrației de azot în atmosferă. Azotul este un gaz diatomic transparent și inodor, foarte răspândit în Univers. Se pare că una dintre civilizațiile extraterestre care se află în spatele programului de chemtrails este cea a reptilienilor, care în mediul lor natural trăiesc și respiră într-o atmosferă bogată în azot. Intenția lor este ca atmosfera Pământului să își reducă nivelul de oxigen și să treacă la o preponderență de azot, cum de altfel a mai fost cu milioane de ani în urmă, atunci când pe Pământ existau dinozaurii, în epoca triasică.

Efectele nefaste ale chemtrails-urilor

Este necesar să știm care sunt efectele chemtrails-urilor asupra corpului uman pentru a înțelege mai bine cum ne putem apăra. Aerosolii, implanturile chimice și, în general, orice material străin care ajunge în trupul nostru, ne afectează echilibrul energetic electromagnetic precum și ritmul homeostatic. În consecință organismul dezvoltă mecanisme de apărare pentru a face față „invadatorului”, dar dacă această luptă împotriva agresorului continuă dincolo de o anumită limită, se ajunge la o stare de epuizare a sistemului nervos central, a creierului și a sistemului imunitar. Sunt, de asemenea, sever afectate energiile corporale generale (câmpul auric) și legătura acestora cu trupul. Ca urmare survine o proliferare a paraziților, ciupercilor și a altor microorganisme, care ajung să invadeze organismul, creând o varietate de stări de boală. De exemplu, situația actuală este că un procent foarte ridicat al populației este infectată cu candida.

Un alt aspect important este că nano-particulele împrăștiate prin chemtrails, și pe care apoi le inhalăm, pot fi activate tocmai prin procesul vaccinării, care va acționa ca un catalizator. Combinarea nano-particulelor cu diferitele tipuri de vaccinuri constiutie subiectul a numeroase experimente care se află în derulare. Efectele sunt studiate pe masele de oameni pentru a vedea mai exact cum reacționează acestea, ce fel de transformări sau ce fel de boli apar.

Să avem în vedere că paraziții energetici (ca subprodus al implanturilor extraterestre) se manifestă în cele din urmă printr-o varietate de paraziți fizici în trupul uman. Toate acestea au impact asupra funcțiilor corporale, asupra funcțiilor corpului mental și asupra formelor de gândire. Mai concret, induc stări emoționale isterice și conduc la deconectarea acelei ființe de energiile superioare, spirituale. Dacă organismul este puternic implantat (parazitat), atunci terapiile anti-parazitare – cum ar fi tehnicile de purificare sau postul – sunt foarte recomandate. Sunt de asemenea extrem de eficiente practicile de meditație. Ideea este că trebuie urgent recuperat echilibrul energetic și homeostatic al întregului ansamblu trup-minte-spirit.

În aceeași agendă întunecată cu programul de propagare a chemtrails se înscriu și programele de modificare genetică a alimentelor și de infestare a apei, puse în aplicare de mari concernuri precum Monsanto.

Rasele extraterestre invadatoare fac în prezent un mare efort de a se adapta la atmosfera și alimentele de pe Pământ. Unele dintre aceste entități sunt capabile să își asume temporar o formă umană, dar aceasta este destul de dificil pentru ele. Tocmai de aceea, scopul lor este cel de a crea un mediu care să le susțină biologia, astfel încât să se poată plimba liber pe aici.
Un efect al geoingineriei este că multe specii de la suprafața planetei sunt pe cale de dispariție sau au dispărut deja. Este o extincție care are drept cauză dezechilibrul din atmosferă, care a fost creat de chemtrails. Foarte multe animale s-au îmbolnăvit și au murit fiind invadate de ciuperci și de diferite microorganisme sau agenți patogeni. Acesta este însă un subiect interzis în mass-media, care după cum se știe foarte bine, este practic total controlată pentru ca oamenii să primească doar informațiile dorite de manipulatori.

Când ciupercile pătrund și proliferează în organism, ele creează multiple versiuni de hibridizare cu diferite tipuri de microorganisme, proces cunoscut sub numele de „pleomorfism”. Ciupercile și tulpinile de candida, mucegai și aspergillus creează terenul propice pentru dezvoltarea variatelor forme de cancer.

Cum ne putem apăra?

Partea bună în toată această situație dramatică pe care o trăim este aceea că odată ce înțelegem ce sunt chemtrails-urile și cum acționează ele, putem lua imediat măsuri pentru a ne vindeca și întări. Metodele de purificare și practicile spirituale au o eficiență excelentă. Tocmai de aceea guvernanții controlați din umbră fac tot posibilul să interzică sau să minimalizeze răspândirea practicilor autentic spirituale. Fie că facem hatha-yoga, qi-gong, practici de respirație sau forme de meditație, toate acestea dau rezultate rapide și permit conștiinței să acționeze asupra trupului. Amintiți-vă că meditația vă transformă conștiința, vă transformă trupul. Puteți „vorbi” cu părți ale trupului vostru, conștientizați-le, transmiteți-le gânduri benefice, energie vindecătoare și lumină. Odihniți-vă, nu permiteți să fiți stresați. Și nu uitați să vă angrenați în perioade de post alimentar și cure de dezintoxicare, care sunt deosebit de utile.

Pot fi folosite cu mare succes anumite dispozitive ce emit frecvențe care fac literalmente să explodeze tulpinile de ciuperci și drojdii care ne-au infectat trupul. Puteți utiliza dispozitive Rife sau tuburi ce emit fotoni. Dar dacă nu aveți posibilitatea să obțineți astfel de aparate, este foarte bine să vă liniștiți pur și simplu mintea și sufletul și să vă ascultați trupul. Întrebați-l: „Trup, ce ai nevoie? Cum să fac să îmi întăresc imunitatea? Cum să-mi întăresc conștiința?”. Este bine să știm că atunci când conștiința se întărește și trupul devine mai puternic, cele două merg foarte strâns împreună.

Există tipuri de meditații special concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea sănătății. Multe dintre acele meditații vizează întărirea vehiculului fizic, transformându-l într-o fundație spirituală puternică, astfel încât spiritul să poată comanda trupul.

În medicina orientală tradițională se menționează că la un anumit stadiu al evoluției spirituale Shen-ul (conștiința) preia controlul asupra trupului. Este vorba despre nivelul la care ne disciplinăm mintea și ne plasăm dincolo de mecanismele înlănțuitoare ale ego-ului. La acel nivel de dincolo de ego înțelegem că totul este legat, unitar, că totul este format din energie, vibrație. Când nu înțelegem aceasta, atunci când nu avem instrumentele necesare pentru a sesiza că totul este energie și vibrație, putem să ne simțim îngroziți și speriați când corpul nostru fizic începe să aibă simptome de boală. Dar când știm că avem o conștiință care poate comanda trupul, știm că deținem puterea. Atunci când starea de revelare a Sinelui începe să apară și simțim cum inima spirituală se deschide în zona pieptului, survine de asemenea și o potențare semnificativă a sistemului imunitar. Structurile superioare (corpul mental superior și corpul cauzal) încep să preia funcțiile fizice ale trupului, ceea ce trezește anumite procese foarte diferite de cele care au loc în trupul unei persoane care conștientizează doar cele trei dimensiuni ale spațiului fizic și nu este inițiată în trezirea și controlul stărilor înalte de conștiință.

Trebuie să mai ținem cont că în prezent resimțim și manifestările specifice ascensiunii planetei către un alt nivel de vibrație și de conștiință. Dar aceste transformări de stare nu trebuie confundate cu simptomele bolii. Există o netă diferență de frecvență între simptomele de purificare și dezintoxicare specifice ascensiunii și simptomele bolii resimțite de o persoană obișnuită doar cu conștientizarea dimensiunii a treia, care trăiește pe deplin în ego și se raportează doar la cunoștințele pe care le oferă sistemul medical alopat.

Experimentarea simptomelor Ascensiunii nu înseamnă că te simți mereu fantastic de bine. Ascensiunea înseamnă că toate modelele de densitate joasă se transformă în modele de vibrație mult mai înaltă, iar această recalibrare implică o purificare, o tranziție ce poate parcuge și stadii destul de neplăcute. Dar dacă ne conectăm structurile superioare de conștiință la energiile elevate tot mai puternice care au început să se manifeste, atunci totul devine mai ușor, fluid și firesc. Explicația este că structurile superioare ale ființelor noastre au o inteligență ce se plasează cu mult deasupra celei a ego-ului (a mentalului inferior) și atunci când structurile superioare preiau comanda, ele știu foarte bine care este calea de urmat, chiar dacă mentalul obișnuit nu înțelege.

Să reținem că a conștientiza chemtrails-urile este un lucru, dar a-ți fi frică de existența lor este cu totul altceva. O persoană cantonată în propriul ego se poate simți speriată, terorizată de asaltul forțelor demoniace. Dar pentru o ființă care și-a fundamentat o perspectivă spirituală asemenea frici devin lipsite de sens.

Atunci când suntem suficient de avansați pe calea înălțării putem de asemenea să comunicăm cu forțele (spiritele) naturii. Există persoane care lucrează pline de iubire cu entități ale naturii specifice elementului Aer și care pot influența norii sau vântul. Spiritele elementelor ne pot ajuta să reducem impactul nociv al chemtrails-urilor.

Dacă oamenii ar avea acces la nivel de masă la asemenea informații, și dacă le-ar pune și în aplicare, atunci nu am mai avea de ce să ne facem griji cu aceste „dâre ale morții”. Problema este că oamenilor li se ascunde adevărul, sunt înșelați și se urmează o agenda ascunsă. Această agendă este foarte complicată și compartimentată astfel încât cei implicați au de-a face doar cu mici fragmente de adevăr. Sistemul de informare piramidală face ca doar cei de la vârf să dețină înțelegerea completă, imaginea de ansamblu a acestei operațiuni criminale.

Pe de altă parte, marea majoritate a oamenilor nu își cunosc posibilitățile, își ignoră propria natură spirituală, ceea ce îi face extrem de ușor de manipulat.

Atunci când abordați acest subiect fiți conștienți că ființele diabolice care orchestrează din umbră societatea merg pe metoda că oricine urmărește să dezvăluie adevărul cu privire la Geo-inginerie, Bio-inginerie și Chemtrails, va fi acuzat că susține o teorie a conspirației și ca urmare va fi marginalizat, discreditat și, în unele cazuri, anihilat fizic. „Teoria conspirației” este o etichetă standard folosită pentru a crea un stigmat negativ față de orice persoană care dorește să împărtășească informații autentice, bine documentate și care intenționează să inițieze o dezbatere publică. O astfel de persoană care are îndrăzneala de a aborda în public subiecte care nu sunt „aprobate” de „controlorii” opiniei publice și care cere cu insistență răspunsuri și dorește demascarea celor responsabili, va fi imediat percepută ca un mare pericol de către manipulatori. Ca urmare, acea persoană va fi neîntârziat supusă unei campanii de discreditare, defăimare, persecutare, umilire și ridiculizare pentru a fi în felul acesta exclusă din sistemul social.

Dar când foarte mulți dintre noi vom înțelege și vom propaga adevărul, acesta nu va mai putea fi ascuns, iar planurile Cabalei malefice vor fi spulberate la fel cum Lumina străfulgeră invincibilă întunericul.

Citiți și:

Vremuri de cotitură: gânduri implantate şi implanturi pentru control mental (1)

Gravele afecţiuni ce sunt provocate de dârele morţii (chemtrails-uri)

Mărturii zguduitoare privind dârele morţii [chemtrails] care apar pe cer în urma unor avioane (spre a răspândi pe ascuns boli, suferinţă şi moarte)

 

yogaesoteric
8 octombrie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More