Informaţii de ultimă oră arată că în ceea ce îl priveşte pe Austin Steinbart, cel care s-a autoproclamat QAnon, este vorba doar de o mistificare

Austin Steinbart, cel care s-a autoproclamat ca fiind QAnon, a fost arestat în SUA în data de 31 martie, fiind acuzat de şantaj de către compania tech Datto. Actualmente el se află în arest la domiciliu, până la audieri suplimentare.

Steinbart, în vârstă de 29 de ani – supranumit „Baby Q” de fanii săi – susţinea în postări recente că poate scăpa de orice arestare, întrucât era un super-spion pentru Trump. El afirma că până acum ar fi trebuit ca să fie arestat „de 100 de ori” pentru acţiunile sale, şi faptul că nu fusese arestat chiar şi după ce a amenințat că ar ucide-o pe regina Danemarcei, era o dovadă că Trump a dat ordin să i se acorde imunitate faţă de orice urmărire penală.

Steinbart a intrat în atenția forțelor de ordine la mijlocul lunii martie, când a postat pe YouTube imagini pe care le-a filmat la o clinică medicală din Los Angeles. În timp ce primea imaginea unei scanări a creierului, la cererea părinților săi, potrivit procurorilor, Steinbart a obținut acces la computerul clinicii și a început să filmeze ecranul în timp ce parcurgea înregistrările altor pacienți.

„Steinbart a obținut acces neautorizat la informațiile protejate ale pacienților, pe computerul clinicii, și a înregistrat informațiile despre pacienţi într-un videoclip”, au scris procurorii într-un proces-verbal.

Aceste fișiere includeau un folder care conținea documente şi înscrisuri medicale despre zeci de foști jucători de fotbal profesioniști. Steinbart s-a filmat inclusiv parcurgând notele medicului și o scanare a creierului pentru comentatorul de fotbal și fostul jucător Terry Bradshaw. Videoclipul a fost eliminat ulterior de pe YouTube, în baza dreptului la confidenţialitate.

După ce personalul clinicii i-a rugat pe Steinbart și pe părinții lui să scoată videoclipul, acesta i-a amenințat cu „Armageddonul nuclear” dacă vor îndrăzni să îi mai contacteze părinții.

Steinbart a susținut că recurge la aceste acte „scandaloase” pentru a demonstra fanilor săi online că este un spion. Postarea fișelor medicale private, a pretins Steinbart, avea doar scopul de a „arăta oamenilor că apoi nu va avea probleme”.

Steinbart şi-a continuat acţiunile ilegale chiar și după prima vizită a agenților FBI ca urmare a acestei istorii. Două zile mai târziu, pe 21 martie, el a postat pe YouTube un videoclip prin care le cerea celor care îl urmăresc să-i hărțuiască pe angajații companiei tech Datto, care a eliminat de pe internet o parte din fișierele sale pe motive de copyright.

Potrivit FBI, compania Datto s-a trezit rapid cu o multitudine de false solicitări de asistență pe linia sa de servicii pentru clienți, de la fanii lui Steinbart. În efortul de a-și salva sistemele copleșite, Datto a cheltuit aproape 11.000 de dolari pentru noi linii de servicii pentru clienți.

Steinbart însuşi i-a trimis un mesaj de ameninţare directorului companiei Datto, în care spunea: „Eu conduc o operație de informații militare pentru Agenția de Informații pentru Apărare, numită Operațiunea Qanon. Există o șansă FOARTE mare de a trimite niște PSIHOPAŢI să vină să te viziteze în persoană!”

Compania a depus o plângere în instanţă împotriva lui Austin Steinbart, care a condus la arestarea acestuia.

Tot în aceeaşi perioadă, pe 20 martie, într-un răspuns postat pe Twitter către un rival din mediul virtual care îl ameninţa, Steinbart explică cum îşi va înconjura curtea cu explozibili care se vor detona la focul de armă, şi dacă vreun radical va afla unde locuieşte, îl va arunca în aer şi va transmite totul live prin intermediul camerelor de supraveghere. După această descriere conchide că „Acum ar trebui să fiu arestat, nu?”.

În prezent, Steinbart poate continua să utilizeze internetul în condițiile arestului la domiciliu – atât timp cât se supune monitorizării ordonate de instanță.

Dat fiind aceste informaţii de ultimă oră, ne-am lămurit că este vorba de o mistificare şi că acest personaj Austin s-a substituit într-un mod viclean lui QAnon și este evident că nu este personajul QAnon care totuşi a depus eforturi considerabile să dezvăluie conspiraţia aşa-zişilor iluminaţi. Prin urmare, tocmai de aceea am eliminat articolul DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE RECENTE REFERITOARE LA SECTA SATANICĂ CRIMINALĂ A AȘA-ZIȘILOR ILUMINAȚI. Cine sau ce este „Q” și cine sau ce este în realitate „QAnon”?, care conţinea informaţii false pe care Steinbart le include în aşa-zisa lui mărturie.
În curând vom veni cu o mulţime de materiale de la realul QAnon, care sunt veridice.


Citiţi şi:

O analiză obiectivă a fenomenului QAnon

Site-ul Qanon.pub – informații codate despre ce ne pregătesc mai marii lumii?

 


yogaesoteric
9 aprilie 2020

 

 


 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More