Informaţiile apărute în presă sunt deseori false

Într-o intervenţie telefonică în direct pe postul OTV, preşedintele M.I.S.A., Nicolae Catrina, şi-a prezentat opinia referitoare la cutremurul preconizat pentru luna noiembrie. Informaţiile apărute în presă referitoare la prezicerile yoghinilor sunt complet false, a afirmat dl. Catrina.


 


Luni, 1 noiembrie, emisiunea lui Dan Diaconescu de pe postul OTV l-a avut ca invitat pe dl. Ion Istrate, clarvăzătorul care a prezis cutremurul din martie 1977 şi pe cel de miercuri 27 octombrie. Invitat să intervină telefonic în emisiune, dl Nicolae Catrina a spus: “Noi nu am prezis cutremurul din noiembrie, ci doar am fost informaţi de unii clarvăzători în legătură cu un astfel posibil eveniment”. Dumnealui a subliniat că intenţia nu a fost aceea de a semăna panică, ci de a informa oamenii despre o astfel de posibilitate, având convingerea că orice calamitate naturală poate fi evitată dacă persoanele din zona vizată se orientează către Dumnezeu. În încheiere, dl. Catrina a afirmat că, potrivit respectivilor clarvăzători, nu este exclus ca în viitorul apropiat  să aibă loc un cutremur. (2 noiembrie 2004)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More